Bästa analkroken: Bäst i test 2022

En analkrok kan vara ett av många spännande verktyg man kan använda för att kunna leka heta bondagelekar i sängkammaren. Med en analkrok kan din partner få ta på sig en dominant roll medan du får vara den som tar emot. En analkrok kan rent fysiskt vara mycket stimulerande. Analkroken kan även stimulera både användaren och även partnern på ett mentalt plan tack vare de roller man kan inta i sexleken.

Om man är nybörjare med att använda en analkrok så gäller det så klart att man är försiktig i början, så att man inte får ont eller skadar sig. Ett tips kan vara att lugnt och försiktig föra in den, en liten bit i taget, för att känna av hur det känns. Ett tips är också att föra in den sittande. Först när man vant sig vid kroken kan man testa hur det är att stå eller gå med kroken införd.

De bästa analkrokarna 2022

Vi har testat och granskat ett antal olika analkrokar som finns att köpa på den svenska marknaden just nu. Nedan har vi har vi valt ut tre produkter i olika kategorier som vi tycker är väl värda att rekommendera. En bra analkrok måste självklart vara tålig, hållbar och säker. Precis som med andra sexleksaker så föredrar vi produkter med en lång livslängd. Det är varken bra för miljö eller plånbok att köpa undermåliga produkter som inte håller i längden. Samtliga av nedan produkter håller en hög kvalitet och är väldigt tåliga. Är man bara nöjd med utformningen på sin analkrok kan man därför behålla den hur länge som helst.

Bäst i test: XR Master SeriesHooked Stainless Steel Anal Hook

Detta är en mycket enkel analkrok i sitt utförande. Samtidigt är denna produkt mycket stilren och faktiskt väldigt snygg. Den är också extremt tålig, något som så klart gör att den känns trygg att använda. Det finns ingen chans att någon del av kroken kommer lossna eller gå sönder eftersom den är smiden i ett stycke.

Denna analkrok är gjord av rostfritt stål. Materialval i kombination med tjocklek och hållbarhet gör att detta är en sexleksak du kommer kunna behålla hur länge som helst utan att den försämras varken utseendemässigt eller rent funktionellt.

Detta är en mycket användbar analkrok. Dess böj gör att den är både enkel och skön att använda. Det är också tacksamt att kroken har en ögla längst upp. Tack vare öglan blir produkten mer mångsidig. Man kan till exempel fästa denna analkrok i i rep eller annan utrustning för att göra sexleken med sin partner än mer spännande.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

För den erfarne: Master Series Beaded Analkrok

Detta är en minst sagt stimulerande analkrok från master series. Denna krok har tre kulor på toppen av kroken som ger kraftfull stimulering. Kulorna har olika storlek och växer i takt med att du för in kroken. Själva kroken är tillverkat av tåligt rostfritt stål medan kulorna är gjorda av alumium för behagligast möjliga upplevelse. De olika delarna är väl integrerade i varandra så det finns ingen risk att något skulle lossna, även om man gillar lite hårdare tag. Hela kroken håller hög kvalitet och känns exklusiv och lyxig.

Denna krok har en ögla längst upp som gör att man kan låsa fast den vid rep eller annan utrustning som bidrar till upplevelsen. Kroken är på totalt 40 centimeter och delen som kan föras in är på 14 cm. Hur mycket man vill föra in väljer man så klart själv. Den största kulan har en diameter på 3,5 centimeter.

Detta analkrok kan rekommenderas till den som testat denna typ av lekar förut och som vill ha en ny stimulerande utmaning. Eftersom kulorna är så pass stora så ger de en helt ny dimension av analstimulering. Denna sexleksak rekommenderas inte till nybörjaren.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa lite billigare alternativet: Rimba Bondage Metall Analkrok

Detta är en enkel men funktionell analkrok som finns att köpa till ett bra pris. Denna modell är enkel i sin form och design och följer ryggslutet på ett bra sätt, vilket gör den bekväm att bära. Eftersom kulan längst fram inte är allt för stor så är detta en bra produkt för dig som vill testa analkrok för första gången.

Denna produkt är tillverkat i tåligt rostfritt stål, vilket gör att den i princip inte kommer åldras. Kroken har en integrerad kula och känns helt och hållet säker. Själva kroken är inte allt för grov, något som gör at den inte väger så mycket, detta gör att den är enkel att ta med sig på resan.

Detta är en bra och tålig produkt som finns att köpa till ett rimligt pris. Rekommenderas för nybörjaren.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful