Bästa butterfly-vibratorn 2020

Det kan ibland vara en utmaning att hålla sexlivet eller onanin varierad. Som tur är finns mängder av olika varianter på sexleksaker och vibratorer. En leksak som blivit väldigt populär på senare tid är den så kallade butterfly-vibratorn. En butterflyvibrator kan se ut på flera olika sätt. Gemensamt för dessa vibratorer är att deras främsta uppgift är att stimulera på utsidan av blygdläpparna och klitoris

Vad är en butterflyvibrator?

Som redan nämnts kan dessa vibratorer se ut på lite olika sätt, men ofta har de formen av en fjäril, därav namnet. Butterflyvibratorns uppgift är att stimulera vaginan och klitoris utifrån, men på ett lite mjukare mer sensuellt sätt än många andra kraftfullare vibratorer. Butterfly vibratorn styrs inte sällan med hjälp av en fjärrkontroll. Många kvinnor gillar att använda sig av en butterflyvibrator när de har en skön stund för sig själva. Den är även ett utmärkt verktyg för parsexlekar då man kan lämna över kontroller över sin butterfly i till sin partner.

Bäst i test: Magic Motion Eidolon


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Magic Motion Eidolon har något som vi aldrig förut har upplevt, vi kommer till det strax. Först kanske vi bara ska förklara vad Magic Motion Eidolon är för något. Eidolon är en butterflyvibrator som kan stimulera g-punkt och klitoris på en och samma gång. Denna vibrator kan styras från en vanlig mobiltelefon via tillverkarens egen app. Denna leksak kan användas i sovrummet, den kan även användas i det offentliga eftersom vibratorn kan vara väl dold innanför kläderna. En kittlande ide är därför att lämna över kontrollen till sin partner, som genom sin mobiltelefon kan styra hur och när de njutningsfulla vibrationerna ska slå till.

Nu till det unika med denna produkt, vibrationerna kan nämligen styras av språkmelodin när någon pratar, eller till tonerna av musik. Tänk att få stimulans som är koordinerad med din partners röst, eller att få komma i takt till sin favoritlåt. Detta är en otroligt roligt ide som Magic Motion lyckats få till på ett bra sätt, tummen upp! Förutom denna funktion finns det en massa mer roliga funktioner i appen att upptäcka. Vibrationerna kan exempelvis styras med hjälp av lutningen på telefonen, bara för att nämna en av många valbara funktioner.

Denna vibrator har två motorer, en för g-punkten och en för klitoris. Man kan själv välja om man vill ha båda motorerna på eller om man endast vill använda en i taget. Eidolon är vattentät och har ett mjuk hudvänlig utsida av silikon.

Fördelar

Många spännande funktioner

Appstyrning för parlekar på hög nivå

Hög kvalitet och skön stimulering

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Bästa butterfly-strap on: CalExotics Venus 

butterflyvibrator strap on

CalExotics Venus är en strap-on vibrator som man enkelt kan justera för att passa just dig. Väl påtagen så sitter den lilla söta fjärilen landad precis över klitoris och blygdläppar, redo att ta dig till sjunde himlen. När fjärilen väl påbörjar sin vibrerande fjärilsdans så kommer du stöna belåtet av välbehag. Detta är en leksak som går alldeles utmärkt att använda själv om man har en stund för sig själv och vill unna sig en avslappnande njutningsstund med avslutande orgasm. Detta är också en sexleksak som passar bra för par. Lämna över fjärrkontrollen till din partner och låt denne bestämma hur och hur mycket den lilla fjärilen ska vibrera. CalExotics Venus går att bära under kläderna om man vill ta med leken utanför hemmets fyra väggar.

Denna butterflyvibrator är riktigt bra på vad den gör. Vibrationerna är starka och ytterst stimulerande. Det är lätt fixera den på rätt ställe där den sitter stadigt ger direktverkande stimulans. Perfekt för alla som behöver mycket stimulans av klitoris för att komma.

Fördelar

Tight passform

Effektiva vibrationer

Möjlighet till parlekar

Nackdelar

Något dyrare än liknande modeller


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa budgetalternativ: Fjärilen Fjärrstyrd Vibrator

Bästa budgetalternativ i vårt test blir Fjärilen. Detta är en prisvärd vibrator som har potential att ge mycket njutning över lång tid framöver. Denna vibrator spänns fast med hjälp av justerbara band. Därefter kan man ställa in dem på lagom vibratornivå och låta fjärilen göra jobbet. Denna leksak passar bra att använda för par. Med fjärilen på plats får ni båda alla era händer fria till att utforska resten av era kroppar medan fjärilen jobbar intensivt med att stimulera din klitoris. Fjärilen kan fortsätta jobba även när ni har penetrerande samlag.

Fördelar

Billig

Lätt att fixera den i rätt läge över klitoris

Nackdelar

Ej trådlös fjärrkontroll

Inte lika mjuk som CalExotics Venus 


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Olika typer av butterflyvibratorer

Det finns tre huvudtyper av lösningar för butterflyvibratorer.

Butterfly-strap on

Många butterflyvibratorer kommer i formen av en strap on. Själva vibratorn (som ofta, men inte alltid, ser ut som en fjäril) är fäst vid olika band som används som en strap on. Strap-on-setets band är justerbara så att man kan ställa in deras längd på så sätt att själva vibratorn hamnar på sexakt rätt ställe. Denna typ av strap on är väldigt smidig och kan lätt ställas in till att passa vem som helst perfekt. Strap-on-setet kan enkelt gömmas under kläderna, vilket gör att man kan få stimulans även på mer förbjudna ställen än i sitt eget sovrum.

Intern och extern vibrator

Istället för att hållas fast med hjälp av en strap-on kan vibratorn ha en del som ska föras in i vaginan. På detta sätt hålls vibratorn på plats och kan även bäras under kläderna utan att den alls syns. Oftast så känns vibrationerna både internt och så klart mot klitoris på utsidan. Vissa modeller har två vibrationsmotorer så att både klitoris och g-punkten får rejält med stimulans.

Vibrerande trosor

En tredje typ av butterflyvibrator är en version som är inbyggd i ett par trosor. Dessa trosor kan se ut och kännas som helt vanliga trosor med skillnaden att de har en härlig butterflyvibrator placerad i området kring vagina och klitoris. För att denna typ av butterflyvibrator ska komma till sin rätt gäller det så klart att trosorna har rätt storlek så att de sitter bra och så att vibratorn hamnar i rätt position.