Bästa strap-on 2020

En strap on är ett verktyg för att kunna penetrera sin partner. Nedan pratar vi mer om fenomenet samt tipsar om de allra bästa produkterna just nu.

Vem kan använda en strap-on?

Alla kan använda en strap on. Vanligast är att en kvinna använder strap-on för att kunna penetrera sin partner, vilken såklart kan vara både en man eller en kvinna. Även en man kan ta på sig en strap on. Orsaken till detta kan till exempel vara erektionsproblem, då är en strap on en smidig lösning. Det finns även strap-ons för män med en ihålig dildo där mannen kan stoppa in sin penis. Denna typ av strap on blir som en förlängning på mannens egen penis.

En strap on kan alltså vara ett hjälmedel för de som inte har penis eller för dem som har erektionsproblem. Men, den kan även vara en spännande sexleksak för alla som vill testa något nytt. De som vågar prova nya saker i sängen har också ett rikare och mer givande sexliv!

Bästa dubbelriktade strap-on: You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

dubbelsidig strap-on

Detta är den perfekta sexleksaken om du är kvinna och själv vill bli kraftigt stimulerad samtidigt som du penetrerar din partner. Denna strap on består av en mindre dildo som du själv har inuti dig samtidigt som du använder den större dildon för att penetrera din partner. Detta kan vara mycket sexigt och skönt både för dig och din partner. Respektive dildo har sin egen vibrationsmotor vars intensitet kan styras individuellt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Därför kan ni båda välja en vibrationsnivå som passar var och en.

Detta är en strap on av hög kvalitet som ger fantastiskt skön vibrationstimulans åt er båda. Den mer passiva parten har att se fram emot att bli penetrerad av en rejält stor dildo! Bältet sitter skönt och är elastiskt vilket gör att den passar vem som helst.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa enkelsidiga strap-on: Silicone Strap-On

enkelsidig strap-on

Den bästa enkelsidiga strap-on i vårt test, sammanvägt funktion och pris, blev denna produkt med namnet Silicone Strap-On. Det vi gillar bäst med denna produkt är hur skön dildon i silikon känns. Denna dildo är väldigt mjuk och flexibel tillverkat i hudvänligt silikon. Den har ett utseende som liknar äkta den äkta varan, med ett ollon och markerade vener längs skaftet. Venerna fungerar väldigt stimulerande när dildon rör sig under penetrationen. Längden är på 17 cm vilket bör kännas lagom för de flesta, den är inte för stor men ändå tillräckligt stor för att ge rejäl stimulans. Både dildo och själva selen är väldigt snygga, allt i stilren svart design. Remmarna är lätta att justera och kan få selen att passa vem som helst.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa harness: Vac-U-Lock Supreme Harness

strap-on harness

Ett komplett set (som till exempel de två produkter vi skrivit om ovan) med sele med inbyggd dildo har sina fördelar. Men, för den som tänker sig ha mycket sex med strap-on kan det vara ett bättre alternativ att skaffa en harness. Med en harness kan man nämligen få oändligt mycket variation då man kan byta ut själva dildon. Med tiden kan man samla på sig ett gäng dildos av olika typer och storlekar och plocka fram den man känner för att använda för stunden. Denna produkt är utrustad med ett vac-u-lock som som passar till tillverkarens egna dildos. Dessa dildos är av utmärkt kvalitet och ett bra val. Denna harness kommer dock med O-ringar som möjliggör att använda även andra dildos än tillverkarens egna, så variationsmöjligheterna blir därmed totala.

Den största fördelen med denna harness är hur skönt den sitter. Ryggdelen är extra bred och väldigt avlastande, detta gör att man kan ge sig in i leken med full entusiasm utan att ens känna att man bär en sele. Detta är en produkt av bra kvalitet och bästa valet på lång sikt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa dildon till harness: Vac-U-Lock Dual Density Realistisk Penis 17 cm

dildo till harness

Den bästa dildon till harness/sele vi testat är Vac-U-Lock Dual Density Realistisk Penis 17 cm. Som avslöjas i namnet är den anpassad till en Vac-U-Lock harness av typen vi testat ovan. Det vi gillar bäst med denna dildo är dels dess sköna material. Och dels hur väl man lyckats att få den att efterlikna en äkta penis, både till utseende och till känslan. Detaljnivån på denna dildo är fantastisk, i allt i från utformning på ådror till färgskiftningarna i dess olika anatomiska delar.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful