Bästa fingervibratorn 2020

Som namnet antyder så är en fingervibrator en vibrator som är gjord för att sättas på fingret. Genom att sätta vibratorn på fingerspetsen kan du eller din partner på ett smidigt sätt stimulera exempelvis klitoris eller varför inte runt bröstvårtan, vulvan eller runt anus. En fingervibrator går även att använda på en en man. Varför inte stimulera huvudet på penisen eller runt anus. Fördelen med fingervibratorer är att det är extremt små, och där med lätta att ta med, gömma undan och även att hantera. Sin storlek till trots så kan fingervibratorn vara en extremt potent sexleksak. Vissa modeller kan ha mycket stark vibrationsförmåga. Varför inte sätta på fingervibratorn innan du börjar utforska din partners kropp med händerna. Det finns många känsliga ställen på på vår kropp där lite vibration kan krydda sexlivet och ökad den sexuella spänningen.

Något vi gillar med fingervibratorn är att den är som ett mellansteg mellan att leka bara med händerna och att ta in en sexleksak. Den blir ju som en förlängning till din egen hand eller finger. Det något sexigt i att bara använda sina egna händer till att tillfredsställa sig själv eller sin partner. Om man tycker att det känns lite olustigt att ta in en större sexleksak, som till exempel en rabbit eller massagestav, i sovrummet så kan en fingervibrator vara ett första steg för att bli mer bekväm med sexleksaker.

Bäst i test: Charged Fingo Vibe Purple

carged fingo vibe fingervibrator
Charged Fingo Vibe

Charged Fingo Vibe Purple är fingervibratorernas fingervibrator. Om du bestämt dig för att köpa en så rekommenderar vi att du väljer denna lilla godbit. Charged Fingo Vibe Purple kostar lite mer än de allra billigaste varianterna på marknaden, men den njutning du kommer få av denna lilla sexleksak kan man inte sätta ett pris på. Denna vibrator sitter mycket stabilt på fingret och är alltid redo att tillfredsställa, den kan faktiskt hålla ut en hel timme på en och samma laddning, och när den blivit trött så är den som tur är uppladdningsbar.

Charged Fingo vibe har upphöjda ticklers som är mycket sköna att sätta mot klitoris eller andra känsliga ställen. Dessa ticklers i kombination med de mycket kraftiga och djupa vibrationerna gör något magiskt med oss som testat den. Trots att den är liten så har den 10 olika spännande vibrationsmönster att välja på. Vibrationerna på denna fingervibrator har något djupare frekvens än på andra vi testat och detta är faktiskt mycket skönare då det känns som de verkligen penetrerar huden och och stimulerar på djupet.

Fördelar

Oerhört skön stimulans

Sitter bra på fingret

Batteriet räcker länge och kan laddas med USB kabel

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Charged Fingo Vibe hos Mshop

Billigaste fingervibratorn: PowerBullet Frisky Finger Vibrator

Powerbullet frisky finger fingervibrator
PowerBullet Frisky Finger

Av de fingervibratorer vi testat så är PowerBullet Frisky Finger Vibrator den allra bästa bland de billigaste varianterna. Det finns många billiga fingervibratorer därute men tyvärr är de flesta med ett väldigt lågt pris ganska värdelösa. Ju lägre pris desto svagare brukar vibrationsfunktionen vara, och är vibrationerna för dåliga så brukar det vara svårt för många att komma enbart med med hjälp av vibratorn. Men trots att den är billig så är vibrationerna från PowerBullet Frisky Finger Vibrator faktiskt riktigt bra, den har absolut förmågan att få många av oss att komma rätt så fort. Ytan är knotrig vilket gör att det känns extra mysigt att dra den över eller trycka med den på de mest känsliga ställena på kroppen. Denna lilla sexleksak är dessutom vattentät så man kan ta med den in duschen för sexiga lekar där.

Fördelar

Lågt pris

Bra kvalitet och vibration

Nackdelar

Ej uppladdningsbar


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Frisky Finger hos Sinful