Bästa bullet-vibratorn 2020

Det finns många olika varianter och modeller av bullet-vibratorer. Gemensamt för dem är att de är små och oftast diskreta. De går att använda för vibrationsstimulans på lite olika ställen på kroppen, men allra främst är tanken att de ska användas för stimulans av klitoris. Det finns även modeller som går att att använda för intern stimulans. Ofta har dessa vibratorer ett lågt pris och deras mångsidighet i kombination med att de är diskreta och tar lite plats gör att det inte finns någon ursäkt till att inte äga denna sexleksak. Om du gillar diskreta sexleksaker så kan du även titta på en fingervibrator eller varför inte ett vibrerande ägg.

Bullet-vibratorn är väldigt bra om du vill tillfredsställa dig själv men den går även utmärkt att använda för att krydda sexet med din partner. Det finns flera ställen på kroppen där det kan vara skönt med lite vibrationsstimulans, ta din bullet och utforska din partners kropp helt enkelt.

Bäst i test: Rocks off Rouge Allure

Rocks off Rouge Allure bulletvibrator
Rocks off Rouge Allure

Rocks off Rouge Allure är egentligen kanske lite för stor (17cm) för att vara den ultimata bullet-vibratorn, men storleken är troligen en av faktorerna till att dess vibrationer är så oerhört kraftfulla. Vibrationerna på de högre nivåerna är en av anledningarna till att vi älskar denna produkt… Den har en knapp där man kan växla mellan 10 olika väldigt härliga vibrationslägen. För dig som tycker de allra starkaste blir för mycket så är det enkelt att minska intensiteten. Det faktum att den är så pass lång gör även att den går att föra in, vilken bonus!

Rocks off Rouge Allure är helt vattentät så det finns inga begränsningar på i vilken miljö du kan använda denna fantastiska leksak. Toppen är avsmalnad och lite spetsig vilket underlättar för att punktmarkera klitoris eller annan valfri punkt på kroppen. Men denna vibrator kan inget gå fel helt enkelt.

Fördelar

Supereffektiva vibrationer

Vattentät

Hög kvalitet

Går även att använda internt

Nackdelar

Egentligen lite för stor för att vara en äkta bullet-vibrator


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Rouge Allure hos Joyland

Billigaste bullet vibratorn: Basek Ladyfinger Multispeed Vibrator

Basek ladyfinger bullet-vibrator
Basek Ladyfinger

Basek Ladyfinger Multispeed Vibrator kostar mindre än en kopp kaffe och kaka, men vi garanterar att Ladyfinger mer njutning för pengarna än det förstnämnda. Det finns ingen ursäkt att inte äga en klitorisvibrator när du kan få en så här kompetent liten leksak för nästan inga pengar alls. Basek Ladyfinger Multispeed Vibrator har allt du kan begära av en vibrator i denna prisklass. Vi gillar den spetsiga toppen som gör det lätt att centrera stimulansen på det det ställe där det känns som allra skönast. Styrkan i vibrationen justerar man enkelt genom att vrida botten åt ena eller andra hållet. Ytan på denna lilla sexleksak är väldigt len och skön att ha mot huden.

Fördelar

Extremt billig

Snygg och diskret

Nackdelar

Inte uppladdningsbar


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Ladyfinger hos Sinful