Bästa dilatorn: Bäst i test 2024

En dilator, penisstav eller sond, som de också kallas, kan användas för att att stimulera mannens urinrör på ett spännande sätt. Denna typ av påverkan kan vara väldigt stimulerande och kan vara något som bidrar till en pirrande känsla, såväl som till starkare orgasmer. Att använda en dilator kan också vara smärtsamt. Hur stark smärtan blir kan variera från person till person men också i högsta grad på dilatorns utformning. Det finns penisstavar av alla former och storlekar att välja på. Vissa av stavarna är helt raka medan andra kan har en mer böljande utformning för att ge mer kraftfull stimulans. Det finns även varianter som är räfflade för att stimulera nerverna i urinröret så mycket som möjligt.

Nedan har vi tagit fram de produkter som vi anser är bäst i test just nu. Vi har valt bland en mängd olika produkter som finns att köpa på den svenska marknaden. Vi har enbart valt ut produkter som håller en hög kvalitet, är säkra, är enkla att rengöra och att använda. Vilken produkt som passar just dig allra bäst beror förstås på tycke och smak, men även på din erfarenhetsnivå på området. Som nybörjare bör man börja med en rak modell av inte allt för stor storlek. Man kan sedan jobba sig upp till att testa de lite mer avancerade modellerna. Läs gärna vidare för att se vilken av våra utvalda modeller som du tror skulle passa dig allra bäst.

De 5 bästa dilatorerna

Nedan har vi tagit fram de dilatorer eller penisstavar som vi tycker är bäst i test för tillfället. Vi har valt ut olika modeller för att man ska kunna hitta ett alternativ för de flesta behov. Samtliga av våra utvalda objekt håller alla en hög standard och kvalitet.

1. Penisstav av stål

Vad detta är hör man på namnet. Denna dilator är tillverkat av högkvalitativt stål. Denna stav är relativt tjock och den är även ojämn så vi skulle inte rekommendera den till nybörjaren. Som nybörjare kan det vara bra att testa en lite smalare och rak produkt. Är man däremot bekant med denna typ av produkter och SM i allmänhet så är detta en av de bättre produkterna man kan köpa just nu.

Eftersom denna penisstav har en så ovanlig form så är den mycket spännande att använda. Spänningen ligger självklart till viss del i det visuella, men man känner även av ojämnheterna när man använder staven. Det gäller att man har relativt hög smärttröskel när man använder denna produkt då den kan kännas rejält, särskilt på vissa personer. Enligt många ligger dock magin i just smärtan i kombination med den förnedring man kan känna med att bära en dilator som denna.

Detta är snyggt designad dilator av hög kvalitet för dig som vill ha det allra bästa. Staven är 7,5 cm lång och 7 mm bred på sina bredaste ställen. Diametern på ringen är 3 cm.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

2. Ouch! Nail Urethral Sound Set av Pluggar i Metall

Namnet på denna produkt kan både locka och skrämma iväg på samma gång. Vi kan dock försäkra våra läsare om att detta är en mycket kvalitativ och noga igenomtänkt produkt för urinröret. Detta är ett set med urinrör av tre olika storlekar, något som gör att det i stort sett bör passa vem som helst. Är man nybörjare börjar man självklart med det minsta röret. Går allt bra så kan man sedan jobba sig upp i storlek, om man så önskar.

Detta rör har en bred rundad bas som fungerar som ett stopp. På toppen av röret finns ett huvud som är mycket stimulerande vid införseln. Denna produkt är verkligen robust och tålig, precis så som man vill ha det när man leker stimulerande urinrörslekar.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

3. You2Toys Steel Dilator Set

Detta är ett helt set med tre stycken penisstavar. Detta set passar egentligen alla, allt från nybörjaren till den avancerade användaren. Stavarna i setet kommer i tre olika storlekar. Är man nybörjare så börjar man självklart med den tunnaste staven för att sedan jobba sig upp i storlek när man fått självförtroende nog att testa de större storlekarna. Även för den mer vana användaren så finns det en funktion i att ha ett antal olika dilatorer för att variera sig med.

Dessa penisstavar kan vara ett roligt sätt att krydda sexlivet med. De kan användas i spännande SM-lekar. De kan även ge njutning till användaren i form av en starkare orgasm. Detta är kvalitativa dilatorer som känns mycket säkra och hållbara. Stavarna går att koka efter användning för att upprätthålla en god hygien.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

4. Sextreme Dip Stick Räfflad Dilator 8 mm

Detta är en dilator för dig som vill ha maximalt med stimulans. Denna produkt har ett räfflat mönster som effektivt stimulerar nerverna i urinröret. Dess design ger en mycket intensivt stimulerande känsla. Om man vill lägga ytterligare spänning till leken så kan man även värma upp eller kyla ner detta lilla rostfria rör innan användning. De olika temperaturerna kan ge helt skilda upplevelser så det är bara att testa sig fram för att se vad man gillar!

Detta är ett långt rör på hela 24 cm meter. Med tanke på det räfflade mönstret och bredden på 0,8 cm så skulle vi inte rekommendera denna produkt till nybörjaren. Har du däremot erfarenhet av att använda dilator innan så är detta en mycket spännande produkt att testa!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

5. Princes Wand med Ollonring

Detta är en lite annorlunda penisstav för den som vill testa något nytt. Man placerar den stora ringen runt ollonet och för sedan in staven i urinrörsöppningen. Själva pluggen är ihålig, något som gör att vätskor kan passera även när man bär denna anordning.

Denna produkt är mycket populär bland de som gillar att leka SM- och underkastelselekar. Hela produkten är tillverkad av kirurgiskt stål av mycket hög kvalitet. När man använder produkter som denna som ska in på ett så pass känsligt ställe så vill man så klart att de ska vara säkra såväl som felfria. Därför känns det bra att lägga lite extra pengar på en produkt som denna, som man vet är säkert, kvalitativ och väl testad.

Princes Wand med Ollonring har en plugg med en längd på 7,5 cm. Diametern på röret ligger på 0,6 cm. Produkten finns att köpa med två olika storlekar på ollonringen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful