Bästa öppen BH: Bäst i test 2024

Fina underkläder kan vara något av det bästa man kan använda för att få rejäl fart på sexlivet. Din partner kommer säkerliga inte protestera om du tar på dig något extra fint för att vara förförisk när det är dags för intim samvaro. Med sexiga underkläder så känner du dig förhoppningsvis även extra fin och sexig, något som kan ta sexet till helt nya höjder. En klassisk öppen BH är något som många tycker är väldigt förföriskt. Den öppna BH:n ger möjlighet till eggande insyn, samtidigt som den erbjuder den lite finare uppklädda känslan som man får man man bär sexiga och exklusiva underkläder.

De 5 bästa öppna BH:arna

Vi har granskat ett antal olika öppna BH:ar. I de flesta produkter köper man ett set där även trosor ingår. Nedan har vi tagit fram och recenserat de produkter vi tycker bäst om för tillfället. Vi har valt ut produkter av hög kvalitet som verkligen tål att användas. Detta är sexigt designade underkläder som vi tror att de allra flesta par kommer att älska att använda i sängkammaren. Läs vidare för att avgöra vilket av seten som passar just er allra bäst.

1. Baci Strappy Open Cup BH Set och Trosa

Om du söker ett set med öppen BH av hög kvalitet med en exklusiv känsla så behöver du inte leta längre. Baci Strappy Open Cup BH Set och Trosa är ett mycket sexigt alternativ för dig som vill krydda sexlivet med fina underkläder. Perfekt att ge bort i present eller varför inte för att skämma bort dig själv och din partner med.

I detta sätt ingår en kvalitativ öppen BH med sexig design och en lika förförisk matchande stringtrosa. BH:n har dubbla justerbara axelband som knyts på baksidan för att ge helt rätt passform. Tyget på detta sätt känns skönt att ta på och andas hög kvalitet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

2. Cottelli Lingerie Öppen BH med Stringtrosor

Detta är ett mycket sexigt set för dig som vill ha en öppen bh med tillhörande öppen trosa. Vi har sett få modeller som framhäver brösten så bra som just denna BH. Kuporna undertill är lätt vadderade. Kupor i kombination med de rejäla byglarna gör att brösten skjuts upp och framhävs på ett fördelaktigt sätt.

Något unikt med detta set är det faktum att det finns dekorativa stenar fästa på en ring mellan brösten. Stenarna glittrar fint och drar uppmärksamheten till sig till detta området. Runt dekolletaget finns en fin spets som även den höjer känslan på hela setet. På trosorna finns också en liknande ring och spets.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

3. Cottelli Öppen BH och Stringtrosa Röd

Detta är ett fin röd öppen BH med tillhörande trosa. Detta set har fått högt betyg av användarna, något som är lätt att förstå när man tar en närmare titt på produkten. Trots ett relativt billigt pris så känns tyget i både trosa och BH både hållbart och kvalitativt. Setet är fint dekorerat med detaljer av satin och spets. Dekorationerna gör att produkten känns exklusiv och fin att titta på.

Axelbanden kan justeras i ryggen i flera olika steg, något som gör att setet kan anpassas för att passa de flesta. Under BH:n finns en bygel som ger en effektfull push-up-effekt.

Vi gillar verkligen den feminina röda färgen på detta set. De vackra spetsdekorationerna gör knappast denna BH och trosor mindre sexiga.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

4. Cottelli Curves Öppen bygel-BH med spets

Detta är den ultimata öppna BHn för alla med sexiga kurvor. Bygel-BH:n är lätt vadderad nedtill något som hjälper till att forma och framhäva brösten på bästa sätt. Axelbanden är justerbara så att man kan få den perfekta passformen.

Denna BH är tillverkad av polyamid och elastan, ett tåligt materialval som gör att man kan tvätta och använda denna öppna BH bra många gånger innan den börjar se sliten ut. Spetsen på denna BH är mycket dekorativ och har blommotiv. Detta är en av de snyggaste produkterna i vår lista. Denna produkt finns i flera olika storlekar för oss med kurvor.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

5. Dreamgirl Strappy BH med Öppen Kupa och Höfthållarkjol

Detta är ett mycket spännande alternativ som vi helt enkelt inte kunde låta bli att ta med i vår topplista. Detta är ett exklusivt set för dig som är beredd att betala lite extra för att få en produkt av högsta kvalitet som dessutom sticker ut från mängden.

I setet finns en sexig BH med öppen kupa. Dessutom ingår en avslöjande höfthållarkjol. Både kjol och BH tänder och eggar på fantasin. Över brösten finns remmar av mesh som döljer lite, men som samtidigt ger möjlighet att se brösten som döljer sig där bakom.

Detta är ett set som sticker ut från mängden på ett mycket positivt sätt. Detta är en produkt som vi varmt kan rekommendera till paret som vi sätta fart på sexlivet…


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Billig eller dyr?

Vilken prisnivå man vill lägga sig när man köper sexiga underkläder är så klart helt upp till dig själv. Vi skulle dock rekommendera att du undviker de allra billigaste produkterna på marknaden. I våra undersökningar har vi nämligen upptäckt flertalet billiga produkter med minst sagt tveksam kvalitet. Att tro att man ska göra ett fynd genom att köpa den allra billigaste BH:n kan vara något som faktiskt blir dyrare i längden. I några av de billigaste produkterna är tyget så dåligt att det snabbt går sönder efter endast bara några få tvättar. Satsa hellre på kvalitet från ett välkänt märke eller en välkänd butik. Att betala några tior extra gör att man kan få en produkt som faktiskt tål att användas. Däremot behöver man så klart inte köpa det allra dyraste. Sexiga underkläder är något som kan vara kul att variera med, man kan därför i vissa fall satsa på kvantitet snarare än toppkvalitet, i vårt tycke.