Mjuk dildo – Bäst i test 2021

Det finns oändligt många olika varianter på den mest populära sexleksaken, dildon. En dildo kan vara tillverkad av en mängd olika material såsom glas, stål och silikon bara för att nämna de allra vanligaste. Dildon kan också ha en mäng olika former, vissa fördrar dildos som ser ut som riktiga penisar medan en andra vill att dildon mer ska se ut som ett vackert prydnadsföremål.

Många fördrar en mjuk dildo då dildos i lite hårdare material ibland kan kännas lite obehagliga. En mjuk dildo har fördelen att den ofta kan kännas som ett verkligt manligt könsorgan, något som många så klart går igång lite extra på. Nedan har vi valt ut och recenserat några av de mjuka dildos vi gillar allra bäst just nu.

Bäst i test: Malesation Billy Dildo 16 cm

mjuk dildo

Detta är en dildo av hög kvalitet som är förvånansvärt skön att använda. Malesation har flera olika modeller av samma typ och samma mjuka känsla men med lite olika böjningar och ytor. Samtliga av deras dildos är riktiga fullträffar. Vi gillar denna modell, Billy, allra bäst då den har en skön böjning som bland annat hjälper till att stimulera g-punkten på ett effektivt sätt.

Fördelen med Malesations dildos är att de, enligt oss, har precis rätt mjukhetsgrad. Deras dildos är väldigt mjuka och behagliga att använda, samtidigt har de tillräckligt med stadga för att vara lätta att föra in och ut. Att använda denna dildo är oerhört skönt och känns till känslan faktiskt väldigt likt den äkta varan.

Detta är en dildo av hög kvalitet som kostar lite mer än de allra billigaste varianterna. Vi tycker dock att denna produkt är väl värd att spendera någon extra hundralapp på. Dildon är tillverkat av skönt ultraflexibelt ftalatfritt silikon. Denna modell har ett stimulerande yttre med markerat ollon och ådror.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa billiga: Faultless Dildo

Detta är en väldigt populär produkt, och vi kan förstå varför. Priset är relativt lågt med tanke på kvalitén man får för pengarna. Detta är en läckert designad genomskinlig dildo som är väldigt mjuk och skön.

Denna dildo är tillverkad i ett speciellt jellymaterial som gör den väldigt flexibel men samtidigt tillräckligt fast för att inte skapa några irritationsmoment när man använder den.

En stor fördel med denna dildo är dess praktiska sugpropp som gör att man kan använda den utan att hålla i den. Perfekt för en mysig stund i exempelvis badrummet. Dildons utformning gör också att den går att använda i ett strap on harness. Denna produkt går även utmärkt att använda till analsex tack vare att själva pungen utgör ett naturligt och säkert stopp.

Materialet i denna dildo fungerar väldigt bra med glidmedel. Med glidmedlet väl på så glider dildon som bara den. Perfekt för att få maximal stimulans av denna härligt uppfyllande mjuka dildo.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Premiumvalet: ColourSoft Mjuk Silikondildo 18 cm

ColourSoft är en extra mjuk silikondildo som känns väldigt lyxig. Detta är produkten för dig som vill unna dig det bästa. Designen på denna dildo är väldigt verklighetstrogen. Alla detaljer såsom pungkulor, ollon, och ådror bidrar till realism och även eggande spänning.

Dildon är tillverkat av kroppsäkert silikon av hög kvalitet. Det känns bra att använda en dildo som känns helt säker. Detta är en produkt som förmodligen kommer hålla hur länge som helst. Kvaliteten på ColourSoft tycker vi väl motiverar det faktum att denna mjuka dildo kostar lite mer än många av konkurrenternas alternativ.

Precis som många av de andra produkterna vi testat har denna dildo en sugpropp som möjliggör hands-free-lekar. Sugproppen på denna produkt fungerar extremt bra, något som inte alltid är fallet bland de billigaste alternativen.

Detta är en dildo som de flesta kan uppskatta. Det ska dock sägas att den är relativt stor, något som är en fördel för många men är man nybörjare kanske man ska starta med en lite mindre dildo.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Vad är en mjuk dildo?

En mjuk dildo kan se ut på en mängd olika sätt. Vad som är bäst handlar mycket om personlig smak. Vi har testat många olika mjuka dildos, varav de flesta har varit tillverkade av silikon eller jellymaterial. Båda dessa material har fördelen att de kan göras väldigt mjuka och att de därmed känns sköna att använda.

Det finns dildos som är mjuka rakt igenom, dessa kan vara väldigt sköna, men de kan även bli lite sladdriga. Vill man ha lite mer stadga kan man välja en av de många varianter som har ett mjukt och skönt hudliknande yttre lager, men med ett hårdare inre.

Många mjuka dildos har en sugpropp på sig. Även om man inte alltid kommer använda sugproppen så är det helt klart en fördel att ha det alternativet om man skulle vilja använda den. Att välja en dildo med sugpropp har inga direkta nackdelar.