Bästa penisförlängaren/penisförstoraren 2021

Det går faktiskt att få en permanent större (längre såväl som tjockare) penis utan kirurgiska ingrepp. Det finns idag bra verktyg som du i kombination med tålamod och vilja kan använda för att förstora din penis.

Fördelar med en penisförlängare

En penisförlängare, penisförstorare eller kukförlängare som den också kan kallas, kan alltså användas för att med tiden få större penis. Verktyget kan även användas för att räta ut en penis som inte är helt rak. Att förlänga eller förstora en penis på detta sätt kan vara en väg för en man som inte är helt nöjd med sitt utseende att få känna sig lite mer nöjd.

Är man inte helt nöjd med sin penis så kan det som kan hjälpa allra mest kanske vara att jobba med ens mentala inställning. Människor kan ofta hänga upp sig på saker med sina egna kroppar som andra kanske inte ens ser eller bryr sig om. På samma sätt kan det vara med penisens utseende eller storlek. Ofta kan man komma långt med att bara ändra sitt tankesätt. Med det sagt finns det även de som upplever att deras självförtroende förbättras när de använder en penisförlängare. På detta sätt kan detta verktyg faktiskt fylla en funktion för en del män.

Många tycker att det är attraktivt med en stor penis, dels utseendemässigt, men även hur det känns när man har sex. En större penis har så klart större möjligheter att stimulera ens partner när man har penetrerande sex. På det sättet kan en penisförlängare även vara ett verktyg för att kunna ge ens partner mer tillfredsställelse. Fördelarna med en penisförlängare jämfört med kirurgi är också något som är värt att ta upp. Med tanke på både höga monetära kostnader och även medicinska risker med att operera sitt könsorgan så är en penisförlängare att föredra i alla lägen.

Nackdelar med en penisförlängare

Att använda en penisförlängare kan vara smärtsamt. Hur ont det gör kan variera från person till person. Smärtgraden är också i hög grad beroende på hur hårt man pushar sig. Har man allt för bråttom med att få en större penis så kan man utsätta sig för onödig smärtor. Allt för aggressiv töjning kan faktiskt orsaka permanenta skador på penisen så det gäller att ha lite tålamod och ta det hela i en lagom takt.

Bäst i test: Jes Extender Titanium

Jes extender penisförlängare


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Jes Extender är en serie med penisförlängare som funnits med länge. Jes extenders är allt sedan starten på 90-talet utvecklade och framtagna av läkare. Eftersom produkterna från denna tillverkare har funnits med så länge så har många hög tillit till dem. Det finns idag gott om män som kan intyga hur bra dessa produkter fungerar. Det har genomförts stora studier där det finns medicinska resultat som visar att Jes Extenders fungerar för penisförlängning.

Jes Extender Titanium är kronjuvelen bland Jes Extenders produkter och också den vi valt att testa. En billigare lightversion av denna produkt är dessutom bara några hundralappar billigare så vi anser att det är värt att satsa på Titaniummodellen om man ändå ska investera i en riktigt bra penisförlängare. Till denna version kommer en snygg väska som är praktisk såväl som säker för förvaring av utrustningen.

När man öppnar Jes Extender Titanium känns det som att man tittar på någon form av ett avancerat medicinskt instrument. De olika delarna tar en liten stund att montera ihop men det går snabbare när man väl vant sig vid proceduren. Väl ihopsatt har man ett verktyg som man kommer få vänja sig att spendera många timmar tillsammans med. Om man vill få de resultat man önskat sig är det nämligen långsiktighet som gäller. Som tur är är Jes Extender omsorgsfullt designad med kvalitetskomponenter som sitter så bra mot huden som möjligt. Både ringen mot roten av penisen såväl som den mot ollonet är mjuk och stödjande. Hur ont själva processen sen gör avgör man lite själv. Har man bråttom och snabbt vill se resultat så kan penisförlängningsprocessen bli onödigt smärtsam. Har man däremot ett lite mer långsiktigt tänk och inte skruvar upp töjningen allt för mycket så känns det helt ok att ha Jes Extender på sig, även när man ska sova.

Detta är en produkt av hög kvalitet som sitter bra och som kommer hålla över lång tid. Om man menar allvar med att förlänga sin penis så är detta det bästa valet. Jes Extender Titanium är tillverkat av medicinskt material och har visat stor framgång i kliniska test, där vissa användare upplevt en ökning av penisens storlek på upp till 40%.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa billiga valet: Male Edge Basic Penisförlängare

Male edge basic penisförstorare

Det finns inga jättebilliga penisförlängare på marknaden som skulle kunna rekommenderas. Penisen är ju en väldigt viktig kroppsdel för de flesta män att använda ett verktyg på den som inte håller bästa kvalitén vore bara dumt och farligt. An naturliga skäl finns det därför inga penisförlängare under tusenlappen hos de seriösa återförsäljarna.

Om man söker en penisförlängare som är billigare än vårt toppval Jes Extender så finns dock ett värdigt alternativ i Male Edge Basic. Om vi ska jämföra Male Edge Basic med Jes Extender så ser den förstnämda något plastigare ut. Även när man börjar känna på denna penisförlängare så är känslan helt klart att detta är något av ett budgetalternativ.

Male Edge Basic stora fördel är dess pris. Man sparar många hundralappar mot exempelvis tidigare nämnda Jes Extendern. Även om Male Edge Basic känns plastig så sitter den faktiskt bra, och den är till synes hållbar även om man rycker och drar i den.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Hur fungerar en penisförlängare?

Vi har redan konstaterat att penisförlängare fungerar, det går faktiskt att töja ut penisen på ett sätt som varar permanent, detta är vetenskapligt bevisat. De produkter vi testat fungerar, hur mycket de kan användas för att påverka längd och tjocklek beror på flera faktorer såsom hur man använder dem och hur länge man gör det.

De produkter för penisförstoring vi testat har alla samma metod. det är själva området mellan ollonet och roten på penisen som man både kan påverka längd och tjocklek på. Genom att utsätta detta område för regelbunden påverkan kan man uppnå celldelning här kroppens vävnad alltså utökas och resultat blir en längre och tjockare penis.