Bästa Geishakulorna 2020

Geishakulor eller samlagskulor som de också kallas är små men tunga kulor som används under samlag för att öka njutningen. Geishakulorna stimulerar både kvinnan och mannen under samlaget.

Njutning både för mannen och kvinnan

När en kvinna har geishakulor i vaginan under samlaget så stimulerar de olika delar av slidan allt eftersom de rör sig där inne. Kvinnan har en mängd zoner i slidan som kan skapa oerhört stor njutning när de stimuleras av kulorna, däribland g-punkten. Samtidigt som kulorna stimulerar kvinnan när mannen tränger in i henne så stimulerar de även hans eget ollon vid samlag. Att introducera geishakulor i det gemensamma sexlivet kan bli spännande såväl som skönt för båda parter.

Bästa klassiska geishakulorna: Ben wa balls silver

geishakulor

Den engelska benämningen på geishakulor är Ben wa balls. Vi rekommenderar denna produkt om man vill uppleva äkta traditionella geiskakulor. Kulorna är extra tunga vilket gör att de ger extra mycket stimulering, de är även av denna anledning lätta att få ut. Metalkulorna är även lite mindre än många andra versioner, vilket även det ökar stimulansen. Kulorna kan användas både till att göra samlaget skönare men även till knipövningar.

Denna produkt är så som geishakulor är menade att vara. Enligt vår mening har de perfekt storlek och tyngd!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa Yoniägget: Jadeägg Yoni Egg

yoniägg

Yoniägget kan man säga är en vidareutvecking av konceptet med geishakulor. Genom att använda Yoniägget regelbundet kan man träna upp musklerna i bäckenbotten och uppnå en mängd fysiska fördelar. En vältränad bäckenbottenmuskulatur gör att man kan få starkare orgasmer, det minskar också risken för inkontinens och sexet kan bli bättre tack vare att man blir mer tight. Att använda Yoniägget är som att massera slidan från insidan. Övningar med ägget kan kännas väldigt stimulerande och öka strömmen av könshormoner.

Detta Yoniägg kan ge positiva effekter för hälsan och sexlivet om man gör de beprövade övningar som föreslås. Priset är ganska högt men tanke på fördelarna det kan ge, och det faktum att det är som ett vackert litet konstverk så tycker vi det är väl värt pengarna. Detta är en bra gåva att ge, antingen till sig själv eller sin partner.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa kulan för kegelövningar: Fun Factory Smartballs Teneo UNO

Kegelövningar är namnet på de knipövningar man kan göra med en eller flera geishakulor. Kegelövningarna stärker bäckenbottenmuskulaturen, vilket i sin tur gör att man blir tightare där nere. Bättre muskulatur gör att många får möjlighet att få starkare orgasmer.

Det går att träna bäckenbottenmuskulaturen med vanliga ”lösa” geishakulor. Men, med Fun Factory Smartballs Teneo UNO, som är skapat just för att vara ett träningsredskap, kommer resultaten både snabbare och enklare. Denna produkt består av en yttre kula med två inre kulor samt ett snöre, snöret gör det enkelt att ta ut och sätta in redskapet.

Nybörjaren kan börja liggande och öva att bara knipa på kulan. Med tiden kan du börja gå runt med kulan i. Det fina med denna produkt är att man får träning bara man går runt med kulan. Genom att göra vardagliga saker i hemmet kan man alltså få automatisk träning. Det som händer är att de två mindre kulorna rör sig inuti den större kulan medan du själv rör på dig. Detta tvingar bäckenbottenmuskulaturen att aktivera sig. Känslan av kulornas rörelser kan vara lite läskig i början men detta är något man snabbt vänjer sig vid. Detta är en mycket bra produkt som gör träningen enkel!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Hur får man ut geishakulorna när man väl stoppat in dem?

För kvinnor som inte använt geishakulor tidigare är det inte ovanligt med en viss oro över att kulorna ska fastna där inne. Traditionella geishakulor har, till skillnad från knipkulor, inget snöre. Att stoppa in en kula i vaginan kan av naturliga skäl väcka en oro om att de inte ska gå att få ut den igen. Det finns dock ingen anledning till oro.

Så som kvinnans anatomi ser ut finns det ingenstans kulan kan ta vägen, den kan inte försvinna där inne. Däremot kan det hända att kulorna blir svåra att få tag på. De enda man behöver göra om man inte får tag på kulorna med fingarna är att slappna av och vänta. Om man spänner sig så kan det nämligen hända att man hindrar dem från att trilla ner igen. Ofta gör gravitationen hela jobbet och kulorna trillar ut efter ett tag. Här går det såklart lättare ju tyngre kulor du valt. Om man känner att man vill hjälpa processen lite så kan man testa att hoppa lite eller sätta sig på huk.

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a13450838/how-to-use-ben-wa-balls/