Bästa ball stretcher: Bäst i test 2021

En ball stretcher kan ha ett flertal olika funktioner. Dels har den en rent fysiologisk funktion i att den drar i pungkulorna och på så sätt faktiskt kan ge en kraftigare och skönare utlösning. Ball stretchern kan också vara en sexig accessoar i flertalet spännande sexlekar. Vi har valt ut några produkter vi tycker allra bäst om just nu. Dessutom förklarar vi allt du behöver vet om ball stretcher.

Bäst i test: Oxballs Sacksling

Detta är en ballstretcher av hög kvalitet med en intressant och effektiv design. Versionen som vi testat är av genomskinlig plast, något som vi tycker är lite extra spännande. Det finns även en version som inte är genomskinlig, om man skulle föredra det. Precis som många av de andra ballstretchers vi testat gör denna produkt ett bra jobb med att sträcka ut pungen. Skillnaden med denna produkt mot många av de andra alternativen på marknaden är att Oxballs Sacksling omsluter pungen och på detta sätt håller den varm. Vi tycker att detta bidrar till att orgasmen känns mer. Att produkten helt omsluter och kramar pungen känns för i övrigt rätt så behagligt, något som gör att vi gillar denna produkt starkt.

Denna produkt fungerar även samtidigt som en penisring. Oxballs Sacksling funktion gör att man får en hård och fyllig erektion på köpet. En bra produkt som bör passa de flesta män helt enkelt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Exklusiv och skön känsla: Kiotos Ball Stretcher av Stål

Detta är en produkt som är mycket enkel i sin design men inte desto mindre genialisk. Produkten är helt enkelt en ring i stål som sätts över pungkulorna och som sedan tynger ner dem med hjälp av sin vikt. Man spänner fast Kiotos Ball Stretcher med hjälp av en medföljande skiftnyckel, något som gör att den sitter helt perfekt när man väl fått dit den. Första gången var det lite pilligt att justera produkten men när man väl fått in tekniken är det gjort på ett kick.

Denna produkt finns i flera olika storlekar beroende på hur mycket man vill töja pungen. Har man ingen erfarenhet av detta sedan tidigare rekommenderar vi tveklöst att man väljer 30 millimetersversionen.

Eftersom denna produkt väger lite grann så ger den en bra tyngd, vilket faktiskt känns väldigt stimulerande på något vis. Pungkulorna dras neråt vilket gör att orgasmen blir bra mycket starkare än den skulle bli normalt sett. Detta är en produkt som är väl värd sin vikt i stål.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Billigast: CalExotics Weighted Ball Stretcher

Om man vill ha en billig men bra ball stretcher så behöver man inte leta längre, CalExotics Weighted Ball Stretcher är svaret. Detta är en billig och enkel produkt, men den gör sitt jobb med väl godkänt betyg.

Denna produkt är tillverkat av mjukt silikon som känns skönt att ha mot pungen. CalExotics Weighted Ball Stretcher går att justera i tre olika lägen så att man kan anpassa så att den sitter lagom hårt runt pungen. Vikten är 57 gram, något som gör att den passar väl för nybörjaren. Den känns inte otäckt tung att bära, men samtidigt är den tillräckligt tung för att dra pungkolorna neråt så pass att effekten blir en påtagligt kraftigare utlösning. Detta är en produkt alla män borde vilja ha. Tack vare det låga priset finns det ingen anledning att inte själv testa på att ha sin egna ball stretcher.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Vad är en ball stretcher?

En ball stretcher kan se ut på en mängd olika sätt men gemensamt för dem är att deras uppgift är att dra pungkolorna bort från kroppen. Hur mycket ball stretchern ska dra i pungkulorna är så klart en fråga om tycke och smak, och hur mycket man klarar av innan det börjar kännas obehagligt.

Vilka är fördelarna?

Den stora fördelen med att använda en ball stretcher är att man kan få starkare utlösning och orgasm. Precis när man ska få en orgasm så drar kroppen till sig pungkulorna. Om man hindrar pungkulorna att dras upp exempelvis med hjälp av en vikt så får kroppen jobba hårdare när det är dags för utlösningen, något som resulterar i en kraftigare och än mer påtaglig orgasm.

En ball stretcher kan även precis som ett kyskhetsbälte användas i en mängd olika sexlekar, som exempelvis bondage och dominanslekar. Många män tycker att det känns skönt med den extra stimulans detta verktyg ger. Andra går igång på smärtan som kan uppstå när man töjer ut pungen.