Bästa magic wand/massagestav 2020

Den första versionen av massagestaven marknadsfördes som ett massageverktyg för hela kroppen. Många uppfinningsrika kvinnor upptäckte dock snabbt att massagestaven är ett oerhört effektivt verktyg för att uppnå klitoris-orgasm. Eftersom massagestaven är ett rejält verktyg med en stor motor så kan den skapa en helt annan typ av vibrationer än andra sexleksaker. Massagestavens vibrationer har en mycket lägre frekvens än hos de mindre vibrerande sexleksakerna och kan därmed ge en helt annan upplevelse. Många kvinnor vittnar om att de lågfrekventa vibrationerna är mer behagliga och mer stimulerande än de hos vibratorer som är mer högfrekventa. Högfrekventa vibratorer tenderar dessutom att ge lite av en obehagligt avdomnade känsla när man använd den en stund.

De första massagestavarna drevs av direktverkande el vilket var ett måste just eftersom de var så kraftfulla. Idag har batterierna utvecklats så pass mycket att det finns bra massagestavar som är trådlösa, det är ju trots allt en stor fördel att slippa sitta fast i väggen.

Eftersom en magic wand är ett så kraftfullt verktyg så klarar många inte ens av att använda den på de högsta vibrationsnivåerna, så börja lågt och jobba dig uppåt. För många blir det även allt för intensivt att sätta staven rakt emot klitoris. Men eftersom vibrationerna är så starka och djupa så går det bra att sätta den bredvid klitoris, vibrationerna fortplantar sig sedan genom huden och stimulerar klitoris på djupet. Faktum är att många kvinnor föredrar denna typen av indirekt stimulans då den kan ge en väldigt behaglig upplevelse och en riktigt skön orgasm. Är inte klitorisstimulans riktigt din cup of tea, läs gärna om de bästa g-punktsvibratorerna.

Bäst i test: Lelo Smart Wand Large

Lelo Smart Magic Wand
Lelo Smart Wand Large

Lelo Smart Wand Large har vunnit diverse tester i olika tidningar och vi förstår verkligen varför. I Aftonbladets sexleksakstest 2018 fick fick den fem av fem i betyg Detta är förmodligen den mest kraftfulla massagestav vi testat. Lelo Smart Wand Large är så kraftfull och vibrerar på djupet, den kan verkligen göra under för ditt sexliv. Faktum är att denna produkt är så kraftfull att den även kan användas för att lösa upp muskelspänningar i kroppen.

Lelo Smart Wand Large har åtta olika vibrationsmönster man kan välja mellan. Knapparna är lätta att komma åt och det går smidigt att ändra mönster såväl som intensitet. Denna magic wand har en funktion som gör att vibrationerna intensifieras när huvudet rör huden, vilket gör att den är så tyst som möjligt hela tiden. När du håller den går den på lite lägre varv och när du trycker den mot huden så absorberar huden/kroppen vibrationerna och därmed mycket av ljudet.

Designen på Lelo Smart Wand Large får högsta betyg. Den är skön att hålla i, kvaliteten är hög och den är mycket snygg och stilren. Andra fördelar är att batteriet är väldigt kraftfullt. Det räcker över två timmar på en och samma laddning. Vi vill även nämna att den är vattentät, så det finns nästan inga begränsningar på var man kan använda den.

Fördelar

Väldigt kraftull

Vinnande design

Trådlös

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Lelo Smart Wand Large hos Sinful

Billigaste magic wand-vibratorn: Palm Power

Palm Power massagestav
Palm Power

Bland de bästa magic wands vi testat som har ett lågt pris så ligger Palm Power bäst till. Det finns så klart ännu billigare massagestavar på marknaden men de är också ganska mycket sämre.

Palm power kopplas enkelt in i väggen. Fördelen med detta är så klart att du aldrig behöver tänka på att ladda batteriet. Tack vare att den går på direkt-el så är också priset lägre än på de hos många motsvarande vibratorer med stora uppladdningsbara batterier. Nackdelen med sladden säger sig självt. Du är beroende av ett eluttag, och känslan kan lite grann bli att man är ”fastkedjad” vid väggen. Kan man bortse från detta faktum så är ändå Palm Power en fullträff. Detta är en kraftfull vibrator som kommer få dig att komma gång på gång. Vibrationerna är dova och ger en stimulans på djupet som ger en helt annan känsla än vad mindre vibratorer kan åstadkomma.

Fördelar

Kraftfull

Skön att hålla i och skön mot huden

Bra pris

Nackdelar

Sladden


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Palm Power hos Mshop