Bästa sexstolen: Bäst i test 2021

sexstol

Det finns mängder av sätt att krydda sitt sexliv på. Det finns många stora och små leksaker man kan ta in i sovrummet för att göra saker och ting mer spännande. Förutom sexleksaker som är till för att stimulera våra kroppar på olika sätt finns det även hjälpmedel som är till för att understödja, positionera, eller låsa fast våra kroppar så att vi kan använda dem som verktyg för njutning för oss själva eller för vår partner.

Ett exempel på ett hjälpmedel som gör att vi får ut mer av sexet är sexstolen. En sexstol är som namnet avslöjar en stol som är designad för att använda under sex. En sexstol kan se ut på en mängd olika sätt. Inte sällan är stolen designad för BDSM-lekar i åtanke. Ett flertal sexstolar har kedjor och bojor som tillbehör för att man ska kunna låsa fast sin partner i sexiga dominanslekar.

Vi har testat ett antal olika sexstolar. Nedan har vi valt ut våra favoriter just nu. Vi har valt ut tre helt skilda modeller. Läs gärna igenom recensionerna nedan för att se vilken stol som passar just er. Om man är nybörjare i denna typ av sexlekar kan vi rekommendera att man testar den billigare modellen. Om man gillar produkten kan man ju sedan arbeta sig upp genom att testa lite större och mer avancerade modeller.

Bästa billiga alternativet: Cave Master – The Chair

Detta är en prisvärd liten sexstol som känns kvalitativ och robust att sitta på. Stolen är både snygg och diskret. Man behöver egentligen inte oroa sig för att någon ska se den då det ser ut som en designad möbel. Att ställa undan stolen när man får besök är dock enkelt eftersom den är lättviktig och även enkel att montera ner om man behöver ställa undan den i ett litet utrymme.

Denna stol har en fiffig design med två remmar som man sitter på. Remmarna möjliggör flertalet sexuella aktiviteter såsom exempelvis att ge oralsex till den som sitter i stolen. Man kan även placera en dildo mellan remmarna. Denna pall går även väldigt bra att använda som hjälpmedel när du ska rida din partner. Detta är en prisvärd, kvalitativ och väldigt praktisk sexstol som med enkla medel kan lyfta sexlivet. Vi rekommenderar den starkt!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bäst i test: MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

Denna sexstol ser ut som en kontorsstol på sterioder. Det kanske inte är den vackraste möbeln att dekorera sitt hem med men vi kan lova att den kommer ge mycket njutning och härliga stunder till sina ägare. Stolen är extremt robust och stabil. Tack vare dess 5 ben är det i princip omöjligt att välta stolen när man sitter i den.

Denna stol har en mängd hakar utplacerade på strategiska ställen för att man ska ha stora valfriheter i hur och i vilka ställningar man spänner fast sig eller sin partner. Ryggstödet och sätet är justerbart så att man kan få stolen för önskad aktivet och kroppslängd.

Stolens består i huvudsak av massivt stål och konstläder. Stålet ger stabilitet och konstlädret garanterar att stolen är lätta att hålla ren. Detta är inte en produkt för alla då priset är relativt högt. Är man beredd att spendera pengar på en riktigt bra sängmöbel så tycker vi dock att MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 är ett av toppvalen!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Den ultimata: Shots Open Bondage Love & Sex Chair

Detta är en lite extremare produkt för de par som verkligen tar sina sexlekar på allvar. Denna bondage sexstol från Shots har det mesta man kan begära av en sexstol av rang. Detta är utrustning av allra högsta kvalitet. Det första som slår en när man ser denna sexstol är hur massiv den är. Med hjälp av järn, stål och läder så har tillverkaren konstruerat en stol som är extremt robust. Stolen kan omöjligen ge vika, oavsett vilka sexlekar man utsätter den för.

Kedjor i rostfritt stål ingår i produkten. Man kan själv välja hur och var de olika manschetterna ska sitta. Tack vare att denna produkt går att variera så mycket så kan man ha oändligt mycket nöje med den. Konstlädret är väldigt lätt att rengöra och torka av. Det är därför lätt att hålla utrustningen fräsch över tid, oavsett vad man utsatt den för. Känn njutningen av att förlora kontrollen för en stund. Genom att låta sig själv bli bunden både vid händer och fötter överlämnar man sig själv i sin partners kontroll.

Detta är en produkt av absolut toppklass som vi hoppas alla får testa någon gång i livet. De uppenbara nackdelarna med Shots Open Bondage Love & Sex Chair är att den är svår att gömma undan samt att priset är betydligt högre än många kan tänka sig att lägga på en ”sexleksak”.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful