Bästa självlysande dildo: Bäst i test 2024

Självlysande dildos tycks blir mer och mer populära. Det är alltid roligt att hitta nya sätt att krydda sexlivet på, att använda en dildo som lyser i mörkret kan definitivt vara ett sätt att ta in lite variation i sovrummet på. Allt eftersom fler fått upp ögonen för denna spännande sexleksak så har fler nya produkter kommit ut på marknaden. Att välja den bästa självlysande dildon är inte en helt lätt uppgift. Det finns även en hel del undermåliga produkter där ute som varken känns kvalitativa eller säkra.

Vi har testat ett antal olika självlysande dildos. Nedan har vi valt ut de produkter vi tycker är bäst i test inom olika kategorier. Läs vidare för att se vilken av våra utvalda testobjekt som passar just dig allra bäst.

Bäst i test: Addiction Rave Dong

Detta är en mycket kvalitativ böjbar dildo som dessutom är självlysande. Vi gillar verkligen att denna dildo är så färgglad, det gör att den sticker ut från mängden. Faktum är att denna dildo finns i flera olika färgskalor så det är lätt att hitta sin egen favorit. När man släcker ljuset så skiner dildon upp i härligt starka neonljus. Att dildon lyser på detta sätt ger verkligen en extra dimension till sexet, vare sig man är själv eller har sällskap.

Denna dildo är tillverkad av ett silikon av hög kvalitet, något som gör att den kommer hålla länge utan att tappa i utseende eller funktion. Att materialet är kvalitativ gör också att man känner sig säkrare med att använda dildon. Denna dildo kan användas som den är eller även tillsammans med ett harness. Tack vare dess enkla design så passar produkten i de flesta harness på marknaden, oavsett vilken tillverkaren är.

Som bonus har denna sexleksak även en sugproppsbas, något som gör att man kan fästa den på nästan vilken plan yta som helst. Perfekt om man vill kunna stimulera sig själv med kraft.

Vi tycker att denna dildo har precis rätt kombination mellan hårdhet och böjbarhet. Hade den varit hårdare hade det kunnat upplevas som obekvämt av många användare. Samtidigt är dildon tillräckligt fast för att inte böja sig allt för mycket när man använder den. Detta är en riktigt bra och prisvärd produkt som är väl förtjänt av utmärkelsen bäst i test!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Näst bästa: Love To Love Dildolls Fantasia Glow In The Dark Dildo 18 cm

Denna dildo fångade direkt vår intresse första gången vi såg den. Produkten har en så härlig design och färgskala att man bara vill äta upp den. Lyckligtvis är denna dildo inte bara spännande att titta på, den är även väldigt skön att använda. Produkten kommer även i flera olika storlekar, något som gör att alla kan hitta en version som passar dem.

Basen på dildon har en sugpropp, något som gör att man kan fästa den var som helst, så länge underlaget är stabilt och plant. Dildon gör även att använda lös, precis som den är. Den fungerar lika bra analt som den gör vaginalt. Man kan till och med fästa pjäsen i de flesta harness som finns tillgängliga på marknaden.

Vi gillar verkligen att släcka ner ljuset och se de olik pastellfärgerna börja lysa av sig själva, detta är verkligen en effektfull upplevelse. Denna dildo känns väldigt robust och kvalitativ. Detta är en sexleksak att behålla!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful

Bästa billiga: Soft Silicone Glow in the dark Dildo

Detta är en rejäl dildo som är väldigt stimulerande att använda. De utstående ådrorna på skaftet gör dildon mer verklighetstrogen. Ådrorna är även stimulerande på insidan. Redan med lamporna tända så tycker vi att denna produkt ser både spännande och fantasiäggande ut. När man släcker ljuset så blir upplevelsen dock än starkare. Denna dildo lyser relativt kraftfullt i mörkret, helt av sig självt. Det kan vara en mycket upphetsande känsla att se dildon användas samtidigt som den lyser upp rummet.

Detta är en relativt billig dildo om man ser till vad man får för pengarna. Dildon håller samma höga klass som flertalet av de andra självlysande sexleksakerna vi testat, med skillnad att den är upp till flera hundralappar billigare. Det faktum att denna produkt har ett så pass attraktivt pris gör den till något av ett givet köp.

Denna produkt går att använda som den är, eller genom att fästa den på en yta med hjälp av den inbyggda sugproppen. När dildon är stabilt fastsatt så kan man njuta av intensiv handsfree-action, utan att vara rädd för att skada sig själv eller dildon.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa analdildon: baseks Glow In The Dark Analdildo Set

Priset för den bästa självlysande analdildon går denna gång till Baseks. Faktum är att man får ett helt set för en relativt billig peng!

Dessa dildos laddar sig själva genom att suga åt sig dagsljus. Du behöver därför bara låta produkten stå framme dagstid lite då och då för att de ska kunna upprätthålla sig förmåga att lysa i mörkret. Det är verkligen häftigt att se dildon lysa i mörkret, speciellt om man radar upp alla tre pjäserna eftersom de har olika färger.

I detta paket får man tre stycken analdildos i olika färger. Eftersom produkterna har olika storlekar så kan man välja en utefter vilket humör man är på. Den största storleken är mycket stimulerande men kan vara en utmaning även för den mer vana användaren. Är man nybörjare så är detta set perfekt eftersom man kan börja med den lilla dildon för att sedan jobba sig uppåt i storlek allt eftersom man fått mer övning och större självförtroende.

Detta är verkligen ett prisvärt paket som vi kan rekommendera till alla vill testa att stimulera sig analt. Produkten känns sitt låga pris till trots väldigt kvalitativ och lyxig. Klicka gärna på länken till återförsäljaren nedan för att få mer info om produkten och storleken på de tre analdildosarna.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful

Se även gärna vår test av öppen BH.