Bästa lufttrycksvibratorn 2020

Lufttrycksvibratorer har visat sig vara det kanske allra effektivaste verktyget för att få de allra flesta kvinnor att komma till orgasm. På ett sätt är den en väldigt kraftfull sexleksak. Samtidigt är dess tillvägagångssätt väldigt milt och behagligt, varför vi även rekommenderar den varmt till kvinnor som har för avsikt att skaffa sin första vibrator.

Risken att denna typ av klitorisvibrator ska orsaka någon smärta eller obehag är väldigt liten. Denna apparat verkar nämligen inte direkt på klitoris utan omsluter istället den och verkar genom lufttryck genom att närmast suga på klitoris. Effekten blir därför helt fantastisk. Lufttrycksvibratorn simulerar det ultimata oralsexet, något som alla kanske inte har haft förmånen att uppleva men som alla nu kan skaffa sig, och ge sig själv om och om igen. Lufttrycksvibratorn ger helt enkelt en väldigt indirekt men oerhört effektiv stimulans som fungerar väldigt bra för många kvinnor.

Sedan Lufttrycksvibratorn som fenomen hyllats i SVT program Orgasmgarantin har många kvinnor fått upp ögonen för denna sexleksak.

Bäst i test: Womanizer Premium

Womanizer Premium lufttrycksvibrator
Womanizer Premium

Womanizer Premium är den naturliga uppföljare i womanizer-serien som revolutionerade kvinnans rätt till sin egen orgasm. Womanizers produkter är som alltid i en klass för sig och Womanizer Premium är verkligen kronan på verket i denna serie. Bättre klitorisstimulator finns inte att få tag på.

Womanizer Premium har en silencer-funktion som gör att den blir i princip helt ljudlös. Detta är väldigt bra om du behöver ha en stund för dig själv när du har andra människor nära inpå. Utmaningen är bara att själv vara tyst när detta lilla mirakel får dig att komma gång på gång…

Självklart finns det många vibrationslägen att välja på, därmed kan alla kan hitta något som de tycker är skönt. Mångas favoritläge här på redaktionen tycks dock vara autopilot-funktionen där womanizern själv varierar mellan alla 12 lufttryckslägena. Med autopiloten på kan man bara sluta ögonen och njuta av en behandling som slår det mesta jag varit med om tidigare.

Vi kan tipsa om att köpa Womanizer Premium hos Sinful eftersom de har ett bra pris och dessutom orgasmgaranti. Skulle du inte få orgasm inom 30 dagar så kan du skicka tillbaka din Womanizer till dem och få pengarna tillbaka. Det är en väldigt bra deal tycker vi.

Fördelar

Bästa sexleksaken vi testat!

Orgasmgaranti

Autopilotläget

Nackdelar

Beroendeframkallande


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Womanizer Premium hos Sinful

Bästa budget-alternativ: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation är som det låter en uppdatering av den välkända Satisfyern. Satisfyer gjorde det möjligt för alla att skaffa en egen lufttrycksvibrator tack vare det låga priset. Efterföljaren är inget undantag.

Priset på Satisfyer Pro 2 Next Generation är som sagt lågt. Man skulle kunna säga löjligt lågt med tanken på hur avancerad den faktiskt är. Lufttrycksvibratorer är fortfarande något av en nyhet på marknaden sett till hur kort tid de faktiskt funnits. Det faktum att man kan få en så revolutionerande produkt för bara några hundralappar tycker vi är helt fantastiskt. Alla kvinnor har nu möjlighet att ta befälet över sin egen orgasm.

Trots sitt låga pris så känns kvalitén på Satisfyern hög. Satisfyer Pro 2 gör även ett fantastiskt jobb, även om den fullt ut inte kan mäta sig med Womanizer Premium så är den faktiskt inte långt efter.

Satisfyern har i denna version uppdaterats med en kraftfullare motor och blivit ännu mer tystgående än tidigare. Kraftfullare njutning och nästan inget brummande som kan störa din sköna stund, helt perfekt! Satisfyern är snyggt designad och väldigt skön att hålla i. Den är dessutom vattentät så att man kan ligga helt avslappnad i badkaret och stimulera sig medan man låter tankarna sväva iväg.

Satisfyer Pro 2 har 11 stycken pulseringslägen som du enkelt navigerar mellan med hjälp av en lättåtkomlig plus- och minusknapp. Själva munstycket är lite större än tidigare, något som vi uppskattar. Det blir helt enkelt lite smidigare att hantera den när den täcker ett större område. Det är inte heller en nackdel att den stimulerar även ett litet område runt omkring klitoris.

Pris vs styrka

Kort sagt Satisfyer Pro 2 är otroligt billig med tanke på vad du får för pengarna. Den är inte riktigt lika effektiv som Womanizern, men den kommer sannolikt göra ett mycket bra jobb för de allra flesta. Vi känner till ett fåtal exempel på kvinnor som inte kommit med hjälp av Satisfyern, men där Womanizer Premium fungerat. Har du väldigt svårt att komma av klitorisstimulatorer så kan det vara en bra ide att välja den kraftfullare Womanizern.

Fördelar

Priset

Greppvänlig design

Nackdelar

Lite svagare än Womanizern


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Satisfyer Pro 2 Next Generation hos Mshop

Om du trots allt känner att lufttrycksvibratorn inte är något för dig, leta gärna vidare efter en lämpligare sexleksak här: Bästa dildon.