Bästa sexdockan 2020

Ett bra onanihjälpmedel kan verkligen krydda sexlivet, både för singeln men även för paret. En sexdocka är verkligen att ta allt till en högre nivå. Visst är exempelvis lösvaginor sköna, men att ha ett par bröst eller en rumpa att klämma på samtidigt som man penetrerar kan göra en stor skillnad.

Vi har testat en mängd olika sexdockor. Nedan presenterar de modeller vi tycker är allra bäst just nu. Vi har valt ut produkter ur lite olika kategorier samt prisklasser så att du förhoppningsvis ska kunna hitta något som passar både smak och plånbok.

Bäst i test: Pipedream Mega Fuck Slut

sexdocka


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Pipedream Mega Fuck Slut är den bästa sexdockan vi testat. Denna docka har en yta som känns väldigt verklighetstrogen. Dockans hud kan liknas vid verklig hud och dess bröst är väldigt sköna att klämma på. Denna docka kan läggas både på rygg och på mage, faktum är att den är så flexibel att man även kan vrida på överkroppen något.

Man kan ta dockan i både vaginan och i analhålet, vi kan intyga att båda hålen är strama och väldigt stimulerande. Något vi gillar med denna docka är hur stor och tung den är, den väger, faktiskt hela 13 kg. Tyngden gör att dockan känns mer som en riktig människa, den är stabil och håller sig bra på plats även vid lite hårdare tag. Materialet denna docka är gjord av kallar tillverkaren för Fanta Flesh, detta material går att töja med användning så att dockans öppningar kommer att passa just dig. Hela den verklighetstrogna känslan av materialet bidrar dessutom starkt till den sexuellt upphetsande känslan man får när man tar på dockan.

Detta är en docka av allra högsta kvalitet som nästan känns verklig. Hålen i dockan är väldigt stimulerande att använda. Det enda som hade kunnat göra denna docka mer upphetsande hade varit om den hade haft huvud ben och armar för att addera till den verkliga känslan.

Fördelar

Oerhört skönt och verklighetstroget material

Tyngden, känns stabil och verklig

Väldigt stimulerande

Nackdelar

Tar en del plats

Priset


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa budgetval: NMC Antonya Vidra Love Doll med vibrator

Om man vill ha en fullstor docka men komma billigare undan så är det en uppblåsbar modell som gäller. Vi har dock haft svårt att hitta en uppblåsbar docka vi gillar eftersom de allra flesta i vårt tycke är allt för plastiga och osexiga i allmänhet.

I NMC Antonya Vidra Love Doll har vi dock hittat en hel del egenskaper vi gillar. Detta är en docka som ser betydligt mer verklig ut än den stora majoriteten av uppblåsbara dockor där ute. I gengäld får man betala ett högre pris för denna docka än många av konkurrenternas billigare alternativ, i detta fall tycker vi dock det kan vara värt att lägga de extra slantarna för att få en bra docka.

Positivt med denna dock är alla de små detaljer som höjer helheten. Dockan har tår, fingrar, hår med mera. Den har även öppning både i vaginan och i anus. Medföljer gör även en bullet-vibrator som man kan stoppa i valfritt hål. Med vibratorn i så förhöjs verkligen upplevelsen när man penetrerar dockan.

Denna docka går att ta i flera olika positioner, man kan till exempel vara kreativ och låta dockan rida. I missionärsställningen upplever vi att dockans ben kan vara i vägen lite gran, men som tur är kan man ju variera med andra ställningar.

Fördelar

Detaljrik och snygg docka

Vibrator ingår

Smidig förvaring

Nackdelar

Uppblåsbara dockor känns aldrig helt verklighetstrogna


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Mellan: Meiki Cherry Evolution Masturbator

För den som nöjer sig med en fyllig rumpa att klämma på och en skön vagina eller anal-hål att penetrera så kan vi rekommendera Meiki Cherry Evolution Masturbator. Denna produkt har allt man behöver för att få den ultimata sexstunden. Vaginan och analen har både unikt formade och räfflade gångar för att ge en stimulans som är något alldeles extra. Man har också lyckats designa gångarna så att de får ett sugande vakuum när man penetrerar dem. Detta är en produkt som alla borde prova! Både insida och utsida på denna sexdocka känns extremt verklighetstrogna. Vår favoritdetalj med denna produkt är förmodligen hur det känns att ta och klämma på den mer än väl tilltagna rumpan.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Premium: Real Doll Kimberly

real doll

Detta är dockan som har allt för den som är beredd att betala. Denna docka ser ut och känns extremt verklighetstrogen. Huden känns som verklig hud och dockan kan värmas upp inifrån via usb kabel så att vagina, mun och anus får mänsklig temperatur. Denna docka är ledad vilket innebär att den kan ställas i nästan vilken position man önskar, den kan till och med stå upp själv!

Om man vill ha sex med en docka som känns verklig är detta nästan så långt man kan komma idag. Det finns flera dockor på marknaden, detta är förmodligen den bästa vi någonsin testat. Dockan är 158 cm lång och väger hela 32 kg vilket gör den stabil och bidrar till den verkliga känslan. Kroppsbyggnaden passar förmodligen de allra flesta, Kimberly har stora bröst och välformad rumpa.

Fördelar

Högsta kvalitet

Kan sättas i vilken position som helst

Känns verklig

Nackdelar

Högt pris

Tar mycket plats att förvara


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop