Bästa tysta vibratorn: Bäst i test ljudlös njutning

Även om man bor tillsammans med andra så vill man självklart hitta sina små tillfällen för njutning. Om man bara har en tystgående vibrator så kan det räcka med att stänga dörren bakom sig, och sätta igång, utan att någon vet vad du sysslar med. En tystgående vibrator kan även vara det perfekta hjälpmedlet för paret som vill krydda sexlivet genom att leka lite grann i det offentliga rummet. Med en ljudlös eller tystgående vibrator så kan man ge sig själv eller sin partner njutning utan att någon behöver märka det.

De 5 bästa tysta vibratorerna 2024

Vi har testat ett antal ljudlösa eller ytterst tysta vibratorer som finns marknaden. Nedan har vi valt ut och recenserat de fem produkter vi gillar allra bäst just nu. Vi har medvetet valt ut lite olika typer av vibratorer så att det ska gå att hitta något för de flesta smaker och behov. Samtliga av nedan vibratorer håller en hög standard och är mycket tystgående eller i princip till och med ljudlösa. Priserna varierar lite, som alltid gäller det att man får vad man betalar för. De lite dyrare modellerna kan självklart förväntas hålla i många år utan att de tappar i funktion eller utseende.

1. LELO Lily 2 Lyxig Klitoris Vibrator

Tys vibrator bäst i test

Detta är en fantastiskt effektiv och väldigt tystgående liten vibrator för dig som är beredd att betala lite extra för att få det allra bästa. Denna klitorisvibrator är inte bara fin att titta på, den känns även mycket skön mot huden. Vibratorn stimulerar klitoris mycket effektivt, redan på lägsta inställningen. Vibrationerna kan höjas i hela 8 olika lägen. Även på högsta vibratorläget så är denna lilla sexleksak tystare än de flesta andra vibratorer vi testat.

Förutom de sköna vibrationerna ligger denna vibrators hemlighet i dess mycket genomtänkta design. LELO Lily 2 har en ändamålsenlig böj som gör det enkelt att komma åt med vibrationerna på precis rätt ställe.

En mycket spännande egenskap hos denna lilla vibrator är att den innehåller doft som sprids i diskret mängd när du använder vibratorn. I dagsläget finns vibratorn att köpa med tre olika doftval. Doften är härlig och stimulerar dina sinnen precis som vibratorn stimulerar din klitoris. Doften sitter inkapslad under vibratorns ABS-skal och släpps ut i en väl avvägd mängd allt eftersom du använder vibratorn. Man kan känna sig säker på att inga farliga ämnen avges. Vibratorn har ett kroppsvänligt material som är fritt från ftalater.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

2. Satisfyer Orca

Satisfyern är en numera världsberömd lufttrycksvibrator som tack vare sin goda förmåga att stimulera vunnit många kvinnors hjärtan. Satisfyer Orca är luftrycksvibratorn för dig som vill unna dig det allra bästa.

Denna Satisfyer är perfekt för kvinnor som tidigare har haft svårt att få orgasm. Produkten har nämligen med hjälp av sin speciella teknik visat sig kunna ge orgasm även till oss som normalt sett har svårt att få en. Hemligheten ligger i vibratorns användning av lufttryck för att stimulera klitoris på ett oslagbart effektivt sätt. De små luftvågor som bildas vid vibratorns mynning stimulerar klitoris på djupet, något som känns väldigt skönt för de allra flesta. Denna vibrator är både skonsam och högeffektiv på en och samma gång.

Tack vare den speciella vakuumtekniken så är denna vibrator extremt tystgående. Man kan i praktiken sätta på en Satisfyer Pro Plus i närheten av andra utan att de kommer märka av den. Risken är dock att din omgivning hör dig när du stönar av välbehag när Satisfyern får dig att komma gång på gång…


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

3. Venus klitorisvibrator

Detta är en vibrator som omfamnar klitoris på ett sätt som är oerhört effektivt om man vill ha en stark orgasm. Tack vare vibratorns utformning så följer den de kvinnliga formerna och liksom kramar om klitoris från alla håll. Tack vare att Venus trycker på från alla håll samtidigt så blir stimulansen väldigt stark när man väl sätter igång dess ultratysta vibrationsmotor.

Denna produkt är så tystgående att man nästan kan ha på den i samma rum som andra personer utan att den märks av. Vibratorn har 9 olika lägen man kan välja mellan, något som gör att den går att anpassa beroende på person och preferens.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

4. Durex Intense Delight Bulletvibrator

Detta är en liten men högeffektiv vibrator i fickformat. Denna vibrator från välkända Durex är smal, lättviktig och endast 9 cm meter lång. Låt dock inte den slimmade storleken lura dig. Trots sitt nätta format så är denna vibrator väldigt effektiv på att stimulera klitoris med sina relativt kraftfulla vibrationer.

Med en Durex Intense Delight Bullet i resväskan så kan man alltid vara säker på att kunna få skön och avslappnande stimulans var än man råkar befinna sig.

Vibratorns utsida att täckt med ett mjukt hudvänligt material som känns skönt mot huden. Tack vare vibratorns skarpa spets är det enkelt att ge riktad stimulans mot klitoris.

Denna vibrator har ett mycket attraktivt pris. Samtidigt som den är relativt billig så känns Durex Intense Delight Bulletvibrator kvalitativ och tålig. Vibratorn är vattentålig och kan med fördel användas i exempelvis duschen. Vibratorns motor är mycket tystlåten, något som gör att man kan använda den mycket diskret så länge du själv kan undvika att göra ljud.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

5. Toy Joy Diva Mini Tungvibrator

Detta är en unik produkt för den som vill ha eller ge bort något utöver det vanliga. Denna lilla vibrator är nämligen tänkt att simulera det perfekta oralsexet. Och den gör faktiskt ett riktigt bra jobb! Vibratorn är utformad som en tunga som ger skön stimulans tack vare dess stimulerande yta och vibrationer.

Denna produkt har 3 stycken vibrationsinställningar och 4 stycken pulserande funktioner som går att kombinera för att hitta den perfekta inställningen för sin användare. Genom att föra ”tungan” över din klitoris på olika sätt så kan du skapa unika och sköna upplevelser. Något vi gillar med denna produkt är att den går att vinkla på olika sätt, både vertikalt och horisontellt för att skapa olika sensationer.

Detta är en mycket spännande produkt som inte riktigt liknar något vi tidigare har testat. Vi gillar den stilrena och diskreta designen skarpt. Den diskreta känslan höjs även av det faktum att vibratorn är nästan ljudlös.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Se även vår recension om den bästa uppladdningsbara vibratorn!