Bästa sexleksakerna för män: Bäst i test 2021

Idag är det mer accepterat för även män att experimentera med roliga och heta sexleksaker. Tidigare har utbudet varit enormt mycket större för tjejer än för killar, även om det fortfarande delvis är så, så växer idag antalet sexleksaker för killar i en snabbare takt.

De 5 bästa sexleksakerna för killar 2021

Vi har genom åren testat en mängd olika sexleksaker för män. Vilken som är den bästa sexleksaken är egentligen omöjligt att säga generellt, det beror ju nämligen på vad just du föredrar. Nedan har vi dock tagit fram några av våra absoluta favoriter. Läs gärna igenom recensionerna så är vi säkra på att även du kommer kunna hitta en eller flera nya favoriter!

1. Lelo F1s Prototype

Detta måste ungefär vara så långt man kan komma med med hjälp av tekniken just nu. Detta är ett högteknologiskt onanihjälpmedel för män som kommer slå allt annat du har upplevt. Denna produkt har hela 10 stycken inbyggda sensorer för att kunna ge de en så skön upplevelse som bara är möjligt.

Detta är en produkt som simulerar penisen med hjälp av djupa ljudvågor. Vi kan lova att känslan av att använda denna produkt förmodligen inte liknar något annat du tidigare provat. Ljudvågorna tränger in på djupet och får penisen att vibrera av välbehag. Genom att ladda ner en appen så kan man genom sin egen mobiltelefon skräddarsy upplevelsen utefter ens egna preferenser.

Denna produkt har två olika motorer för att kunna ger stark och varierande stimulans. Förutom att ge stimulans med ljudvågor så utsänder denna produkt samtidigt helt vanliga vibrationer, precis som vilken sexleksak som helst. Just kombinationen av de olika typerna av stimulans tror vi är det som gör denna sexleksak så oslagbart skön att använda!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

2. Optimum series automatic smart pump

Alla män borde ha en penispump hemma. Bland de många penispumpar som finna att välja på på marknaden idag är detta ett av de absolut bästa valen. Denna produkt kombinerar nytta med njutning på ett alldeles utmärkt sätt.

Denna penispump hjälper på ett smidigt och effektivt sätt dig att få en stor och hård erektion. Det är även ett nöje att använda denna produkt eftersom som suget den bygger upp kring penisen är väldigt skönt och stimulerande.

Detta är en uppladdningsbar penispump med en imponerande batteritid. Efter bara några timmar på laddning så kan det fulladdade batteriet räcka till upp till tolv timmars användning. Positivt med denna pump är de många valen man själv kan göra för att få en så anpassad upplevelse som möjligt. Pumpen har även tre inbyggda program man kan välja på. Programmen är alla anpassade för att med varierande metoder ge så bra resultat som möjligt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

3. Lösmun Pipedream PDX EliteMoto Bator

Detta är en onaniprodukt som ser ganska oansenlig ut vid en första inblick. När vi väl testat denna masturbator så förstod vi dock att vi fått tag på något utöver det vanliga. Trots att denna produkt ser rätt så tråkig ut så är den en av de skönaste sexleksakerna för män vi provat så här långt.

Denna produkt har formen av en mun, i vilken man för in sin penis för att få en sällsamt skön upplevelse. Denna produkt har två olika funktioner, vilket även förlänger dess livslängd, då det kommer ta tid att tröttna på denna leksak (om man någonsin gör det). Den ena funktionen är en skönt sugande vakuumfunktion som känns minst lika skönt som det den försöker simulera. Den andra funktionen är en stötfunktion som runkar av dig på ett skönt att väldigt effektivt sätt. Denna funktion har två olika hastigheter, varav den högre gör att man kan komma farligt snabbt. Bäst av allt är att man kan ha då två funktionerna igång samtidigt, om man vågar. Insidan på denna produkt känns väldigt mjuk och även stimulerande tack vare sina många knottror.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

4. Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

För att komma så nära man kan att simulera sex med en kvinna med hjälp av en sexleksak så kan man köpa en verklighetstrogen sexdocka. Problemet med sexdockor i naturlig storlek är att de är dyra och att de tar väldigt mycket plats. En bra kompromiss är därför att införskaffa en alldeles egen Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass.

Detta är en verklighetstrogen sexleksak med både vagina och analöppning. Man kan vända vrida på denna ”docka” för att ha sex i en mängd olika sköna positioner. Denna leksak kommer väldigt nära den mänskliga känslan, både huden på utsidan, men även i hur den känns på insidan. Precis som en riktig människa så är denna docka flexibel och töjbar, så det spelar ingen roll vilken storlek man själv har.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

5. TENGA Soft Tube Cup Original

De flesta som testat de populära Tenga-äggen kan vittna om att de är väldigt sköna onanihjälpmedel för män. Tenga har vidareutvecklat sin produkt till denna spännande masturbatorn som vunnit många priser för sin design.

Detta är en produkt som är väldigt enkel men stilrent snygg. Trots sin enkla utformning så har man här lyckats göra en produkt som är väldigt skön att onanera med. Man stoppar helt enkelt i sin penis i munstycket och onanerar sedan med hjälp av Tenga Soft Tube Cup. Man kan enkelt styra hur intensiv upplevelsen blir genom att variera sitt tryck på själva produkten. Det går även att styra hur mycket vakuum det blir inne i produkten med hjälp av den lilla ventilen på toppen. Detta är en billig sexleksak som är avsedd för engångsbruk men som faktiskt går att använda flera gånger. Om man använder kondom så håller sig denna produkt fräsch länge.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful