Bästa analrengöring/anal-dusch: Bäst i test 2021

Analsex kan vara en väldigt härlig och sexig upplevelse för alla inblandade. För att njuta av sexet gäller det att man kan slappna av till fullo. En aspekt av analsex som gör att man kan spänna sig i onödan kan vara tankar på att man inte är helt ren där bak. Tanken på att något ofräscht skulle hända under sexet gör att många avstår helt från analsex. Bra analsex kräver förberedelse, många använder exempelvis en buttplug för att värma upp. Självklart bör man även ha en bra produkt för själva rengöringen.

Det finns många bra produkter för analrengöring idag. Genom att skölja sig ordentligt innan analsexet så kan man känna sig trygg med att man är helt ren där bak, och att inga obehagliga överraskningar kommer inträffa. Vi har testat en mängd olika produkter för analrengöring. Dessa produkter kan ha olika namn, som exempelvis anal dusch eller anal douche. Gemensamt för de flesta är dock att de är smärtfria och smidiga att använda och att de med hjälp av vatten gör dig helt ren där bak.

Nedan recenserar vi de produkter vi tycker bäst om just nu. Vi har valt ut produkter från några olika typer av kategorier så förhoppningsvis hittar du något som passar just dig.

Bäst i test: Sinful Deluxe Anal Douche

Anal Douche

Detta är en smidig och kvalitativ produkt för rengöring innan analsex. Sinful Deluxe Anal Douche är en storsäljande produkt som fått många bra recensioner av användarna. Detta är egentligen den enda produkt man behöver, tack vare att priset är så bra så behöver man egentligen inte leta efter något annan produkt. Denna produkt har precis lagom storlek. Själva pipen är tunn och lätt att föra in, bara man använder tillräckligt med glidmedel. Det känns faktiskt inte det minsta obehagligt att föra in den tack vare att spetsen är så pass smal. Lätt att rengöra. Känns väldigt gedigen och genomtänkt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa duschmunstycket: Sport Fucker Silikon Duschmunstycke 16,5 cm

anal-dusch

Den stora fördelen med att använda ett speciellt duschmunstycke för rengöring av analen är att man kan spola med hur mycket vatten man vill, utan att ständigt behöva fylla på. När man ska ha analsex vill man gärna känna sig hundra procent ren. Genom att låta duschen spola ut noggrant så känner man sig helt fräsch, något som gör att man kan slappna av och njuta av sexet till fullo.

Detta är ett av de bästa munstyckena för anal rengöring vi testat. Det finns en del produkter på marknaden som är billigare men vissa av dem är allt för dåliga. Denna produkt är väldigt lätt att fästa på duschslangen och den håller helt tätt. Den passar bra för duschslangar av standardmått. Själva munstycket är böjbart vilket gör det extremt lätt att föra in. Eftersom den är så pass lång så kan den föras in hela 15 cm i kroppen, om man så skulle vilja. Tillverkad av hållbart och kroppsvänlig silikon.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Njutning och funktion: Nexus Anal Douche Pro

Vem har sagt att man inte får ha det lite skönt när man utför sin anal-dusch? Denna produkt förenar nytta med nöje på ett ultimat sätt. Tack vare produktens säregna böjning så kan man komma åt prostatan samtidigt som man sköljer ur analen. Prostata stimuleringen kan kännas väldigt skön och kan ses som en uppvärmning inför analsexet.

Vi gillar den snygga designen på denna produkt. En fördel med Nexus Anal Douche Pro är även att den har en så rymlig behållare, något som gör att man slipper fylla på den hela tiden. För oss som testat räckte det med en sköljning för att känna sig helt rengjord. Pipen har hål åt alla riktningar, vilket gör att vattnet sprutar åt alla håll samtidigt så att rengöringen går snabbt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Vilken typ av analrengöring är bäst?

Ovan recenserar vi några riktigt bra produkter, vi kan rekommendera dem alla. Vilken typ av rengöring som är bäst är egentligen den men personligen känner sig mest bekväm med. Som alltid kan det krävas att man testar lite olika varianter innan man känner att man hittat den rätta.

De små blåsorna som man fyller upp med vatten och sedan för upp är väldig smidiga och duger för de allra flesta. Duschmunstycken kan ta lite längre tid att använda eftersom man kanske måste montera av sin nuvarande munstycke och sätta på det nya. För den som är väldigt orolig för att inte vara helt ren kan dock duschmunstycket trots allt vara den bästa lösningen. Med hjälp av de produkterna kan man skölja med obegränsat med vatten snabbt och effektivt, något som garanterar att man blir helt och totalt genomsköljd.