Bästa penissleeve/penisöverdrag 2020

En penissleeve eller penisöverdrag som det också kallas är ett sexhjälpmedel som bärs av mannen men som är där för hans partners njutning. En penissleeve träs på penisen i helt eller delvis erigerat tillstånd och kan artificiellt öka både längden och omkretsen på könsorganet.

Många kvinnor upplever att en större penis ger ökad stimulans. Genom att använda en sleeve kan man ge henne en ännu skönare sexuell upplevelse än vad som hade varit möjlig utan. Sleeven kan vara räfflad för att ge ytterligare stimulans, det finns även versioner med inbyggd vibrator. Som man bör man inte känna sig otillräcklig när man använder en sleeve utan snarare tvärtom. Att osjälviskt ge sig partner extra njutning ger bara pluspoäng. En sleeve eller penisförlängare är bara om vilken annan sexleksak som helst som man kan använda för att ge lite krydda i vardagen.

Olika varianter på sleeves

En penissleeve kan se ut på en mängd olika sätt och vara tillverkade av ett flertal olika material. Eftersom sleeven är en förlängning av dig själv så rekommenderar vi dock silikon som material eftersom det kan kännas väldigt likt mänsklig hud. Andra bra material är latex eller gummi.

Många penissleeves blir som ett yttre skal till hela din penis. De utökar på så sätt både längd och tjocklek. För den som redan känner att penisen har tillräcklig längd men som vill bättra på tjockleken lite grann så finns det öppna penissleves som träs på och endast påverkar omkretsen. Det finns även sleeves som endast sätts på ollonet i syfte att göra det större, något som ger ökad njutning för många kvinnor.

Eftersom penissleeven är främst till för din partners njutning så kan det en bra ide att involvera denne i införskaffandet. Vilken typ av penissleeve tror hon skulle kännas extra skön i henne? Ett tips från oss är att välja kända märken och inte testa någon som är väldig billigt, risken är bara att man får något med dålig kvalitet som lossnar och går sönder vid helt fel tillfälle.

Hur använder man en penissleeve?

En penissleeve måste passa bra på penisen för att det ska bli bra. En sleeve som sitter för löst kan lätt glida av, sitter den för tight så kommer det bara göra ont. Hemligheten är att sätta på sleeven innan penisen är helt erigerad. På detta sätt kommer den fylla ut sleeven när den växt färdigt. Om man är helt hård innan man satt på den så kan det bli svårt att trä på den. Glidmedel är en nyckel till bra sex med sleeven, man kan använda lite för att kunna glida in i sleeven, men det är framför allt på utsidan det behövs för att det ska gå smidigt och skönt.

Bäst i test: Oxballs Muscle Penis Sleeve

penissleve


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Många är lite motvilliga till att testa sleeves då man känner att det skulle kännas lite konstigt att trä på någon löst hjälpmedel på penisen som förmodligen sitter dåligt och riskerar att trilla av när man har sex. Vi kände lite samma tveksamhet inför detta test men efter att ha prövat Oxballs Muscle Penis Sleeve så har vi fått en helt ny bild av vad en Penis Sleeve faktiskt kan vara. Denna produkt suger sig fast vid penisen och stannar där till du väljer att ta av den. Denna sleeve sitter så bra och så säkert att den blir som en del av dig, plötsligt är du bara mycket längre och mycket tjockare.

Denna produkt passar de flesta penisar oavsett storlek. Medföljer gör ett smart inlägg som kan användas för att justera storleken så att den passar just dig. Denna produkt har något som tillverkaren kallar för suction-effekt för perfekt passform, och tro oss den fungerar! Materialet i denna sleeve känns väldigt skönt, både för den som bär den och även för dennes partner. Detta är en sleeve som slår allt annat vi testat, en klass för sig helt enkelt!

Fördelar

Överlägsen passform

Håller sig på plats oavsett vad

Skönaste materialet

Nackdelar

Relativt högt pris


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa med vibrator: Crystal Skin Penis Sleeve Vibro

Den bästa penissleeven med vibrator i vårt test var Crystal Skin Penis Sleeve Vibro. Detta är en sexig genomskinlig penissleeve med stimulerande ådror. En av de bästa sakerna med denna sleeve är det stora ollonet som ger den stimulans många kvinnor drömmer om.

Denna produkt har en pungring som gör att den sitter fast när man väl satt på den. Även vid lite hårdare tag så märker vi ingen risk att den skulle börja glida av. Själva sleeven är väldigt skön för bärarens partner tack vare den extra längd och tjocklek den ger. Som om den föstorade volymen inte vore nog så ingår även en vibrator i denna sleeve. Med sleeven på och vibratorn igång kan man inte misslyckas, vi tror att din kvinna kommer tacka dig för att du tog in Crystal Skin Penis Sleeve Vibro i ert sexliv. Tycker man vibratorn blir för mycket av det goda så kan man stänga av eller ta bort den helt och hållet.

Fördelar

Snygg

Sitter bra

Vibratorn

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Bästa billiga valet: Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Om man söker ett billigt alternativ så är Baseks Stretchy Penis Sleeve Set något vi tycker man kan titta på. Detta är ett set med sex stycken olika sleeves man kan experimentera med. Var och en av alternativen ger annorlunda upplevelse tack vare deras unika utformning.

Denna produkt tycker vi kan vara ett bra alternativ om man är nybörjare och inte våga köpa en lite dyrare produkt direkt. Då kan detta vara ett alternativ för att testa hur det känns att använda en sleeve. En annan anledning till att skaffa detta set kan vara om man redan har en sleeve men vill ha några komplement att experimentera med.

Dessa sleeves träs på penisen och sitter sedan någonstans mellan ollonet och roten. De påverkar på så sätt inte längden på penisen utan bara tjockleken. Ett plus med denna produkt är att den hjälper till att hålla penisen hård, den liksom klämmer till och gör att blodet stannar kvar. Det är också roligt att man kan göra lite av en grej att testa de olika varianterna för att se om ens partner föredrar knottrorna, piggarna eller kanske räfflorna.

Fördelar

Billiga

Kul att testa sig fram

Nackdelar

Man tröttnar efter ett tag

Ingen förlängningseffekt


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful