Bästa penispumpen 2020

En penispump kan användas för att göra penisen större och ge en mer ihållande erektion. Många använder penispumpen innan sexet för att förbättra upplevelsen får båda parter.

Hur fungerar en penispump?

En penispump består av en cylinder, oftast är denna genomskinlig. Cylindern har ofta en mjuk bas som ska kännas skön mot huden, den hindrar även luft från att tränga in när man byggt upp ett tryck därinne. Trycket byggs upp tack vare pumpen. Pumpen kan se ut på en mängd olika sätt den kan vara handdriven men även automatisk. När du börjar pumpa ut luft ur penispumpen så bildas ett vakuum inne i den. Vakuumet gör att mer blod dras in i penisen, vilket gör den större och erektionen hårdare. Ståndet håller sig även hårdare längre tid än det hade gjort annars.

Vilka är fördelarna med en penispump?

Fördelarna med en bättre och mer ihållande erektion säger säg självt. Genom en bättre erektion så ger du både dig och din partner chansen till bättre och skönare sex. Faktum är att penisen blir mer känslig efter man använt en penispump. Till exempel oralsex kan kännas än mer intensivt om man utför det efter man ”pumpat upp” penisen. Anledningen till den ökade känsligheten är att man ökat blodcirkulationen där nere vilket även påverkar känseln.

Bästa penispumpen för användning med vatten: Bathmate Hydro7 Penispump

bathmate

Vissa föredrar de klassiska penispumparna som används genom att skapa vakuum genom att pumpa ut luft. Många har dock även upptäckt fördelarna med vatten. Tekniken för att göra penisen större med hjälp av vattentryck kallas för hydroterapi. Vid hydroterapi är det möjligt att använda sig av ett tryck som är ca 35% högre än det i en vanlig traditionell penispump. Högre tryck kan ge mer effekt och ett bättre resultat, och just därför är det många som tycker att denna typ av pumpar är överlägsna.

Bathmate Hydro7 är gjord för att användas i vatten. Bathmate tillverkar ett antal olika modeller som denna. De är störst på området av den enkla anledningen att de gör de för tillfället bästa produkterna. De olika modellerna har lite olika egenskaper och är även anpassade beroende på vilken storlek på penis de ska passa till. Vi har i vårt test använt Hydro7, som är en modell vi har mycket nöjda med.

Det kan kännas lite annorlunda att använda vatten i pumpen, om man är van vid en traditionell penispump kan det därför ta en liten stund innan man vänjer sig vid Bathmate Hydro7. Belöningen som väntar om man lyckas bemästra denna produkt är stor, om ni förstår vad vi menar. Effekten blir en något större och hårdare erektion än vi lyckats uppnå med de andra pumparna i testet. Om du har lite vana med vanlig penispumpar och vill testa och ta nästa steg rekommenderar vi denna produkt varmt. Bathmate Hydro7 sitter bra och bekvämt. Själva konstruktionen känns genomtänkt och materialet är robust. Detta är en en produkt som pallar trycket helt enkelt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa automatiska alternativet: Mr. Membr Automatisk Penispump

automatisk penispump

Mr. Membr Automatisk Penispump ger dig en större penis innan du hinner säga penispump. Tack vare den inbyggda motorn så behöver du bara trä på pumpen och sen kan du luta dig tillbaka och se hur din penis pumpas upp i storlek. Tack vare den genomskinliga plasten så får du full inblick i processen, vilket är spännande! Även om allt går på automatik så kan du själv hoppa in när som helst för att avbryta eller sakta ner det hela. Automatiken har tre olika program som man kan välja mellan. Här kan man ha lite kul medan man testar vilket program som passar bäst. Förutom att pumpen känns lite plastig så har denna produkt bara fördelar, det den bästa automatiska produkten vi testat. Den är skön att ha på sig och den automatisk pumpen ger mycket gott resultat utan minsta ansträngning från användarens sida.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Billigaste valet: Baseks klassisk penispump

Precis som namnet avslöjar så är Baseks penispump av det klassiska slaget. Ett rör och en bollformad handpump är faktiskt allt som behövs för att få en ihållande erektion. Pumpen är utrustad med en quick relase funktion som snabbt lättar på vakuumet när du är nöjd med tillståndet på din penis och vill frigöra den. Stort plus för det låga priset som faktiskt köper en riktigt hygglig penispump. Som nybörjare är det ingen ide att slänga ut allt för mycket pengar när man kan få ett fullgott alternativ som detta.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Att använda en penispump

  1. Använd gärna lite glidmedel runt öppningen till pumpen för lättare införing.
  2. För in penisen, pungen ska vara på utsidan.
  3. Pumpa lite försiktigt om du är nybörjare, ta din tid och se till att allt känns bra och att röret håller tätt.
  4. Pumpa tills din penis är fullt erigerad och i den storlek du vill uppnå. Det är här viktigt att vara uppmärksam så att det inte gör ont eller så penisen inte får missfärgningar, i så fall bör du släppa på trycket direkt för att undvika skador.
  5. Man bör använda penispumpen kring 10 minuter för att få en bra och ihållande effekt. Under denna tid kan man upprepande gånger släppa lite på trycket för att sedan pumpa upp det igen.
  6. Släpp på trycket, nu är du redo för härligt sex!