Bästa trosan med öppen gren: Bäst i test 2024

För att krydda sexlivet lite grann så kan det vara spännande att ta på sig lite sexiga underkläder. Att ta på sig något sexigt kan vara som en spännande gåva till sin partner. Genom att klä sig fint så visar man sin uppskattning, och ger partnern möjlighet att ge uppskattning tillbaka. Att ta på sig sexiga underkläder kan också ge dig själv en självförtroendeboost. Att känna sig sexig gör ofta sexlivet så mycket bättre, både för dig och din partner.

Det finns många sexiga attiraljer där ute som man kan ta på sig inför sex eller förspel. Den grenlösa trosan är en riktig klassiker som funnits med länge. En öppen trosa även denna typ är en väldig enkel med mycket sexigt plagg man kan använda för att göra förspelet mer spännande.

De 5 bästa grenlösa trosorna

Vi har granskat en mängd olika grenlösa trosor som finns att köpa på marknaden. Nedan har vi valt ut fem stycket favoriter som vi skulle vilja rekommendera till våra läsare. Våra utvalda öppna trosor håller alla en hög kvalitet. Trosorna är slitstarka och tål att användas bra många gånger. Läs gärna gärna mer om de olika produkterna nedan för att se om någon av dem passar just dig.

1. Obsessive rött set med öppen kupa

Detta är ett mycket fint set, både med grenlös trosa och en öppen BH. Detta set är mycket fint och sexigt att titta på, lyckligtvis är det även bekvämt att bära. BH:n är vadderad och hjälper till att förstora dina behag på ett mycket smickrande sätt. Remmarna på detta set är dekorerade med rosetter, något som känns gulligt och sexigt på samma gång.

Denna trosa är öppen framtill, något som är väldigt sexigt, och som gör att man kan ha både förspel och sex med trosan på. Även på baksidan finns en lite mindre öppning som visar lite extra hud på ett förföriskt sätt. Detta set håller en hög kvalitet och är utmärkt att ge bort, till sig själv eller sin partner.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

2. René Rofé Grenlös Volangtrosa

Detta är en häftig så kallad hipstertrosa med öppen gren. Denna trosa håller en högre kvalitet än många av de andra trosor vi sett i samma prisklass. Denna trosa är mycket fin och känns väldigt kvalitativ. Dessa trosor är släta längst fram och dekorerade med volanger längs sidorna. Ingår gör även ett jättefint strumpeband. Detta är verkligen ett underbart litet set att prova om man vill göra saker lite mer intressanta i sängkammaren. René Rofé har även flera andra öppna trosor i sin kollektion som vi kan rekommendera att du tar en titt på.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

3. Amorable by RimbaOpen Briefs

Denna öppna trosa fångade vår uppmärksamhet direkt när vi såg den. Tack vare trosans unika och sexiga design så blir vi exalterade bara av att se den. Denna trosa har ett mycket fint spetsband som går längs höfterna på ett dekorativt och förföriskt sätt. Grenen är mycket avslöjande och lämnar dig mycket naken framför din partner.

Samtidigt som dessa trosor är bland de sexigaste vi sett så är de även förvånansvärt bekväma att bära. Tack vare att trosorna sitter bekvämt med bra passform så kan man bära dem hela kvällen om man så skulle vilja.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

4. NO:XQSE Grenlös Spetstrosa

Detta är en av de finaste grenlösa trosorna som vi hittat. Denna trosa känns både elegant och lyxig, både att bära och för din partner att titta eller känna på. Grenen på denna trosa är helt öppen, de små spetsstrukturerna är även genomskinliga. På detta sätt lämnar man inte mycket åt fantasin. Uppenbarelsen av dig i dessa trosor kommer göra din partner galen av åtrå.

En söt detalj på dessa trosor är den lilla rosetten som dekorerar trosan, både på fram- och baksida. Denna trosa känns väldigt stretchig och har god passform tack vare materialvalet av polyamid och elastan.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

5. Cottelli Collection Öppen stringtrosa i svart spets

Cottelli Collection Öppen stringtrosa i svart spets är det bästa budgetvalet i vår topplista. Denna trosa är jämförelsevis billig om man jämför med andra trosor av likvärdig kvalitet! För pengarna får man här en riktigt sexig och snygg trosa som har god passform.

Öppningen på denna trosa är relativt diskret. Den mindre öppningen i kombination med att trosorna ser ut som helt vanliga stringtrosor av det sexigare slaget gör att man skulle kunna bära trosorna under sina vanliga kläder, kanske för att överraska sin partner.

Dessa trosor har fått mycket bra betyd av användarna och vi kan verkligen förstå varför. Dessa grenlösa trosor har ett lågt pris men känns ändå exklusiva.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Satsa på kvalitet

När vi köper sexiga underkläder är vi noga med att köpa produkter från välkända tillverkare och butiker. Det finns nämligen mängder av produkter där ute med förvisso billiga priser men med undermålig kvalitet. När vi köper vanliga kläder så skulle vi aldrig acceptera att ge gör sönder efter bara någon användning och tvätt. Detta är dock inte sällan fallet vad det gäller sexiga underkläder. På marknaden finns det aktörer som inte bryr sig om att plaggen ska hålla mer än bara ett par användningar. Att köpa underkläder som går sönder direkt blir faktiskt dyrare i längden, vi rekommenderar därför att man satsar på ett plagg som förvisso kanske kostar mer i inköp men som är designat för att verkligen tåla att användas.