Bästa dildon 2020

Bästa dildovibratorn: Rocks Off Chaiamo Dildovibrator

Rocks Off dildovibrator
Rocks Off Chaiamo

Rocks Off Chaiamo har något så ovanligt som både funktion och utseende i toppklass. Chaiamo har en riktigt läcker design, den ser exklusiv och diskret ut. Skaftet är alldeles sammetslent och känns mycket skönt mot huden. Att ha den i sig känns fantastiskt och när man sätter på vibrationerna är man snart i himmelriket. Vibrationerna är rejäla, precis så som det ska vara! Man kan välja mellan 7 olika vibratorinställningar och 3 olika hastigheter, så det finns därmed utrymme för att ha mycket skoj medans man testar vilka lägen man gillar bäst. Dildon har som bonus en spetsig topp som är mycket skön att sätta mot klitoris.

Eftersom den är vattentät så går det bra att ta med Chaiamo in i badrummet. Vi kan tipsa om att den och dess vibrationer gör sig mycket bra i badkaret!

Fördelar

Snygg

Hög kvalitet

Kraftfulla och effektiva vibrationer

Uppladdningsbar

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Rocks Off Chaiamo hos Sinful

Bästa realistiska dildon: King Cock

King Cock verklighetstrogen dildo
King Cock

Den bästa verklighetstrogna dildon i vårt test är King Cock 25 cm med testiklar. King Cock tillverkar även andra dildos i varierande längder, med och utan testiklar. King Cock handtillverkar sina dildos i USA med målet att göra dem så lika den äkta varan som möjligt. Om du söker en dildo som är så lik det manliga könsorganet som möjligt så behöver du inte leta längre. King Cock har handmålade detaljer för att göra alla delar av den så visuellt lika en riktig kuk som möjligt. Även själva skinnet och resten av utförandet känns väldigt verklighetstroget. Likheten är slående, både när man tar på den och när man har den i sig. Denna dildo har även en sugpropp som gör att du kan använda utan att använda händerna, till exempel stående. I våra tester lossnade dock sugproppen från väggen vid några tillfällen. Ingen stor nackdel, men ändå lite irriterande.

King Cock är verkligen en produkt väl värt sitt namn. Den både ser och känns verklig. Realismen kan verkligen addera spänning till leken jämfört med en mer tråkig generisk dildo. Denna dildo är, ska sägas, lite dyrare än många andra dildos som också utger sig för att vara realistiska. King Cock slår dock konkurrenterna med hästlängder vad det gäller känsla och kvalitet.

Fördelar

Otroligt realistisk

Hög kvalitet och skön känsla

Nackdelar

Sugproppen kan släppa om man rider den allt för hårt


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på King Cock hos Sinful

Bästa dildon utan vibration: Laid D.1 Slicone

Laid D.1

D.1 är en riktigt lyxdildo från det norska designermärket Laid. Priset är relativt högt, men för pengarna får man en riktigt läcker dildo med en prisvinnande design. Man kan fråga sig hur stor skillnad de egentligen kan vara mellan olika dildos, särskilt när de flesta ser ganska lika ut vid en första titt. Efter att ha testat D.1 så kan vi konstatera att skillnaden kan vara enorm. D.1 är inte en dildo som alla andra, den är något av det bästa vi upplevt. Denna dildo är enligt Laid själva skapad av kvinnor för kvinnor, och vi tror dem. De som Skapat D.1 förstår sig verkligen på den kvinnliga anatomin och hur man ska göra det skönt för oss.

Vid en första anblick ser Laid D.1 till formen ut som vilken dildo som helst. När man tittat närmare ser man dock att den är något snurrad och även att toppen är asymmetrisk. Detta är inte något man lägger någon större vikt vid, förrän man provat den. När man väl använt den så förstår man den sanna magin bakom designen.

Hittar och stimulerar g-punkten

Först när man ska föra in D.1 så stöter man man på lite motstånd. När man väl tryckt in den så minskar dock motståndet betänkligt eftersom den smalnar av längre ner på skaftet. Om man drar tillbaka den utåt lite grann igen, tills man känner motståndet ökar igen, då är man på precis rätt plats för att stimulera g-punkten. Denna dildo gör det för övrigt väldigt lätt att hitta g-punkten. Den kan därmed verkligen rekommenderas för tjejer som inte har så mycket erfarenhet av g-punktsstimulans, och som kanske till och med har haft svårt att lokalisera den. Genom att trycka skaftet ner mot rumpan när man är i rätt läge så kan man lägga tryck på skönaste stället. Vrider man sedan staven fram och tillbaka så får man den överlägset skönaste stimulansen av g-punkten.

Fördelar

Genial design

Kvalitetskänslan

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Laid D.1 hos Joyland

Billigaste dildon: H20 Trojan

H20 Trojan

Den bästa billiga dildon i vårt test är H20 Trojan. Denna dildo har ett lågt pris med tanke på vad man får för pengarna. Denna dildo har en riktigt bra vibrationsmotor som under sin livstid garanterat kommer ge dig ett mycket stort antal härliga orgasmer. Genom att skruva på botten så kan man ändra intensiteten i vibrationerna medan man använder den. Denna dildo är vattensäker och mycket skön att ha med sig in i duschen, vi rekommenderar starkt att du testar den där! Att ha den i badkaret är dock inte att rekommendera då det kan skada den. Mer kan man kanske inte begära med tanke på det låga priset.

En sak vi gillar med H20 Trojan är hur flexibel och böjbar den är. Flexibiliteten är ovanligt stor för att vara en dildo med inbyggd vibrator. Trojan är utformad som en penis, komplett med ådror och allt, sexigt tycker vi! Ådrorna och den lilla puckeln längst ger dessutom extra stimulans när man för den in och ut.

Fördelar

Bra dildo till bra pris

Vattentålig

Nackdelar

Ej uppladdningsbar


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på H20 Trojan hos Mshop

Några saker att överväga innan köp

Nedan sammanfattar vi några saker du bör tänka över innan du väljer en dildo som är rätt för dig.

Storlek

Storleken väldigt individuellt vad man föredrar och vad som passar. Viktigt att tänka på är att läsa måtten i produktbeskrivningen innan man gör sitt val. Att enbart gå på känsla utifrån bilderna kan bli väldigt fel då dessa kan vara missvisande. Om man inte riktigt vet vad man vill ha så rekommenderar vi att man väljer en mindre dildo till att börja med. En mindre dildo kan alla ha användning av, i värsta fall kan du använda den som en kompletterande klitorisstimulator. Väljer man en dildo som visar sig vara för stor är risken att du inte använder den alls.

Material

En dildo kan vara gjord av en mängd olika material och det finns mycket att tänka på innan man gör sitt val. För enkelhetens skull rekommenderar vi att du väljer en dildo i silikon eller av metall eller glas. Detta eftersom dessa material är säkra, väl beprövade och praktiska. Det finns gott om andra material där ute men vi vet att exempelvis många plast eller gummivarianter kan vara svåra att rengöra och att de är porösa i sin yta varför bakterier och dålig lukt kan fastna i dem. Med en dildo av silikon glas eller stål så vet du garanterat att de inte finns några gömslen för bakterierna att gömma sig i. Har du torkat av dem ordentligt så är de också helt rena.

Silikon

Silikon har många fördelar, det är flexibelt men ändå inte för mjukt. Silikondildos går att värma upp vilket gör de väldigt behagliga att använda. Silikon är också ett material som är lätt att hålla efter och rengöra.

Glas eller metall

Glas eller metalldildos är som man kanske förstår extremt lätta att rengöra. Nackdelen med dessa är att de är hårda helt oflexibla. Hårdheten i dessa material kan upplevas lite obehagligt av vissa. Tänk även på eftersom de inte alls är flexibla så känns de större än motsvarande storlek av en dildon av lite mer flexibelt material. Fördelen många upplever är att de är lätta att infoga. Ofta krävs endast en liten mängd glidmedel till skillnad från mer sladdriga dildos som kan vara lite svårare att få in. En fördel med dildos i glas eller metall är att de ofta är effektiva när det gäller stimulans av g-punkten. Dessa material går bra att både värma upp och kyla av innan användning för varierande upplevelser.

Ytan

Själva ytan på dildon kan vara helt slät eller så kan den vara knottrig. Fördelen med en slät yta är att dildon kan vara smidigare att föra in utan en massa glidmedel. Fördelen med en dildo som inte är slät är att den ger mer motstånd och stimulans vilket vissa föredrar. Utformningen på ytan kan vara allt i från små knottror eller bulor till virvlande mönster eller eller varför inte med verklighetstrogna ådror. Visst låter det spännande att testa sig fram… Värt att tänka på är att rengöring av sexleksaker som är helt släta alltid är lite lättare.

Med eller utan en större bas

En dildo kan antingen vara jämntjock över hela sin längd eller så kan den ha en bas som är betydligt större än själva dildon. Fördelen med en dildo utan en bas är så klart att den blir mer diskret och tar mindre plats. Fördelen med en dildo med en bas tycker många är att man får att bättre grepp och kan hålla i basen för att ge sig själv en bättre stimulans. Föreställer dildon en penis blir den ju också mer verklighetstrogen med en bas som ser ut som en pung. Ska dildon användas för anal stimulans är det ett måste med en större bas för att stoppa den från att försvinna in i kroppen.

Form

Dildos kan kan alla typer av former så det finns goda möjligheter att hitta en som passar dig perfekt. Vilken form man bör välja har lite att göra vad man vill uppnå med sin dildo. Vill du till exempel främst stimulera g-punkten så är en dildo med en böjd topp för ändamålet det allra bästa.

Övrigt

Vill du kunna använda dildon utan att hålla i den, överväg då en dildo med en sugkopp i änden. På detta sätt kan du styra din njutning bara med hjälp av dina kroppsrörelser, 100% hands free.