Bästa fleshlight 2020

Fleshlighten är det ultimata onanihjälpmedlet för män. Allt sedan produkten revolutionerade marknaden för sexleksaker för män när den kom för cirka 20 år sedan har fler och fler upptäckt denna leksak. Än i dag finns det få hjälpmedel som kan komma i närheten av fleshlightens sköna stimulerande känsla. Vi har testat ett antal fleshlights, men även ett antal tillbehör till denna fantastiska produkt. Nedan går vi igenom de produkter vi tyckte allra bäst om.

Bästa genomskinliga fleshlighten: Fleshlight Flight Pilot 

Pilot fleshlight


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Denna produkt är smalare och mer kompakt jämfört med de mer traditionella fleshlightsen. Något vi verkligen gillar med denna fleshlight är även hur diskret den är. De flesta andra fleshlights är designade för att efterlikna en kroppsdel, så är inte fallet med Fleshlight Flight Pilot, vi tycker dock inte att detta på något sätt påverkar njutningen. En fördel med denna produkts diskreta utseende är att man inte behöver vara orolig på samma sätt att någon utomstående ska få syn på den, vid en första anblick är det nämligen svårt att avgöra vad det är.

Denna produkt har en oerhört skön och stimulerande insida som masserar penisen när man använder den. En väldigt spännande sak med Fleshlight Flight Pilot är att den är helt genomskinlig. Att kunna se vad som pågår inuti den kan faktiskt vara ganska spännande.

Precis som många andra fleshlights har denna produkt ett skruvlock i botten som man kan använda för att för att reglera hur mycket vakuum, och därmed tryck, som bildas runt penisen.

Fördelar

Diskret

Genomskinlig

Mycket stimulerande

Nackdelar

Inga direkta


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa med vibrator: Pink Lady Vagina Vibro

Pink Lady har länge varit en favoritleksak för många män. Nu har vi fått möjlighet att testa en Pink Lady på steroider. Pink Lady Vagina Vibro har till skillnad från originalet knottror på insidan, vilka ger en avsevärt mer stimulerande upplevelser. Som om inte knottrorna vore nog, denna modell kommer även med tre stycken bullet-vibratorer som man kan stoppa i denna fleshlight för att få den att börja vibrera. Precis som man kan gissa blir det oerhört stimulerande när man kört in sin penis i denna sexleksak och den börjar vibrera runt penisen. Faktum är att den stimulerande strukturen i kombination med de sköna vibrationerna kan göra det svårt att inte komma direkt. Eftersom det är tre separata vibratorer som ingår så kan man som tur är välja bort en eller två av dem (eller alla om man vill köra helt naturligt).

Detta är en väldigt skön och rolig sexleksak av hög kvalitet. Vi gillar vibrationerna men ibland blir de så intensiva att vi vill stänga av en eller två av dem.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Mest prisvärda paketet: Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

Fleshlight Stamina Training Unit (STU) är den enda fleshlight man behöver för att träna upp sin sexuella uthållighet. När man använt denna enhet ett antal gånger blir man faktiskt bättre och bättre på att hålla ut längre innan man kommer. De färdigheter man lärt sig med sin STU kommer man faktiskt även kunna använda i sängen med sin sexpartner. Denna fleshlight är väldigt stimulerande, så kan man klara sig en lång stund med den så vet man nästan helt säkert att man kan klara sig en ännu längre tid med en verklig sexpartner. En bonus är att man kan ha det väldigt skönt medan man tränar med sin STU, så detta är verkligen en produkt som förenar nytta med nöje!

I detta paket medföljer det mesta man kan önska sig, såsom glidmedel och ett duschfäste som gör att man kan köra hands free, men även rengöringsspray och ett pulver som håller produkten mjuk. Med tanke på hur mycket man får på köpet till ett relativt lågt pris så tycker vi att detta var ett väldigt bra köp.

Fördelar

Väldigt stimulerande

Tränar upp uthålligheten

Allt man behöver ingår

Prisvärt

Nackdelar

Inga!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Överkurs: Fleshlight Launch

Detta är en rätt så onödig men ack så skön produkt. Vår grundåsikt här på LoveTime är egentligen att en bra fleshlight kan man driva själv med egen handkraft. De fleshlights vi har testat ovan är så sköna att det inte alls är jobbigt att låta händerna göra själva jobbet. Det kan till och med vara en del av grejen, om man har hjälp av sin partner, att låta denna använda sin egna händer för att tillfredsställa med hjälp av fleshlighten. Med detta sagt så gick vi ändå in för att ge Fleshlight Launch en chans. Efter att ha testat denna produkt måste vi dock erkänna att den gör det omöjliga och faktiskt höjer fleshlightens njutningsnivå ett snäpp eller två.

Hur fungerar då denna maskin? Man kopplar helt enkelt in sin favoritfleshlight i maskinen. Sedan för man in sin penis i fleshlighten som vanligt. Skillnaden är att maskinen nu gör själva jobbet, så medan du slappnar av så ”runkar” maskinen av dig med hjälp av fleshlighten. Detta är en väldigt häftig och mycket skön upplevelse, kan vi intyga.

Detta är gåvan till honom som har allt, eller presenten till dig själv OM du beredd att lägga den saftiga summan på cirka 3000 kr på en sexmaskin som denna det vill säga.

Fördelar

Väldigt stimulerande

Ger nytt liv till din gamla fleshlight

Nackdelar

Dyr


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa tillbehöret: Fleshlight SleeveWarmer

Slutligen kan vi inte låta bli att rekommendera detta tillbehör som gör användandet av din fleshlight både mer verklighetstroget, skönare och mer praktiskt. Denna produkt värmer nämligen upp sleeven i fleshlighten till exakt rätt temperatur, snabbt och effektivt. Att använda en kall fleshlight är ingen hit, att använda än som har rätt temperatur känns både verklighetstroget och upphetsande.

Ytterligare ett plus är att denna produkt endast tar 5 minuter på sig att värma upp fleshlighten till rätt temperatur. Själva stället är så praktiskt att man även kan förvara sin sleeve/fleshlight där när man inte använder den.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bakgrund till Fleshlighten

Fleshlight är en amerikansk produkt som gjorde sin entré på marknaden 1998, deras produkter blev snabbt populära tack vare deras verklighetstrogna känsla. Materialet i innerdelen, den så kallade sleeven, är gjord av något tillverkare döpt till Real Super Skin. Som man hör på namnet så känns Real Super Skin nästan som mänsklig hud när man tar på den, särskilt när den uppvärms till kroppstemperatur.

Själva namnet anspelar på att detta hjälpmedel är lik en ficklampa. När fleshlighten är stängd ser den därför tämligen diskret och ofarlig ut. Sedan fleshlighten först såg dagens ljus har den utvecklats en hel del och och mängd varianter av den har kommit ut på marknaden. Även olika tillbehör har släppts, till exempel för att tillåta hands-free-användning eller till och med automatisk onani.