Bästa vibrerande trosorna

Vibrerande trosor är en sexleksak som man kan bära med sig ut i en offentlig miljö. Genom att ge sin partner en fjärrstyrd kontroll över sin trosvibrator så kan man få det väldigt spännande. Denna typ av leksak är oftast väldigt tyst och diskret, ingen kan ana vad som pågår på innanför trosorna. Vibratorn är oftast designad för att stimulera klitoris, men det finns även versioner som även ger vaginal stimulans. Nedan tipsar vi om några av de bästa produkterna vi testat.

Bästa vibrerande trosan: Screaming O Panty Vibe

vibrerande trosor

Screaming O Panty Vibe är en sexig spetstrosa med ett hemligt insytt fack för den medföljande bulletvibratorn. Stoppa i bullevibratorn i facket så hamnar den på precis rätt ställe, över klitoris. Fjärrkontrollen har formen av en ring, därför kan man fiffigt nog använda den i det offentliga utan att någon misstänker vad man håller på med. Denna leksak kan du både använda helt solo, både när du är hemma eller borta. Den stora behållningen blir dock om man lämnar över kontrollen till någon annan. Själva förväntan av att inte veta när de sköna vibrationerna ska komma ger en väldigt uppkåtande effekt.

Detta är en snygg trosa och en bra vibrator av hög kvalitet. Vibrationerna är starkare än i många andra vibrerande trosor vi testat. Gott om variation eftersom man kan växla mellan tio olika vibratorlägen med hjälp av den diskreta fjärrkontrollen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa vibrerande stringtrosan: Lovers Thong

Lovers Thong är en stringtrosa med inbyggd vibrator. Detta är en trosa vars uppgift är att maximera njutningen under sex. Denna trosa kommer inte med fjärrkontroll utan man sätter på vibratorn genom att trycka på den. Trosan är alltså därför inte så mycket tänkt för hemliga lekar i det offentliga utan mer som en extra krydda i sängkammaren.

Trosan har ett pärlband som vibrerar tillsammans med vibratorn och masserar kvinnans blygdläppar. Detta är en väldigt intensiv massage som är väldigt skön för den som gillar den typen av stimulans. Man kan ha trosorna på när man har penetrerande sex, pärlorna masserar nämligen även mannens penis längs varje stötande rörelse.

Det är lätt att justera trosans storlek med hjälp av de justerbara banden, denna produkt passar därför alla. Stort plus för den säregna massagen både för kvinnan och henne partner. Även det låga priset är något som gör att denna trosa fått oss på gott humör.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa trosvibratorn: We-Vibe Moxie

We-Vibe Moxie är den bästa trosvibratorn vi testat! Dock utan medföljande trosor. Att trosor inte ingår gör inte så mycket eftersom man med hjälp av medföljande magnet kan få denna vibrator att sitta stadigt fast i vilka vanliga trosor som helst.

Denna produkt är överlägsen de andra vibrerande trosorna vi testat, både vad det gäller stimulans och fjärrstyrningsmöjligheter. Även om en fjärrkontroll ingår så kan We-Vibe Moxie även kopplas till vilken smartphone som helst med hjälp av tillverkarens smarta app. När fjärrstyrningen sker via appen finns inga begränsningar på hur nära din partner måste vara för att kunna tillfredsställa dig. Han eller hon skulle till exempel kunna vara på andra sidan jorden men ändå ha chansen att få dig att komma.

Själva trosenheten är oerhört ergonomisk, den är också relativt stor vilket gör att den stimulerar ett större område än bara klitoris, vilket vi gillar skarpt. Med fjärrkontrollen ingår 7 st olika spännande vibrationsmönster. Om man använder appen är möjligheterna obegränsade, man kan själv kombinera ihop nya vibrationsmönster helt själv. Detta är en riktig kvalitetsprodukt som levererar på alla sätt. Tyvärr är priset också därefter.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful