Jes extender: Stort test av bästa produkterna för penisförlängning 2021

Jes extender är ett danskt märke som funnits med länge nu. De har oerhört stort förtroende bland användarna då de utvecklar produkter av hög kvalitet som faktiskt fungerar. Om man vill förlänga sin penis på egen hand, utan kirurgiska ingrepp, så är Jes Extender helt klart det bästa verktyg man kan köpa för pengar. Det finns konkurrerande märken på marknaden som är lite billigare. Men med tanke på var produkten ska användas så känner åtminstone vi oss negativt inställda till att chansa och använda produkter av tveksam kvalitet.

Vi har testat flera av Jes Extenders olika produktvarianter. Nedan recenserar vi de tre produkter vi gillar bäst. Vilket val som är det rätta beror lite på hur mycket pengar man är villig att spendera. Som alltid gäller regeln att man får vad man betalar för.

Bäst i test: Jes Extender Titanium

Jes extender Titanium

Detta är en uppgraderad produkt av den klassiska Jes Extender. Jes Extender Titanium kommer nämligen i en cool väska av Aluminium. I detta paket får man precis allt man behöver för att komma igång med processen att förlänga sin penis. I paketet medföljer extra förlängningsgängor som gör det lättare att följa utvecklingen i förlängningsprocessen.

Detta är en produkt av högsta kvalitet som tål att användas länge (något som också är ett måste om man vill se verkliga resultat). Tillverkaren vet att det är en bra produkt de erbjuder, den kommer därför med två års garanti.

Samtidigt som produkten är kraftfull så är den ändå relativt bekväm att använda. Bekvämligheten är verkligen ett plus då det är en fördel om man kan sova med den på.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Lyxvarianten: Jes Extender Original Gold

Jes Extender Original Gold

Detta är en Jes extender med extra av allt. Förutom att man får en väldigt kvalitativ förvaringsväska så får man med lite extra tillbehör såsom exempelvis extra förlängningstänger, gasbinda, skumgummikrans med mera. Detta är produkten för den som vill ha det allra bästa. Metalldelarna i denna utrustning är faktiskt belagda med 24-karats guld. Detta kan ses som något av en lite löjlig ploj. Faktum är dock att det blev lite roligare att använda vår jes extender när den kändes så exklusiv.

Nackdelen med denna produkt är att den kostar lite mer än de andra Jes Extenders på marknaden. Å andra sidan talar vi endast om några hundralappar för att få en produkt som faktiskt är ganska rolig just för att den är täckt med guld. Bryr man sig bara om funktion och pris så finns det ingen anledning att köpa just denna produkt. Värdesätter man dock även andra värden och vill ha det allra bästa så är detta å andra sidan ett givet köp.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Billigast: Jes Extender Light Standard Penisförlängare

Jes Extender har de bästa produkterna för penisförlängning som finns på marknaden. Även om det kan vara lockande att välja något billigare alternativ från de många konkurrenterna så är tyvärr risken stor att man då får en produkt som inte håller måttet. För den som söker efter ett budgetalternativ rekommenderar vi istället att man väljer Jes Extender Light. Denna produkt kommer inte i någon fin väska som de andra alternativ vi testat. Det kommer inte heller med en mängd tillbehör, men allt det mest grundläggande man behöver för att komma igång finns som tur är där.

Att förlänga sin penis är en inte helt okomplicerad process som tar tid och därför kräver tålamod. Att köpa en allt för billig produkt som inte håller hög kvalitet är därför en väldigt dålig ide. Eftersom man kommer behöva använda produkten otaliga gånger så måste den hålla en hög kvalitet, annars riskerar man bara problem med att den går sönder eller inte lever upp till förväntningarna. Jes Extender Light infriar alla våra förväntningar. Den är hållbar och bekväm att använda, och viktigast av allt, den ger verkliga och permanenta resultat, så länge man är villig att använda den regelbundet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Vad är grejen med deras produkter?

Jes Extenders produkter är väldigt populära verktyg bland män världen över som vill förlänga sina penisar. Deras första modell kom ut redan 1995 och man har sedan dess behållit sin ohotade position som nummer ett på marknaden.

Vad är det då som gör just Jes Extender så populär. En anledning till att deras produkter säljer så bra är att de redan från början satsade på trovärdighet och verkliga resultat. Man har ända sedan starten tagit fram produkter av allra högsta kvalitet som är designade för att töja ut penisen på ett skonsamt men effektivt sätt. Produkterna är framtagna i samarbete med läkare och de har genom åren samlat på sig hundratusentals medicinskt dokumenterade fall där man kunnat visa på permanenta resultat hos användarna.

Läs gärna även vår artikel om de bästa peniskrämerna om du vill få fler alternativ till att få en större penis.