Uppladdningsbar vibrator: Bäst i test 2024

Att investera i en bra uppladdningsbar vibrator är sällan ett beslut man ångrar. Att spendera några hundralappar på en bra vibrator som kan återuppladdas är också något man vanligtvis tjänar på i längden. Det faktum att man kan ladda upp sin vibrator gör att man slipper löpande kostnader i form av att köpa nya batterier. Den uppladdningsbara vibratorn blir på detta sätt även ett bättre miljöval än vibratorerna som ständigt slukar nya batterier.

Vi har testat testat ett större antal uppladdningsbara vibratorer. Nedan har vi valt ut de fyra produkter vi tycker allra bäst om just nu. Samtliga av produkterna nedan håller en hög kvalitet och är väldigt sköna att använda. Detta är produkter som vi varmt kan rekommendera och som vi tror kommer kunna vara med dig för lång tid framöver.

Svakom Trysta Uppladdningsbar Rabbitvibrator

Detta är en tydlig favorit på redaktionen vad det gäller uppladdningsbara vibratorer. Denna produkt håller en mycket hög kvalitet och slår de flesta andra rabbitvibratorerna på fingrarna. Vibratorn har en rullande g-punktskula på insidan som ger överlägsen stimulans i detta område. Tack vare att vibratorn stimulerar mycket kraftfullt både på insidan och utsidan är det nästan svårt att inte få en dubbelorgasm på direkten. Självklart går vibrationerna att justera i styrka så att man hittar en nivå som varken är överstimulerande eller för svag. Den vibrerande kulan över g-punkten går även att stänga av helt om man tycker att den är för stark.

Denna vibrator känns väldigt kvalitativ och är mjuk och skön att ha mot huden. Produkten är vattentät, så den går även bra att ta med in i badrummet. Vibratorn laddas med hjälp av medföljande USB-sladd. Genom att ladda i två timmar så får man hela en timmes oavbruten stimulans.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

We-Vibe touch uppladdningsbar klitorisvibrator

Den bästa uppladdningsbara klitorisvibratorn just nu kommer från We-Vibe. Anledningen till att just denna vibrator är bäst i test är många. Bland annat har denna produkt en mycket genomtänkt design som gör att den omsluter klitoris på ett sätt som vi inte sett några andra vibratorer göra. Genom att omsluta och trycka på klitoris från alla håll så ger denna vibrator optimala förutsättningar för att ge dig de skönaste orgasmerna.

Denna vibrator har åtta olika vibrationslägen med 4 stycken unika vibrationsmönster. Tack vare de olika inställningarna så är det svårt att tröttna på produkten, då man själv kan skapa en unik upplevelse varje gång.

Produkten är tillverkad av kroppssäkert silikon av allra högsta kvalitet. Något vi verkligen gillar med denna vibrator är att den laddas magnetiskt, något som gör att det bara är att lägga den på sin avsedda plats, nästa gång man tar upp den så är det förhoppningsvis helt fulladdad igen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bending Dildo

Detta är en mycket kompetent och stark uppladdningsbar G-punktsvibrator. Denna dildo är tillverkad av silikon och passar de flesta kvinnor, vare sig man är nybörjare eller redan erfaren användare av sexleksaker. Det bästa med denna dildo är att den är böjlig på mitten, detta gör att man kan få till precis rätt tryck mot G-punkten som fungerar bäst för just dig. Dildon har hela 12 olika inbyggda vibrationsmönster, vilket gör att man kan variera sig och testa sig fram. Man växlar smidigt mellan de olika mönstren genom att trycka på den lättåtkomliga knappen på toppen av dildons handtag.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Detta är en av de bästa budgetvibratorerna vi testat. För ett lågt pris får man en smidig och liten kvalitativ vibrator som är mycket skön att använda. Detta är en säker vibrator som är gjord av ABS-plast som är fri från ftalater och latex. Ytan på denna uppladdningsbara vibrator är mycket slät och är därför skön att sätta mot dina känsligaste delar.

Detta är en produkt med förvånansvärt starka vibrationer med tanke på att enheten är så pass liten. Denna lilla leksak är skön att leka med när du är ensam, eller varför inte tillsammans med din partner. Vibratorn har hela 7 olika vibrationsmönster förprogrammerade och utöver dessa så kan man reglera hastigheten i 3 steg. De olika programmen gör att man kan använda denna vibrator länge utan att tröttna. Eftersom denna vibrator är så pass liten så kan man använda den som motor i andra sexleksaker där detta är en möjlighet (vi tänker här på sleeves eller liknande tillbehör).


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Äldre test

Pom Flexible Vibrator

Detta är en mycket intressant vibrator för en mängd olika användningsområden, både för honom och för henne. Denna vibrator är skön och smidig att hålla i. Något som är unikt med denna produkt är hur flexibel och böjbar den är. Vibratorn anpassar sig när du trycker den mot olika ställen på kroppen.

Det vi gillar med denna vibrator är att bara fantasin begränsar var du kan använda den. Vi rekommenderar att man testar använda den på sina erogena zoner, eller testar att upptäcka nya med den. Självklart går vibratorn även med fördel att använda på mer uppenbara ställen såsom mot klitoris, blygdläppar och penis.

Detta är en kvalitativ vibrator som är lätthanterad och har sköna vibrationer. Vibratorn är uppladdningsbar och laddas med hjälp av medföljande USB-adapter. Positivt med denna produkt är att den är helt vattentät, något som gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen. En annan praktisk och smart detalj är enhetens ”travel lock” som gör att du kan känna dig helt säker på att vibratorn inte slås på av misstag i väskan när du är ute och reser.

Fifi by Je Joue Rabbit-vibrator

Detta är en lyxig rabbitvibrator med exklusiv känsla. Om du vill unna dig den allra bästa uppladdningsbara rabbitvibratorn så är denna produkt ett mycket bra val för dig. Att denna vibrator har en läcker design och är snygg att titta på gör ju heller inte saken sämre.

Förutom sitt fina utseende så har denna vibrator en mycket bra funktion med starka vibrationer som ger oerhört mycket njutning på en och samma gång. Exakt hur starka eller lugna vibrationerna ska vara väljer du själv och det är lätt att ändra löpande. Vare sig du använder lätta, starka eller pulserande vibrationer så är denna vibrator väldigt diskret och tyst. Att vibratorn är så tyst gör att man slipper det där hummande ljudet som annars kan störa njutningen en hel del. Denna vibrator är tillverkad av medicinskt silikon och är därmed säker att använda på din mest känsliga ställen.

Detta är en testvinnare vibrator som är fått utmärkelsen bäst i test av flera tidningar och sajter.

Se gärna även vår artikel Fjärrstyrd vibrator bäst i test.