Bästa kondomerna 2020

Den första kondomen av gummi uppfanns på 1800-talet, och än idag finns det inget bättre sätt att samtidigt skydda sig från graviditet och könssjukdomar på. Nedan listar vi de kondomer som blev bäst i test i respektive kategori.

Bästa extra stora kondomen: Passante King Size XXL

För de män som har behov av extra stora kondomer så rekommenderar vi Passante King Size XXL. Detta är en riktigt bra kondom till ett lågt pris. Denna kondom är redan lätt insmord. Förbehandlingen gör allt så mycket smidigare när kondomen är på man är redo att köra. Den är inte kladdig på något sätt, och vill man att det ska gå ännu smidigare så är det bra att ha lite ytterligare glidmedel till hands. Kondomen har en lätt doft av apelsin och vanilj, men det är en mycket svag doft så den märks knappt överhuvudtaget, vilket vi tycker är bra. Denna kondom är lätt att rulla på. Nedtill är den bredare än de flesta andra kondomer och därmed sitter den väldigt bra på en penis som är större än genomsnittet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Passante King Size XXL hos Sinful

Bästa kondomen för hennes njutning: Durex Pleasure me

Varför inte använda kondomen för att höja upplevelsen för din partner en nivå? Durex Pleasure me är kondomen som gör sexet skönare för henne. Denna kondom har både räfflor och prickar som ger stimulans åt din partner. Längst ner finns extra många räfflor som ger stimulans till klitoris när ni har sex. Detta ger en märkbart förändrad känselsensation jämfört med en helt vanlig slät kondom. Nackdelen när man testat Durex Pleasure me är faktiskt att man kommer tycker att en helt vanlig kondom känns lite tråkig. Dessa kondomer är ganska så töjbara så de bör passa de flesta penisstorlekar. Köp ett paket eller två till en början så kan ni se om just dessa kondomer passar dig och din partner.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Durex Pleasure me hos Sinful

Bästa tunna kondomen: Passante Feel

För många är kondomen ett nödvändigt ont som aldrig kan bli riktigt lika skönt som sex utan kondom. För den som inte gillar känslan av att det är något mellan sig och sin sexpartner så kan det vara en bra ide att testa en så tunn kondom som möjligt. Idag finns det riktigt tunna kondomer som trots detta är både är säkra och hållbara. Visst det finns alltid en lite större risk att kondomen ska spricka ju tunnare den är, men med de högkvalitativa kondomerna från exempelvis Passante så är risken ändå väldigt liten.

De tunna kondomer som gjorde bäst ifrån sig i vårt test är Passante Feel. Passante Feel är så tunna en kondom kan vara. Man känner därför sin partner till fullo, vilket är både skönt och eggande. Dessa kondomer är lätt insmorda och det märks när man har sex. Det blir inte alls torrt som det kan bli med vissa andra kondomer ibland. Behöver man ytterligare glid kan man så klart använda ett bra glidmedel.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Passante Feel hos Sinful

Bästa kondomen för oralsex: Skins Flavoured Condoms

Skins är en tillverkare av bra och prisvärda kondomer. De har även kondomer med smak som både smakar och luktar gott. Kondomer med smak kan gör sexlivet lite roligare. Smakerna uppmuntrar till härligt oralsex. Alla smaksatta kondomer smakar kanske inte det allra bästa, men just Skins kondomer tycker vi har lyckats bra. Skins säljer sina kondomer med smaker som tuggummi, jordgubb, banan och mint. Nu kan man även köpa en version som har alla de olika smakerna i en och samma förpackning. Krydda kärlekslivet genom att testa er fram vilka smaker ni gillar bäst. Skins kondomer är tunna och ger därför en väldigt intim och skön känsla utan att för den skull tumma på säkerheten.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Sins flavoured condoms hos Sinful

Bästa bedövande kondomerna: Durex Performa

De bästa bedövande kondomerna just nu kommer enligt oss från Durex. Performa innehåller en liten mängd bedövande medel som minskar känsligheten, vilket gör att du kan hålla på längre. Uthålligheten i sängen beror även mycket på hjärnan, hur man mår och hur mycket man tränat på att kontrollera sin utlösning. Det finns en hel del övningar och knep man kan testa om man vill öva sin förmåga att hålla ut längre i sängen. Med det sagt så vill vi även säga att bedövande kondomer absolut kan göra en skillnad till det positiva. När man använder Durex Performa så känner man helt klart av att känsligheten minskar. Det extra självsjälvförtroendet detta ger kan göra effekten ännu större. En nackdel är att det kan ta några minuter innan bedövningen verkar.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Durex Performa hos Sinful

Bästa extra säkra kondomen: Passante Extra Safe

De bästa extra säkra kondomerna kommer från Passante. Dessa kondomer är extra tjocka och mer tåliga än vanliga kondomer. Kvalitet och extra tjocklek gör att du kan känna dig extra trygg med denna kondom på. Eftersom Passante Extra Safe tål extra mycket friktion är de exempelvis väl lämpade att använda vid analsex då detta kan ge högre belastning på kondomen. De här kondomerna är även behandlade med extra mycket glidmedel, vilket gör den extra smidiga och även väl lämpade för just analsex. Man känner att kondomen är tjockare än de flesta andra men samtidigt tycker vi inte att det tar bort så mycket av känslan. Ett bra val om du vill känna dig säker helt enkelt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Passante Extra Safe hos Sinful

Bästa billiga kondomen: Sinful Regular

Slutligen för dig som inte vill spendera en förmögenhet på kondomer. Sinful Regular är bästa lågpriskondomen i vårt test. Detta är en helt vanlig standardkondom till ett mycket bra pris, särskilt om du köper många på en och samma gång. Att göra en bra kondom behöver inte vara så komplicerat, det visar Sinful med bravur. Sinfuls kondomer är enkla att rulla på och de passar de allra flesta. Det är bara de med de allra största penisstorlekarna som kanske kommer känna sig missnöjda med passformen. Dessa kondomer har en lite mängd glidmedel på sig så det är bara att sätta igång att köra när man fått den på plats.


TIPS: Klicka här för att köpa Sinful Regular