Bästa bäckenbottentränare: Bäst i test 2024

Att träna bäckenbottenmuskulaturer regelbundet har många medicinskt dokumenterade fördelar. Förutom att man kan undvika eller motverka problem såsom exempelvis inkontinens eller framfall så kan man även få ett bättre sexliv genom att träna musklerna i bäckenbotten. Det finns flertalet olika sätt att träna bäckenbotten på. I många fall kan de räcka med enkla knipövningar för att ge bra träning. Idag finns dock många relativt avancerade hjälpmedel som gör träningen mer effektiv och även roligare. För den som vill ha mer avancerade hjälp i träningen så kan vi rekommendera att man testar en tränare som har appstöd. Det finns flera bra produkter som ger tips och feedback i din träning.

De 5 bästa bäckenbottentränarna

Nedan har vi skapat en topplista med de bästa bäckenbottentränarna. Vi har valt ut produkter både med och utan appstöd för att det ska finnas något att hitta för alla. Läs vidare för att se vilken nivå du tycker det är lagom för dig att lägga dig på. För vissa kan det tyckas överdrivet att skaffa ett avancerat verktyg med appstöd bara för att träna bäckenbotten. Dessa appar är förvisso inte en nödvändighet att köpa, men vi menar att de kan ha en mycket viktigt funktion i att motivera till att hålla i sin träning över tid. Med hjälp av dessa appar så får man pedagogisk feedback på sin träning, något som gör det roligare och lättare att träna.

1. Magic Motion Crystal Duo Kegel vib weight set

Detta är en appstyrd bäckenbottentränare för oss som är beredda att betala lite extra för att få det allra bästa. Med detta verktyg blir det enkelt att träna bäckenbotten varje dag. Detta är verkligen en produkt som ger härlig njutning och nyttig träning på en och samma gång. Vi blev faktiskt helt sålda när vi testade denna innovativa produkt för första gången.

Detta är en interaktiv produkt som känner av hur du gör dina knipövningar och ger feedback och vägledning till hur du kan träna effektivare och mer korrekt. Få produkter erbjuder samma exakthet och relevans som just denna avkännande utrustning. Appen ger dig själv dessutom möjligheten att ställa in egenskaper såsom styrka på vibrationer och vibrationsmönster efter eget tycke och smak. Det finns även kittlande häftiga funktioner såsom exempelvis möjligheten att låta vibratorn vibrera i takt till din favoritmusik! Vi snackar nu inte bara förstklassig träning utan också njutning på högsta nivå!

Denna bäckenbottentränare kan även användas för att leka med sin partner på distans. Om partnern inte är hemma så kan han eller hon istället styra din vibrator via appen, något som kan kännas riktigt spännande. Appen har även en chattfunktion där man kan skriva sexiga saker till sin partner, samtidigt som man kontrollerar vibrationerna.

Detta är en riktig testvinnare! Enheten håller en mycket hög kvalitet och känns skön att använda. De många funktionerna förenar verkligen nytta med nöje. Med denna produkt har man bästa möjliga förutsättningar för att träna sin bäckenbotten regelbundet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

2. Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare

Ytterligare en appstyrd bäckenbottentränare intar sin självklara topplacering i vår bäst-i-test-topplista. Denna eminenta manick kostar en hel del i inköp. Vi tycker dock att Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare kan vara väl värd sitt pris med tanke på vad man faktiskt får för pengarna. Man får här i princip en liten personlig tränare som känner av hur du utför din bäckenbottenträning, och ger feedback på vad du kan förbättra. Med tanke på att detta är en ytterst kvalitativ produkt som du kommer kunna använda under en lång tid framöver så blir priset per träningspass egentligen väldigt lågt.

Appen som medföljer produkten kan visualisera dina bäckenbottensammandragningar i realtid. Enheten kan mäta av både styrka såväl som rörelse, något som gör att du hela tiden kan få feedback på hur du utför dina övningar. Appen har också förslag på övningar som både är roliga och stimulerande att utföra, och som faktiskt ger stora resultat så länge man utför dem regelbundet.

Detta är en mycket tålig enhet som man kan kommer kunna använda under lång tid. Vibratorn är gjord av mjukt och skönt kroppssäkert silikon och är helt vattentätt.

Detta är en produkt som redan vunnet flertalet tester och vi kan verkligen förstå varför. Enda nackdelen vi kan se är att den kostar en hel del i inköpspris.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful

3. Perifit+ pelvic floor trainer app lilac

Perifit+ erbjuder en revolutionerande teknik för att motivera dig att träna bäckenbottenmuskulaturen på bästa möjliga sätt. Detta är en mycket seriöst framtagen produkt som kan hjälpa till att motverka medicinska problem såsom stressinkontinens, träningsinkontinens och även framfall. Produkten är också ett bra om du bara vill förbättra ditt sexliv. Genom att göra regelbundna övningar med Perifit+ så stärker man upp bäckenbottenmuskulaturen, något som man ge både dig och din partner en mer intensiv sexuell upplevelse.

Många användare vittnar om att Perifit+ har hjälpt dem få tillbaka sitt normala sexliv efter man har fött barn. Enheten och den tillhörande appen hjälper dig med träning som kan tighta till musklerna där nere samtidigt som den minskar problemen med inkontinens för många användare.

Med på köpet får man alltså en app som är en ypperlig hjälp i träningen. Här finns exempelvis 7 stycken olika träningsprogram inbyggda. Eftersom det finns så många olika program att välja på så är vi övertygade om att alla kan hitta flera övningar som passar perfekt.

Detta är en fantastiskt produkt som kan motverka många av de problem som förknippas med barnafödsel. Med rätt träning kan man till exempel undvika besvär som framfall. Läs gärna mer om produkten hos återförsäljaren nedan då vi inte har plats att gå in i detalj på alla de områden just denna produkt kan hjälpa till med.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

4. Sweet SmileShaking Love Balls

Detta är en produkt som förenar nytta med nöje. Sweet SmileShaking Love Balls är framtagen för att ge stor njutning med hjälp av av en inbyggd magnet som rör sig upp och ner i sexleksaken. Magneten skapar en pulserande skakning som är mycket stimulerande. Vibrationerna går att ställa in 9 olika lägen, varav några av dem nästa är för intensiva…

Eftersom denna produkt är relativt kraftfull så skulle vi främst rekommendera den till den som har lite erfarenhet av bäckenbottenträning sedan tidigare. Har man inte provat på denna typ av träning innan så skulle vi däremot rekommendera några av de andra produkterna i vår topplista, till att börja med.

Denna bäckenbottentränare/vibrator är mycket enkel i sin design, något som gör den väldigt smidig att använda. Man växlar enkelt mellan de olika vibrationslägena med hjälp av knappen som sitter på den flexibla silikonremmen längst upp.

Detta är en mycket kompetent liten tränare som dessutom är väldigt skön att använda. Produkten har ett jämförelsevis billigt pris, något som gör den till ett än bättre köp i våra ögon. Laddas med hjälp av medföljande USB-kabel.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

5. Amaysin Deluxe Knipkula

Detta är alternativet för dig som vill komma riktigt billigt undan. Detta är en mycket enkel med bra bäckenbottentränare som är helt analog. Genom att bortse från de (dyra men bra) appstyrda tränarna kan man till en billig peng börja träna på studs.

Denna produkt är endast ca 6 cm lång och har en diameter på tre och en halv cm. Produkten har en lös liten kula på insidan som rör sig i takt med dina knipövningar. Kulans stimulerande rörelse i kombination med att spetsen på den införda delen trycker mot g-punkten gör att träningen kan bli ytterst angenäm.

Eftersom denna produkt är så billig och bra finns det längre ingen ursäkt för att inte komma igång och träna. Starkare muskler där nere kan göra under för sexlivet, och även förhindra problem såsom exempelvis inkontinens.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful