Bästa prostatavibratorn: Bäst i test 2021

Allt fler upptäcker njutningen av att stimulera prostatan. Vad många kanske inte vet är att det kan vara bra för välmåendet och hälsan att regelbundet stimulera prostatan. Läs gärna mer om fördelarna med prostatastimlans lite längre ner i artikeln.

Man kan själv stimulera sin prostata med hjälp av sitt eget finger och lite glidmedel. Än bättre och flera gånger mer stimulerande blir det så klart om man använder en prostatavibrator. Vi har granskat ett större antal produkter, nedan recenserar vi de prostatavibratorer vi tycker allra bäst om just nu.

Bäst i test: Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Detta är en bra och väldigt prisvärd prostatavibrator från Sinful. Något vi gillar med denna produkt är hur len dess silikon är. Det är också en stor fördel att denna vibrator är helt vattentät, därmed går det bra att leka med den i duschen eller i badkaret.

Enligt vår mening har denna leksak precis rätt form för att komma åt bra på det rätta stället. Tack vare den L-formade designen så är det enkelt att lägga lite hårdare tryck i precis rätt läge.

Denna vibrator har 11 olika inbyggda vibrationslägen som man kan välja mellan med den praktiska trådlösa fjärrkontrollen. Fjärrstyrningen gör det också roligt att lämna över kontrollen till sin partner.

Detta är en riktigt bra, relativt billig men ändå kraftfull vibrator. Dess ergonomi är bättre än de flesta andra prostatavibratorer vi testat. Vibrationerna i denna leksak är rätt så rejäla. Positivt är även att den har två separata motorer, en för att stimulera prostatan och en för mellangården. Denna vibrator kommer ge många sköna stunder till sin användare!

Fördelar

Bra pris

Skön att hålla i och använda

Kraftiga vibrationer

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Lyxvarianten: Lelo Hugo

Detta är produkten för dig som vill ha det allra bästa. Denna vibrator känns lyxig från första stunden man öppnat förpackningen. Designen är vacker och ytan på denna prostatavibrator är oslagbart len och skön. Denna produkt stimulerar, tack vare sina två motorer, mellangården precis lika skönt som prostatan. När man fått in den i rätt läge så känns det snart som att man är i himlen.

Precis som med flera andra av Lelos produkter så medföljer med denna vibrator en sense-motion fjärrkontroll som är väldigt häftig att leka med. Fjärrkontrollen kan styra prostatavibratorns vibrationer exempelvis beroende på hur man vinklar fjärrkontrollen. Detta är en läcker upplevelse, vare sig man leker själv eller tillsammans med sin partner.

Detta är en av de häftigare produkterna vi testat, alla kategorier. Med sin fulländade design, innovativa fjärrkontroll och exklusiva känsla så slår den det mesta. Enda nackdelen med denna vibrator är att den är relativt dyr, vill man dock ha det bästa så tycker vi att den är väl värd sitt pris.

Fördelar

Hög kvalitet

Exklusiv känsla

Häftiga funktioner och fjärrkontroll

Nackdelar

Priset


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Största: Rocks-Off Big Boy

Detta är bästa valet för dig som vill ha en riktigt stor prostatavibrator. Vill man blir ordentligt stimulerad så är bästa tipset att köpa en stor vibrator, känslan av stimulansen från denna produkt är helt oslagbar. Vi skulle dock inte rekommendera denna vibrator till någon som är nybörjare på prostatastimulans. Är man ny på området så är det ett säkrare val att välja en liten eller normalstor vibrator till att börja med.

Hemligheten med denna stora vibrator är att den tack vare sin storlek även ger rejäl stimulans i hela bäckenbotten, förutom sin riktade stimulans mot prostatan då förstås.

En fördel med denna produkt är att när du väl fått den på plats så kan du köra helt och hållet hands free, den sitter ändå på plats. Vibratorn stimulerar väldigt bra och man behöver inte trycka på den med händerna för att hitta rätt läge (något som är fallet med vissa andra produkter på marknaden). Denna vibrator är speciellt lämplig att använda tillsammans med sin partner eftersom man har händerna fria till att göra annat när man använder vibratorn.

Fördelar

Storleken (om du vill ha rejält med stimulans)

Lämpar sig för att använda hands-free

Starka vibrationer

Nackdelar

Storleken (allt för stor för nybörjaren)


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Rocks-Off Big Boy hos Joyland

Vad är prostatan?

Prostatan är en körtel som är lokaliserat vid urinrörets översta del. Denna körtel producerar ett sekret som är en stor del av det som kommer ut när vi får utlösning. Genom att stimulera prostatan kan vi få ut detta sekret utan att vi får utlösning. Sekretet är då fritt från spermier. Prostatan är ungefär som en valnöt i storlek.

Fördelar med prostatamassage

Fler och fler upptäcker fördelarna med prostatamassage. Faktum är att stimulans av prostatan kan ha flera goda effekter för vår hälsa, dessutom kan det vara väldigt skönt när man gör det. Tidigare kanske stimulans av prostatan var något som främst förknippades med homosexualitet bland män, men idag är det något som många heteromän också gillar att göra.

Det har till exempel visat sig att de som regelbundet masserar sin prostata övar upp sig möjlighet att få kraftigare erektioner, något som både du och din partner kan få glädje av.

Om man försöker skaffa barn så kan prostatamassagen också vara ett sätt att höja kvaliteten på spermierna på, och därmed också sin fertilitet. Massagen av prostatan kan också frigöra toxiner som fastnat i din kropp och se till att de försvinner ut ur systemet.

Hur masserar man prostatan?

Man kan massera sin prostata bara med hjälp av sitt eget finger och lite glidmedel. Genom att försiktigt föra upp fingret i analen och göra en ”kom hit” rörelse med fingret så kan man hitta prostatan och därmed stimulera den. Att stimulera sin prostata för första gången kan kännas lite ovant eller till och med obehagligt, därför är det såklart viktigt att man tar det försiktigt. Att redan vara sexuellt upphetsad innan man börjar kan hjälpa en hel de. När man väl hittat prostatan kan man experimentera lite för att hitta vilken typ av stimulans man tycker är skönast. Man kan exempelvis bara trycka rätt på prostatan med fingret och variera hur hårt man trycker. Man kan även låta fingret vandra i cirkelrörelser runtomkring prostatan.

Med hjälp av en sexleksak med inbyggda vibrationer kan man nå helt andra höjder än man kan göra med bara sitt finger. Idag finns det en uppsjö av riktigt bra prostatavibratorer som är avsedda för ändamålet att välja bland. Viktigt är att man rengör sina leksaker väl samt att man använder rikligt med glidmedel för att det ska kännas behagligt. Många föredrar att hålla vibratorn i handen jucka med den fram och tillbaka när den väl är inne, detta är oftast den metod som ger allra störst stimulans.