Bästa läppstiftsvibrator: Bäst i test 2024

För oss som alltid vill kunna ha med oss en liten vibrator till de tillfällen då lusten gör sig påmind så är en läppstiftsvibrator ett bra alternativ. En läppstiftsvibrator är, precis som det låter, en liten vibrator som är designad för att efterlikna ett läppstift. Genom att läppstiftsdesignen ger diskretion så behöver man inte känna sig obekväm med det faktum att man har en vibrator i handväskan. Ingen kommer nämligen gissa att ditt läppstift egentligen är en sexleksak.

De 5 bästa läppstiftsvibratorerna 2024

Vi har testat ett antal olika vibratorer i läppstiftsformat. Nedan har vi gjort en topplista med de fem produkter vi tycker är bäst i test just nu. Vi har valt ut vibratorer i lite olika prisklasser så att det ska finnas intressanta alternativ för alla budgetar. Man behöver verkligen inte spendera någon större summa pengar för att få en bra läppstiftsvibrator. Detta ser man tydligt i vårt test nedan. Däremot kan det faktiskt vara värt att betala lite extra för att få den exklusiva känsla som vårt toppval erbjuder. Läs vidare för att se vilken produkt som passar dig bäst.

1. Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

Detta är en läppstiftsvibrator av allra högsta standard för dig som vill ha det bästa att ge bort i present eller skämma bort dig själv med. Detta är en robust och kvalitativ liten vibrator som ser ut som ett helt vanligt litet läppstift.

Denna vibrator har en förvånansvärt stark vibration med tanke på dess storlek i miniatyr. Läppstiftet har ett batteri som räcker till flera sessioner så att man kan ha trevligt på resan utan att behöva tänka på att ladda allt för ofta. Med detta läppstift i handväskan så har man alltid tillgång till sin alldeles egna lilla vibrator.

Denna vibrator går även att koppla upp mot en app. Man kan styra vibrator direkt i appen, eller varför inte leka med sin partner på distans. Detta är en sexleksak som andas kvalitet. Satsar man på just denna produkt så får man en lyxig vibrator som man kan lita på kommer hålla under lång tid framöver.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

2. Hot Lipstick Vibrator

Detta är en kompetent liten bullet-vibrator dold i läppstiftsform. Med fodralet på ser denna vibrator ut som vilket läppstift som helst. Under locket döljer sig dock en bulletvibrator täckt med silkeslen silikon. Vibratorn är mjuk och skön att sätta mot huden, oavsett om man sätter den mot klitoris, bröstvårtan eller annat känsligt ställe på kroppen.

Denna vibrator har hela 10 olika vibrationsmönster att välja på, något som gör att man inte tröttnar så snabbt på vibratorn. Vibratorn är uppladdningsbar, vilket gör att man inte behöver spendera pengar på nya batterier när man väl börjat använda den.

Detta är en praktisk liten vibrator som andas hög kvalitet. Vibratorn är lätt att rengöra och att hantera. Denna vibrator är ett av de absolut bästa valen i mellanprisklassen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

3. Bad Bitch Lipstick Vibrator

Detta är en produkt med stor attityd. Lyckligtvis är denna lilla vibrator även riktigt skön att använda. Denna modell har en vibrationsmotor som är starkare än många av de andra läppstiftsvibratorerna vi har testat.

Denna produkt har 10 olika vibrationsmönster installerade. Tack vare att man kan växla mellan mönstren så är det lätt att hitta en personlig favorit. De kan även vara spännande att växla mellan de olika programmen medan man använder vibratorn. Denna vibrator känns väldigt tålig, något som gör att man kan ha den i väskan jämt, utan att behöva tänka på att vara allt för försiktigt. Positivt är även att vibratorn är vattentät.

Detta är en läppstiftsvibrator vi varm kan rekommendera. Vibratorn har ett uppladdningsbart batteri och en laddkabel medföljer.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

4. California Exotic Evil Bitch Lipstick Vibrator

Detta är en riktigt snygg liten vibrator i form av ett läppstift. Produkten från California Exotic sticker verkligen ut från mängden med sin coola design. Under locket finns ett svart ”läppstift” som ser verklighetstroget ut men som i själva verket är en silkeslen topp av silikon som är skön att sätta mot diverse ställen på kroppen.

Något vi gillar med denna vibrator är att den är relativt tystgående. Tack vare motorns nästan obefintliga ljudnivå så kan man enkelt använda vibratorn diskret även om någon råkar vara i rummet bredvid.

Denna vibrator har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som laddas smidigt medhjälp av medföljande USB-kabel. Detta är en relativt billig vibrator som ändå håller en hög standard och är oerhört skön att använda.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

5. Rocks Off Bamboo 10 Speed Klitorisvibrator

Rocks off vibrator ser riktigt stilren och snygg ut i sin design. Denna vibrator mistas tack vare sin design lätt som ett läppstift när den ligger i handväskan. Trots sitt billiga pris så håller denna vibrator en nästan lika hög standard som de lite dyrare alternativen i vår topplista.

En egenskap som vi gillar starkt med denna produkt är att den är helt vattentätt. Tack vare att vibratorn tål vatten så kan man ta med den in i duschen eller till och med ner i badkaret om man så skulle vilja.

I denna vibrator finns det hela tio olika vibrationslägen inbyggda. Vibratorn går att använda på lite olika sätt beroende på hur intensiv stimulans man önskar. Man kan stimulera mer bara spetsen eller lägga hela ytan mot exempelvis klitoris.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Fördelar med en läppstiftsvibrator

Den stora fördelen med en vibrator av denna typ är dess storlek. Tack vare att vibratorn är så pass liten så är den lätt att ta med överallt utan att den tar någon större plats i anspråk, varken i handväskan, eller i fickan. En annan fördel är så klart att den är oerhört diskret. Självklart behöver man inte skämmas för att man använde en vibrator. Däremot vill man kanske inte visa sin vibrator för alla i sin omgivning. Genom att köpa en produkt i läppstiftsformat så behöver man inte vara orolig för att bli upptäckt. I handväskan ser denna vibrator ut som ett helt oskyldigt litet läppstift.

En annan fördel med denna typ av sexleksak är att den kan vara oerhört effektiv på att stimulera klitoris. Eftersom läppstiftet ger möjlighet till punktmakering samtidigt som man har hjälp av motorns vibrationer så kan man få intensiv stimulans på precis rätt ställe.

Ytterligare en positiv sak som vi gillar med en vibrator i detta format är att den är billig. Större sexleksaker kostar oftast betydligt mer i inköp. När det gäller små billiga vibratorer så är en fördel att man kan skaffa flera utan att det behöver kosta tusenlappar.

Läs även om vilka de bästa grenlösa trosorna är!