Bästa avsugningsmaskinen/ blowjob simulatorn 2020

Många män tycker att en riktigt bra avsugning kan vara minst lika bra som penetrerande sex. Idag finns det bra avsugningsmaskiner eller så kallade blowjob-simulatorer på marknaden som kan simulera det perfekta oralsexet. Vi guidar dig på ämnet och testar de bästa maskinerna.

Vad är en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin är en maskin som simulerar avsugning. Målet för maskinen är att det ska kännas så verklighetstroget som möjligt eller helst bättre än en vanlig avsugning. Eftersom det finns en stor mängd olika maskiner från olika tillverkare så finns det en mängd tekniker och konstruktioner dessa maskiner använder. Gemensamt för dem är i alla fall att det strävar efter att ge dig en skön stimulans som avslutas i en härlig orgasm.

Hur fungerar en avsugningsmaskin?

Det finns en mängd olika varianter på avsugningsmaskiner. Gemensamt för de flesta av dem är att de har någon slags interaktivitet där användaren kan ställa in dem så att de beter sig på det sätt som denne föredrar. Valbarheten kan till exempel bestå i välja mönster eller intensitet för stimulansen. De flesta har även gemensamt att de har en inre textur som är designad för att vara så skön och stimulerande som möjligt. På detta sätt har avsugningsmaskinerna en hel del gemensamt med exempelvis lösvaginor, med den skillnaden att blowjobmaskinen ska efterlikna en mun.

Anledningar till att skaffa en avsugningsmaskin

Det finns inga nackdelar med att skaffa sig en avsugningsmaskin. Visste du att sexuell njutning och orgasmer leder till en mängd fördelar såsom bättre allmänhälsa, stimulans av hjärnan, minskad stress, sänkt blodtryck, bättre hy och ett stärkt immunförsvar? Källa: Kurera.

Med en avsugningsmaskin hemma behöver man inte vara beroende av en partner för att få de fördelar som orgasmer och sexuell njutning kan ge.

Bäst i test: Autoblow A.I Machine

Avsugningsmaskin Autoblow


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Bästa produkt i vårt test är Autoblow A.I Machine. Denna avsugningsmaskin är en vidareutveckling av sina föregångare. För varje ny version har kraftiga förbättringar gjorts. Vi skulle inte säga Autoblow A.I Machine i och med senaste versionen nått perfektion, men det är nog inte långt därifrån. Denna version har bland annat starkare motor och ännu skönare program att välja mellan. Faktum är att att denna maskin har tio helt olika avsugningsprogram. Flera av programmen är enligt vårt tycke helt fantastiska. Eftersom det tionde programmet är helt oförutsägbart och gör på helt nya sätt varje gång så kommer man inte tröttna på denna apparat i första taget.

Utöver programmen så kan man även välja mellan tio olika hastighetslägen. Valmöjligheterna gör att denna produkt kan anpassas för vem som helst. Har man problem med att man kommer för fort, ja då kan man välja ett mindre intensivt program och minska hastigheten. Det finns även en pausknapp man kan trycka på om man trots detta närmar sig klimax för tidigt. Och för den som behöver mycket stimulans för att komma så kan vi garantera att om man kör på högsta hastigheterna på de mest intensiva programmen så är det bara en tidsfråga innan man kommer i mål.

Värt att nämna är den väldigt sköna insidan på maskinen. När man använder rikligt med glidmedel så känns sleeven absolut som något som skulle kunna vara insidan på en mun.

Fördelar

Oändliga variationsmöjligheter

Skönaste vi testat

Verklighetstrogen

Nackdelar

Låter ganska mycket

Högt pris


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Bästa mellanprisval: Pipedream Mega-Bator Mouth 

Pipedream Mega-Bator Mouth är en blow-job simulator som inte liknar någon annan. Med hjälp av en stark motor och två magneter får den den knottriga gummisleeven att röra sig upp och ner längs din penis på ett oerhört stimulerande sätt. Det känns kanske inte alltid exakt som en avsugning, men som tur är det minst lika skönt som en. Vi gillar att den är enkel att trä på och att den sedan sitter på plats så att man kan köra hands free under hela sessionen.

En rolig feature på denna apparat är att den har en hållare för en mobiltelefon. På detta sätta kan man sätta på ett trevligt filmklipp när man blir avsugen. Eller varför inte starta ett videosamtal med sin partner? Vi tycker det är konstigt att fler tillverkare inte kommit på denna enkla men geniala grej. En annan kul grej att nämna är att denna manick har inbyggt led-ljus. Exakt vad syftet med detta är har vi inte lyckats lista ut men det ser ganska så häftigt ut om man använder den i ett nedsläckt rum…

Fördelar

Innovativ

Skön

Bra pris

Nackdelar

Inte helt verklighetstrogen


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa budgetval: MTX1 Robotic Mouth Masturbator

MTX1 Robotic Mouth Masturbator är en kompetent liten avsugningsmaskin som ger skön handsfree-njutning till sin användare. Denna produkt kan inte på något sätt mäta sig med exempelvis Autoblow A.I Machine, men med tanke på att dess pris är mindre än en fjärdedel av Autoblows så är MTX1 faktiskt ett väldigt prisvärt alternativ.

Det vi gillar allra bäst med MTX1 Robotic Mouth Masturbator är dess medföljande fjärrkontroll. Under det simulerade oralsexets gång har man man fri tillgång till att styra hur avsugningen utförs.

Fördelar

Lågt pris

Skön

Nackdelar

Brist på variation


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful