Bästa fjärrstyrda vibratorn: Bäst i test 2024

Med hjälp av en fjärrstyrd dildo eller vibrator så kan man kontrollera sin partners njutning på distans. För att behålla hettan i sexlivet så är det alltid en god ide att testa på nya saker. Att ha en vibrator i trosan på en offentlig plats kan vara en sådan sak som verkligen kan vara spännande för båda parter. Tänk att med hjälp av fjärrstyrning kunna ge härliga vibrationer på din partners mest intima delar… Det faktum att man riskerar att blir upptäckt gör det hela än mer spännande.

Det finns en mängd olika fjärrstyrda vibratorer att välja mellan idag. Vissa modeller styrs med en fjärrkontroll medan andra enkelt kan kontrolleras med hjälp av en app i din smartphone. Vissa modeller kommer till och med med båda alternativen. Fördelen med appstyrningen är att du kan skänka njutning till din partner var än då befinner dig, om det så är på andra sidan jorden.

Vi har testat en mängd olika fjärrstyrda vibratorer som finns att köpa på marknaden idag. Nedan har vi valt ut och recenserat tre favoriter. Vi är övertygad om att även du kommer gilla dessa härliga produkter. Läs gärna om alla tre och bestäm dig sedan för vilken din nästa leksak kommer att bli! Ett tips är att dessa produkter även är väldigt bra att ge bort som present till din partner, då ni båda kan ha stor glädje av dem.

Fjärrstyrd vibrator bäst i test: We-Vibe Chorus

We Vibe har många härliga produkter för spännande lekar par emellan. När vi nu skulle till att testa nya We-Vibe Chorus så hade vi allt annat än låga förväntningar. Som tur är lever även denna produkt upp till våra höga förhoppningar! Detta är en fjärrstyrd parvibrator av allra högsta kvalitet. Redan när man öppnar asken så får man känsla av att detta är en en riktig lyxprodukt. Både vibratorn och fjärrkontrollen ser läckra ut och är ergonomiskt designade.

Hur fungerar då detta lilla underverk? We-Vibe Chorus kan användas för att stimulera kvinnan på avstånd, detta gör att man kan ha spännande lekar i sovrummet, eller varför inte vara lite busiga och ta leken ut utanför hemmets väggar… Din partner kan styra din njutning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Förutom att det känns eggande att ha kontroll över ens partners njutning så är fjärrkontrollen även väldigt angenäm att använda. Fjärrkontrollen ligger mycket bra i handen så att du kan fokusera på de olika inställningarna till fullo. Självklart kan man med kontrollen ändra vibrationsmönster och intensitet. En häftig detalj är att man förutom att trycka på knapparna även kan styra intensiteten bara genom att krama på fjärrkontrollen. Ju hårdare du kramar fjärrkontrollen desto mer intensiv upplevelse ger du din partner.

Även om det är ett nöje att vara så pass nära att man kan se sin partner njuta av vibrationerna, så är det även välkommet att man kan styra vibratorn även via app. På detta sätt kan man ha härliga lekar tillsammans även om man råkar befinna sig på två helt olika platser. Ibland är dock det allra bästa om man kan vara tillsammans, och även ha sex med vibratorn i. Med vibratorn i får ni nämligen båda glädje av vibrationerna då We-Vibe Chorus även ger sköna vibrationer mot mannens penis.

Denna produkt är en riktig fullträff. Om ni vill ha en sexleksak av allra högsta kvalitet, som ni båda kommer kunna ha glädje av under lång tid framöver, så är detta ett mycket bra val!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Mest prisvärd: Appstyrd Lovense Nora Vibrator

Om du söker en prisvärd fjärrstyrd vibrator som är riktigt bra på vad den gör så tycker vi att du ska ta en titt på Lovense Nora Vibrator. Detta är en härlig rabbit-som ger rejäla och sköna vibrationer. Det bästa av allt med denna produkt är att du kan låta din partner styra vibrationerna åt dig. Eftersom denna produkt enkelt kan kopplas upp via smartphone så kan din partner styra vibratorn via en app, var än denna befinner sig i världen. Självklart är appen gratis att använda.

Förutom fjärrstyrningsfunktionen måste vi säga att detta är en av de bättre rabbit-vibratorerna vi har testat. Själva toppen har en roterande pärla som ger skön och väl avvägd stimulans mot g-punkten. G-punktsmassagen kan göras på tre olika sätt beroende på vad du (eller din partner) väljer. Den yttre armen stimulerar klitoris, på ett mycket effektivt sätt. Vibrationerna i denna produkt är mycket djupa, vilket gör att de stimulerar effektivt. Kvalitén känns väldigt bra när man känner på denna vibrator, den känns robust och hållbara och är lagom mjuk.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa billiga alternativet: Panty Vibe Remote Controlled Vibrator

Visst är det väl härligt att kunna vara busig med sin sexualitet tillsammans med sin partner ibland. Denna trosvibrator ger stor potential att vara just busig. Tack vare att vibratorn är liten (och därmed inte syns när du har den i trosan) och fjärrstyrd så öppnar den upp för härliga lekar utanför hemmet. Genom att ha vibratorn i trosan, exempelvis när du går ut på middag med din partner, öppnar du upp för att din partner ska kunna ge dig förbjuden stimulans när du minst anar det. Såklart måste din partner bete sig ansvarsfullt, och inte göra det allt för skönt för dig så att ni bli upptäckta…

Trots att vibratorn är i princip helt ljudlös så har den förmåga att ge så kraftfulla vibrationer att den nästa kan få vem som helst att komma. Även för partnern som har fått förtroendet att hålla i fjärrkontrollen kan det vara en härlig känsla att leka med denna vibrator. Bara belöningen att se sin partner njuta är ju belöning nog, lägg till detta den pirriga känslan av att ha kontroll över sin partners mest intima delar. Denna sexleksak har ett antal olika vibrationslägen med olika intensitet att välja mellan. På detta sätt kan man succesivt öka styrkan för att bygga upp spänningen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa G-punkts vibratorn: Sinful Triple Pleasure Fjärrkontrollerad G-punktsvibrator

Det skönaste fjärrstyrda G-punktsvibratorn kommer enligt vårt tycke från Sinful. Detta är en väldigt skön vibrator som ger starka och stimulerande vibrationer på precis rätt ställen. När man kör igång vibratorn så hör man hur stark motorn är. Ett dovt ljud och en kraftigt vibrerande leksak gör snabbt att man når nya nivåer i sin njutning. Självklart kan man ställa in vibrationerna så att intensitet och rytm blir precis lagom. Om du lämnar över fjärrkontrollen till din partner så får ni tillsammans se till att han eller hon styr vibratorn med försiktighet och inte sätter på mer kraft än du klarar av.

Formen på denna sexleksak är precis perfekt designad för att den ska kunna ge ett riktigt bra tryck mot G-punkten. Har man annars problem med att komma så kan denna produkt verkligen bli en game changer.

Det är verkligen sexigt att lämna över kontrollen till sin partner, och låta honom eller henne kontrollera de härliga vibrationerna. Att använda fjärrkontrollen är även en njutning i sig, så båda parter lär gå vinnande ur denna lek.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful