Erotisk julkalender med sexleksaker: Bäst i test 2024

Vem har sagt att vi vuxna inte också kan ha det lite roligt inför julen. Med en adventskalender med sexleksaker går dagarna fram till julafton plötsligt väldigt snabbt. Denna typ av julkalender är kanske framför allt perfekt för paret som vill krydda sitt sexliv lite grann. I en parrelation är det lätt att saker och ting ibland går på rutin. För att hålla sexlivet spännande så kan det vara bra att ta hjälp utifrån med lite inspiration. Med hjälp av av en erotisk julkalender så får ni automatiskt inspiration till att testa både nya och gamla sexlekar med varandra. Denna typ av julkalender innehåller vanligtvis ett rikt utbud av allt ifrån sexleksaker till massageoljor och sexiga underkläder. De flesta av dessa produkter kan man ha spara och har glädje av långt efter jultiderna har passerat.

Det kanske roligaste med julkalendern är spänningen av att få en ny överraskning varje dag. Man ska heller inte underskatta det faktum att de små luckorna blir som förslag till nya grepp i sexlivet. Kanske får ni inspiration till att prova på något ni annars inte skulle kommit på tanken att göra. Väljer man rätt julkalender så kan man faktiskt också göra några riktiga fynd och få riktigt bra sexleksaker till rabatterade priser. Dessa leksaker kan visa sig bli favoriter som kommer kunna användas ofta, oavsett säsong på året.

De bästa erotiska julkalendrarna 2024

Vi har testat ett antal olika erotiska adventskalendrar, eller sexkalendrar om du så vill. Nedan recenserar vi de tre kalendrarna vi tycker allra bäst om just nu. De tre kandidaterna är alla tre mycket prisvärda med tanke på alla de sexleksaker och accessoarer man får med på köpet. De tre kalendrarna nedan innehåller alla att relativt varierat utbud av olika typer av gåvor. Därför är det spännande att öppna varenda lucka, då man inte riktigt vet vad man kan förvänta sig för dagen.

1. Sinful Deluxe Julkalender

Detta är förmodligen den bästa julkalendern vi testat. En av denna kalenders stora styrkor är dess pris, priset är väldigt förmånligt satt om man tittar på hur mycket prylar man faktiskt får för pengarna. Enligt tillverkaren är värdet på produkterna ca 4900 kr, något som så klart kan vara lite överdrivet, men som faktiskt känns rimligt i just detta fall.

Det finns många kalendrar på marknaden som förvisso kan vara spännande men som ibland lämnar dig som kund något lite besviken efteråt. Eftersom vi tjuvkikat i samtliga luckor i Sinfuls Delux-kalender så vet vi redan att detta inte är en sådan kalender. Vi blev mycket positivt överraskade av innehållet i denna kalender, vi kan avslöja att det är mycket varierat! Självklart finns det både lite billigare och lite dyrare gåvor i kalendern. Dock så håller så gott som alla produkter i detta set en hög kvalitet. Tack vare att utbudet är så varierat så får man sig en glad överraskning nästan varje gång man öppnar en ny lucka. Omdömena från kunder såväl som andra kritiker har varit mycket goda, så det är inte bara vi som känner oss lyriska om denna julkalender. Förra året sålde Sinfuls julkalendrar slut ganska fort, vi misstänker att så blir fallet även i år.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

2. Mshop Advent Calendar 2023

Detta års sexkalender från Mshop har utsetts till bäst i test av Expressen, och vi kan verkligen förstå varför. Mshop har här satsat på en riktigt generös kalender med många spännande och användbara prylar som i denna julkalender är kraftigt rabatterade om man jämför med produkternas ordinarier prislappar. Ett mervärde med denna produkt är att man även satsat på att ta fram en mer medveten kalender, med återvinningsbara material och veganska produkter bland annat.

Denna kalender har fyra luckor, eller snarare boxar som man får öppna vid varje advent. Samtliga av boxarna innehåller produkter av hög kvalitet. Vi tror att denna kalender kan passa de allra flesta då boxarna innehåller saker som de allra flesta skulle bli glada av att kunna ta med sig in i sängkammaren. Förutom de fyra luckorna så medföljer även två överraskningar som man kan använda vid onani.

Detta är en alldeles utmärkt och mycket prisvärd kalender som passar oavsett kön eller relationskonstellation.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Gillar du att piffa upp sexlivet? Se gärna vår artikel om sexiga fetishkläder.

3. Naughty & Nice Erotisk Adventskalender 2023

Detta är en jämförelsevis billig julkalender som ger spänning och glädje ända fram till julafton. I denna kalender finns 24 stycken produkter, av varierande storlekar och användningsområden. Här finns allt ifrån specifika leksaker för honom, henne och paret. I paketet finns även praktiska tillbehör såsom glidmedel och produkter för massage. I boxen finns även spännande sexspel och produkter för lättare bondage.

Vi gillar verkligen variationen i denna julkalender. Tack vare att det finns så många olika typer av presenter så tror vi att precis vem som helst kommer kunna att älska att öppna en lucka varje dag. Variationen gör att säkerligen precis allt kanske inte kommer att passa alla, men vi tror ändå att det mesta kommer att komma till användning.

Alla produkter i denna kalender håller en hög kvalitet och kommer kunna att användas även när julen är över. Vi tycker att paketet har ett mycket bra pris sett till alla prylar man får med. Bara de uppladdningsbara sexleksakerna är väl värda det pris man betalar för hela setet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

Äldre recensioner

Satisfyer Love Christmas Adventskalender

På plats nummer två i vår lista kommer en annan favorit för oss här på redaktionen. Denna adventskalender görs av Satisfyer som för några år sedan revolutionerade marknaden för sexleksaker med sina lufttrycksvibratorer. Riktigt lika revolutionerande är kanske inte denna julkalender men den gör ett mycket gott intryck på alla som öppnat dess luckor.

Detta är en kalender med rikt innehåll som är avsedd främst för det heterosexuella paret. Kalendern passar så klart även bra för singeln som gillar att leka med sig själv eller andra. Vi vill inte förstöra överraskningsmomentet och avslöja hela innehållet i denna produkt. Dock kan vi säga att paketet innehåller flertalet kvalitativa sexleksaker, bondage-tillbehör, några accessoarer och underkläder samt tillbehör för sensuell massage. Tack vare att utbudet är så pass varierande så är det kittlande spännande att varje dag öppna en ny lucka i kalendern. Denna kalander har ett mycket förmånligt pris som ger mycket spänning såväl som njutning för pengarna.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Orion Erotisk Adventskalender

På tredje plats i vår lista kommer denna mysiga julkalender från Orion. Denna julkalender innehåller allt från en av de mest eftertraktade sexleksakerna på marknaden till lite enklare accessoarer, underkläder och glidmedel. Samtliga av produkterna i denna kalander är något som kan komma till nytta för det aktiva paret. Tack vare att innehållet i boxen är varierat så är det spännande att öppna luckan varje dag eftersom man inte har någon aning om vad för lekar som kan vänta runt hörnet. De olika gåvorna inspirerar till nya spännande aktiviteter, vissa kan vara saker som man aldrig vågat prova innan.

Något vi gillar med denna adventskalender är dess lyxiga framtoning. Det känns exklusivt att ge bort denna kalender som gåva eller varför inte skämma bort dig genom att använda den själv eller tillsammans med din partner. Vi gillar även det medföljande häftet på engelska, som förutom information om produkterna även har lite intressanta sextips att förmedla. Trots att boxen och de medföljande sexleksakerna känns exklusiva så är priset för denna kalander inte så mycket högre än kostnaden för en eller två lite finare sexleksaker, bra jobbat Orion!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland