Bästa vibrerande ägget 2020

Vibrerande ägg är en sexleksak som blivit väldigt populär på senare tid. För er som inte ännu vet vad det är så är det en lite mindre leksak som ofta liknar just ett ägg (även om det kan ha lite varierande design). De förs in i vaginan och dess vibrationer kan sedan styras med hjälp av en fjärrkontroll eller app.

Ett vibrerande ägg kan vara en perfekt leksak att använda när du har sex med din partner. Varför exempelvis inte låta din partner utföra oralsex på dig samtidigt som du har det vibrerande ägget inuti dig, detta kan vara väldigt sexigt och dessutom dubbelt stimulerande.

Som gjord för spännande parlekar

Ett annat sexigt tips är att låta din partner kontrollera ägget och dess vibrationer. Här rekommenderar vi dock att du själv gör dig bekant med sexleksaken först. Det är såklart viktigt att du känner dig bekväm med den innan man börjar blanda in sin älskare. När sedan vet vilka vibrationsinställningar du själv föredrar så kan du berätta detta för din partner.

Om man vill vara riktigt stygg så kan man även testa att använda ägget i en mer offentlig miljö. Eftersom man stoppar in ägget i slidan så syns det inte på utsidan. Med ägget dolt kan man sedan ge ge sig ut bland folk. Ett tips är att sätta in ägget redan innan du lämnar hemmet (det är nämligen inte så lätt som man kanske kan tro att göra det ens på en offentlig toalett eller liknande reds. anm.) Att leka med ägget mer offentligt kan vara mycket spännande både för dig och en eventuell partner. Självklart får man se till att respektera andra så att det inte märks vad man håller på med. Många av äggen på marknaden har väldigt diskreta vibrationsinställningar och hörs knappt alls. Det kan dock ändå vara bra att välja en högljudd miljö eller en utomhusmiljö vill leka på detta sätt.

Bäst i test: Lelo Lyla 2

Lelo Lyla 2 vibrerande ägg
Lelo Lyla 2

Lelo Lyla 2 är en förbättrad version av sin föregångare som även den var närmast fulländad. Denna fantastiska lilla sexleksak är så extremt tystlåten att det närmast är en plikt att använda den för lekar i det offentliga. Se bara till att ni inte blir påkomna….

Det första man slås av när man öppnar förpackningen till sin nya Lelo Lyla 2 är hur läcker den är. Både ägg och fjärrkontroll har en riktigt snygg design, man blir nästan förförd från första ögonkastet. Man känner direkt när man börjar fingra på ägg och fjärrkontroll att detta är en produkt av hög kvalitet. Ytan på ägget är gjord av medicinskt silikon, det är säkert för kroppskontakt och känns dessutom väldigt lent och skönt mot huden.

Fulländad fjärrstyrning

Fjärrkontrollen har en mängd olika funktioner man kan välja om man vill använda eller inte. Exempelvis så kan den som styr själv få känna vibrationerna i fjärrkontrollen så som de känns i ägget. Detta är en extremt sexig funktion om man leker med sin partner. Den som styr kan alltså själv känna vilken sorts vibrationer som denna skickar vidare till ägget djupt där inne i sin partner. Eftersom som fjärrkontrollen är av samma skonsamma material som ägget så kan man utnyttja det faktum det faktum att den vibrerar och exempelvis föra den mot klitoris för lite extra stimulans.

Styrkan i signalerna från fjärrkontrollen är starka. Vi testade att använda utomhus på ca 15 meters avstånd vilket fungerade utmärkt. Även inomhus när ägg och fjärrkontroll var i två separata rum, det fungerade till och med med dörren stängd! Fjärrkontrollen kan ställas in så att vibrationerna som skickas till ägget påverkas av hur du håller fjärrkontrollen och vilka handrörelser du gör. Detta gör att den partner som håller i fjärrkontrollen kan njuta av att få så direkt makt över vibrationerna. Detta blir sexigt både för den som har makten och för den som bara kan vänta och se vilka sköna vibrationer som ska komma härnäst. Varenda liten handrörelse kan sända en kaskad av vibrationer direkt in i mottagarens vagina.

Fördelar

Exklusiv känsla

Fulländad i sina funktioner och utförande

Perfekt för parlekar, vibrationsfunktionen i fjärrkontrollen gör det sexigt för båda parter

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Lelo Lyla 2 hos Sinful

Billigaste vibrerande ägget: Basek Fjärrstyrt Love Vibratorägg

Basek love vibratorägg
Basek Love Vibratorägg

Det bästa billiga vibrerande ägget vi testat är Baseks fjärrstyrda Love Vibratorägg. Detta är förmodligen det billigaste ägg du kan få tag på som håller en bra standard. Det finns billigare varianter därute men de flesta av dem är då inte fjärrstyrda utan fjärrkontrollen sitter ihopkopplad med ägget med hjälp av en sladd. Varianterna med sladd känns inte speciellt fräscha och de omöjliggör även lek i mer offentlig miljö, så för oss går de bort helt.

Om du inte vill spendera så mycket pengar på ett vibrerande ägg, vilket är förståeligt, så är Basek Love bästa valet för dig. Detta ägg har 10 olika valbara vibrationsinställningar som man kan experimentera med. De olika inställningarna är tillräckligt många för att ge många timmars nöje genom att upptäcka alla de olika kittlande känslorna de olika lägena kan åstadkomma.

Räckvidden är inte riktigt lika stark som på Lelo Lyla 2 som vi testat ovan, men det går alldeles utmärkt att leka med ägget offentligt så länge som man håller sig i närheten med fjärrkontrollen. Utan på ägget känns len och skön, och med ett vattenbaserat glidmedel så är det enkelt att sätta in ägget. Vi hade fördragit en beläggning av silikon men i detta fall får vi nöja oss med den klassiska ABS-plasten.

Fördelar

Priset

Bra vibrationer

Trådlös fjärrstyrning

Nackdelar

Ej uppladdningsbar (batteri ingår dock)

Inte helt ljudlös


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Basek Love hos Sinful

Är vibratorägget trots allt inte något för dig? Surfa gärna runt på vår sida och se om du hittar några andra sexleksaker som passar dig bättre.