Bästa sexkudden/positionskudden: Bäst i test 2021

Bra sex handlar om att njuta av varandras kroppar på bästa möjliga sätt. För att ta sexet till nya höjder gäller det att man når ut till varandra, känslomässigt men även fysiskt. Det finns bra verktyg. så kallade positionskuddar eller kort och gott sexkuddar, som kan hjälpa till att få till riktigt sexiga positioner.

Sexkuddarnas uppgift, är precis som sexgungornas, att få till härliga positioner som är svåra att utföra utan hjälpmedel. Sexkudden gör att de blir möjliga att utföra eller att de blir möjliga att utföra mer uthålligt än de skulle varit stöd. En bra sexkudde avlastar kroppen så du kan fokusera mer på det sköna än på själva hållningen. Fördelen med sexkudden kan också vara att man slipper sträckningar och muskelvärk som kan komma när man belastar kroppen på olämpliga sätt.

Visst kan vanliga kuddar ibland uppfylla samma syfte, men varför ska man behandla sexet sämre än vilken annan sportaktivitet som helst? Sex är ju trots allt en viktig del av livet och något som gynnar vårt välmående och hälsa. Sex kan ju för övrigt bli lite kladdigt ibland, så bättre, tycker vi, att använda kuddar som är avsedda för ändamålet och är lätta att torka av eller tvätta.

Bäst i test: Liberator Wedge Ramp


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Liberator Wedge Ramps pris kan verka lite avskräckande men man får tänka på att detta är mer än en vanlig kudde. Med sin flexibilitet och även bondagemöjligheter öppnar den upp för en stor mängd olika ställningar och även sexlekar.

Denna sexkudde är så flexibel just eftersom den har flera delar som kan flyttas eller tas bort. Antalet möjliga positioner man kan använda den till blir därmed väldigt stort. Hela kudden andas kvalitet, den är mjuk mot huden med samtidigt tillräckligt hård och stabil för att ge stöd när man som bäst behöver det. Överdraget är avtagbart och går att tvätta i maskin. Kudden inuti är för säkrad mot väta, vilket garanterar att kudden kommer hålla sig fräsch över tiden.

En av de saker vi gillar skarpt med denna produkt är de bindningar för arm och fotleder med därtill hörande fästen i kudden som kommer med. Dessa uppmuntrar till sexiga lekar, och är något som förmodligen kommer att göra att ägarna får användning för den oftare.

Fördelar

Möjligheten att bli fastbunden

Toppkvalitet

Mångsidigheten

Nackdelar

Dyr


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa budgetval: Liberator Heart Wedge Sexkudde

Detta är den billigaste toppresterande sexkudden vi har testat. Det finns uppblåsbara kuddar som är ännu billigare men vi har inte hittat någon sådan som riktigt håller måttet. Till skillnad från en uppblåsbar kudde så är Liberator Heart Wedge mjuk på djupet. Kroppen kan sjunka in i denna kudde på ett sätt som blir väldigt bekvämt men fortfarande ändå avlastande. Designen på denna kudde är gullig med sin hjärtform vars design inte gör avkall på funktionen. En sak vill gillar med denna kudde är också att den håller sig på plats, även när det blir lite hårdare tag. Vinkeln på kudden har g-punkten i åtanke. När kvinnan ligger på kudden på rätt sätt så möjliggörs åtkomst till g-punkten på ett sätt inte hade varit möjligt utan kudden.

Fördelar

Bra pris

Snygg design

Nackdelar

Begränsat antal ställningar


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa mellanprisklass val: Liberator Flip Ramp Sexkudde

Om du har råd att lägga strax över två tusen kronor på din nästa sexkudde kan vi verkligen rekommendera Liberator Flip Ramp. Priset kan tyckas högt för en kudde men vi kan garantera att detta inte är en vanlig kudde. Flip Ramp har en helt genlialisk design med sina två delar som kan varieras på så sätt att man kan ha den till sex i ett nästan obegränsat antal ställningar. Kudden ger perfekt stöd i en så stor mängd olika ställningar att man undrar hur de kunnat anpassa den så bra.

Kudden har självklart ett överdrag som är löstagbart och tvättbart. Själva insidan är vattenresistent. När man spenderar så mycket pengar på en sexkudde känns det ändå bra att veta att den kommer hålla sig fräsch många år framöver. En sak som vi gillar med denna kudde är dess stilfulla utseende och det faktum att den kan vikas ihop till en kub som kan stå framme utan någon kan lista ut vad det är.

Fördelar

Oändligt många användingsområden

Snygg och hög kvalitet

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa kudden för sexleksaker: Wand Essentials Trio Love Cushion Sexkudde

Denna kudden har hållare för dina sexleksaker. Genom att sätta sig över kudden kan man få handsfree-stimulering av sina vibratorer. Hållarna i kudden är anpassade för wand-vibratorer i mediumstorlek. Medföljer gör även ett rabbit-tillbehör som kan vibrerar med hjälp av dina wands. Kudden går även att använda helt utan vibratorer till exempel som stöd vid doggystyle-sex eller and positioner.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful