Bästa onaniägg/Tenga-ägg

Tenga är innovationsföretaget som ständigt överraskar med nya kreativa och sköna hjälpmedel för främst den manliga onanin. Vi har testat en mängd av deras produkter och lyfter längre ner på sidan fram de vi gillar allra bäst just nu.

Vad är Tenga?

tenga-ägg

Tenga är ett Japanskt företag som grundades 2005 och som tar fram innovativa produkter för onani. Företaget var från början helt inriktade på produkter för män men har nu även börjat ta fram alternativ även för kvinnor.

Tenga är kända för sina diskreta produkter som på utsidan inte avlsöjar vad de kan användas till. Till skillnad från andra onaniprodukter som till exempel kan likna en vagina så har Tengas produkter väldigt klinisk och modern design.

Tenga har fått mycket uppmärksamhet tack vara deras innovativa produkter. Företaget produkter har genom åren tilldelats en mängd priser. Anledningen till deras popularitet är dels deras diskreta design men även i högsta grad det faktum att de ständigt kommer på nya sätt att ge njutning.

TENGA Egg Clicker

onaniägg tenga

Detta Tenga-ägget är helt genial i sin enkelhet. Glidmedel ingår i denna produkt. Tillsätt bara en klick glidmedel i öppningen till ägget och sen är du redo att köra igång. Man låter helt enkelt penisen glida in i öppningen till hålet och sen runkar man av sig själv med hjälp av ägget, som kan sträckas ut till en längd av hela 30 centimeter. Det är väldigt skönt när äggets insida, bestående av små pärlor, stimulerar penisen.

Detta är en produkt som gör onanin lyxig. Ägget kan användas solo eller varför inte tillsammans med sin partner. Denna produkt var tänkt att användas som en engångsartikel och sedan kastas. Många har dock upptäckt att man med fördel kan använda samma ägg flera gånger om man bara är lite försiktig med det. Detta ägg ger en mjuk med intensiv stimulans som är flera gånger skönare än att bara använda handen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

TENGA Air-Tech Strong

TENGA Air-Tech Strong är den ultimata onaniprodukten som genom lufttryck inne i sleeven skapar en sugande känsla runt penisen. Exakt hur mycket sug du får väljer du själv genom att reglera ventilen på toppen. Materialet i denna produkt är extremt mjukt och känns himmelskt mot penisen medan man stimulerar den.

Många tidigare Tenga-produkter har bara varit avsedda för att använda en enda gång. Denna produkt ska dock gå att använda minst 50 gånger, så länge man rengör den efter varje användning, samt alltid applicerar nytt glidmedel då man ska använda den på nytt. Denna produkt har en väldigt tight och åtsittande känsla, vilket vi gillar. Om stimulansen blir för intensiv och du kommer snabbare än du önskar så rekommenderar vi att du även testar någon av deras mindre tighta versioner.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

TENGA Flip Zero

Flip Zero kan nog möjligen vara en av de bästa onaniprodukterna vi någonsin testat. Denna produkt är tänkt att simulera oralsex, men klämmer man åt känns den faktiskt mer stimulerande än så. Denna produkt har en rent genialisk konstruktion. Man fyller TENGA Flip Zero med glidmedel och sen är det bara att dra produkten upp och ner längs penisen tills man så småningom når orgasm. Vad är det då som är så genialiskt med denna produkt? Förutom det faktum att den är fantastiskt skön att använda så har den en väldigt smart konstruktion som gör att glidmedlet inte rinner ur den under användning. När man är klar och har kommit i produkten så är rengöringen också anmärkningsvärt smidig. Man öppnar bara upp hela produkten och spolar ur den, sen kan man låt den ligga öppen en stund så att den lufttorkar, hur enkelt och smidigt som helst!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

TENGA Spinner Hexa

Ett riktigt bra handjobb bör ha en liten twist för att ge den där extra stimulansen. Att bara kör rakt upp och ner ger inte riktigt samma känsla. Detta har Tenga lagt ner mycket tanke på och tagit fram en onaniprodukt som simulerar det ultimata hand-jobbet. När man låter penisen gå in och ut ur Spinner Hexa så ser en fjäder till att varje stimulerande rörelse adderas av även en vridande rörelse i sidled. Denna twist-rörelse är oerhört stimulerande och gör att man inte kan få nog av att leka med denna produkt. Spinner Hexa går utmärkt att använda på sig själv, det är även väldigt sexigt att låta ens partner sköta stimuleringen.

Förutom twist-rörelsen så ligger denna produkts hemlighet i det finurliga mönstret i innanmätet som är kittlande och väldigt stimulerande. Denna sexleksak har vunnit flera utmärkelser, och vi kan förstå varför.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop