Bästa sexgungan 2020

Med en sexgunga i hemmet kan man ta sexet till nya nivåer, bokstavligt talat. En sexgunga möjliggör sex i nya positioner och från vinklar som helt enkelt inte hade varit möjliga utan detta hjälpmedel. En sexgunga kan vara att sätt att hetta upp ett kärleksliv som börjat gå på rutin. En sexgunga kan också vara nästa spännande steg i utvecklingen för ett redan fantastiskt sexliv. Nedan följer de bästa sexgungorna i vårt test.

Bästa gungan med stativ: Strict Extreme

Strict Extreme är den en av de bästa sexgungorna man kan köpa. Detta är en sexgunga som kommer komplett med stativ, gunga, kedjor, stigbyglar och karbinhakar. Allt man behöver för att att komma igång med sex på en helt ny nivå helt enkelt. Detta stativ är stort och rymligt, det finns gott om plats för sexgungan där inne, både för dig och din partner och de sexiga ställningar ni kan hitta på.

Strict extreme sexgunga

Strict Extreme är lätt och montera och väldigt robust med sina stålramar, den tål det mesta. Medföljer gör en gunga i läder. som är av hög kvalitet och väldigt bekväm att ligga och sitta i även en längre stund. Kedjorna som gungan ska hänga i är rejäla så man behöver inte vara orolig att något ska gå sönder. I mitten av stativet finns en ring som inte används just för denna gunga men som öppnar upp möjligheten att köpa fler varianter på gungor som kan användas i stativet.

Fördelar

Hög kvalitet

Stabil

Mångsidig ställning som kan användas även för andra gungor

Man slipper göra hål i taket

Nackdelar

Svår att gömma undan om man får besök


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Bästa dörrhängda gungan: Fetish Fantasy door swing

Den bästa dörrhängda sexgungan i vårt test kommer från välkända märket Fetish Fantasy. Denna produkt är en bra avvägning av ett attraktivt pris i kombination med kvalitet som man kan lita på. Detta är en bra produkt för nybörjaren som vill testa på sex med sexgunga, eller kanske för proffsen som vill ha något som är lätt att ta med på resan. Denna produkt är diskret eftersom man kan ha den undanstoppad tills det är dags att använda den. Man behöver inget mer än en dörr att hänga denna gunga över. Lätt att sätta upp och lätt att ta ner igen. Man fäster enkelt två metallfästen mellan dörren och dörrkarmen, stänger dörren, sen kan leken börja. En ögonbindel ingår också för lite extra spänning.

Fördelar

Enkel att sätta upp

Diskret

Prisvärd

Nackdelar

Begränsade variationsmöjligheter


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Mshop

Mest mångsidiga gungan: Joydivision Loveswing Älskogsgunga De Luxe

Joydivision Loveswing Älskogsgunga De Luxe är en gunga med ett långt namn men även med en lång lista med potentiella ställningar och variationer. Denna gunga kan inbjuda till härligt oralsex, vaginalt sex eller varför inte analsex. Oavsett vilken position man intar så så har man nytta av de sköna vadderade delarna som avlastar kroppens tyngd på ett bra och bekvämt sätt. Remmarna som håller uppe konstruktionen, och användarens kropp är starka och breda vilket gör att man känner sig säker. Gungan tål en vikt på upp till 150kg. viktigt är så klart att man följer monteringsanvisningarna för att det ska bli hållbart. Om man inte vill sätta ett fäste i taket så kan man köpa en ställning som man kan hänga gungan i. Kul att nämna är att handlingen i ett avsnitt av tv-serien Sex and the City kretsar kring just denna gunga.

Fördelar

Stora variationsmöjligheter

Bra kvalitet

Nackdelar

Måste fästas i tak, eller så behövs en ställning


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

Olika typer av Sexgungor

Dörrgunga

En dörrgunga är en sexgunga eller sele som monteras över en dörr. Denna typ av gunga har flera fördelar. En dörrgunga tar oftast extremt lite plats, ofta är det en enklare sele som lätta kan vikas ihop och stoppas undan. Detta gör att det är en ett bra val för dem som vill vara diskreta och inte är så tända på iden att ha en stor sexgunga stående framme i bostaden. Dörrgungan kan därför lätt även tas med om man är på resa. Ännu en fördel är att dörrgungan tack vare sin enkelhet inte kostar så mycket i inköp. Nackdelen med dörrgungan kan vara just dess enkelhet. Vissa gungor kan vara något obekväma. Antalet positioner man kan uppnå med dörrgungan är också väldigt begränsat.

Gunga med fyra fästpunkter

En gunga som hänger i fyra fästpunkter, antingen från krokar i taket eller från en ställning som står på golvet. Denna typ av gunga är den som ger mest stöd och oftast är mest bekväm att sitta i. Nackdelen är att den begränsar antalet positioner och variationer man kan göra då det kan vara svårt att komma in från olika positioner då själva gunga kan vara i vägen. Denna gunga är också oftast den dyraste då den är stor och kräver mycket material.

Traditionell gunga

Den traditionella sexgungan ser ut lite som en vanlig gunga. Detta är den vanligaste modellen och den är rätt så genial i sin enkelhet. Fördelar är att de går att hitta i alla möjliga prisklasser. En annan fördel är deras mångsidighet. Du eller din partner kan stå lite varsomhelst utan att gungan är i vägen vilket öppnar dörren för en mängd varierande sexlekar och positioner.