Bästa kyskhetsbälte: Kukbur Bäst i test 2021

Ett kyskhetsbälte eller en kukbur som den också ibland kallas är en anordning för att låsa in det manliga könsorganet så att utrymmet begränsas så mycket att det blir omöjligt att få erektion och utlösning. Denna typ av dominanslek där mannen ger kontrollen till sin partner över hans sexualitet är något som många finner spännande och upphetsande. Vi har testat en mängd olika kyskhetsbälten och kukburar, nedan har vi valt ut de produkter vi gillade allra bäst. Produkterna används alla till samma sak men de är lite olika i sitt utförande. Hoppas just ni hittar en lämplig kandidat bland nedan produkter till just era äventyr.

Bäst i test: HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar

Detta är förmodligen det mest smidiga kyskhetsbältet vi har testat. Det är lätt att sätta på och ta av (när det väl är upplåst det vill säga). Det har god passform och sitter bekväm men hindrar samtidigt effektivt minsta antydan till erektion. Buren är helt genomskinlig vilket är lite spännande för båda parter. Materialet är naturligt resin, något som är helt allergifritt och därför gör att man kan ha på sig buren nästan hur länge som helst.

Denna produkt är liten och diskret och syns därför inte under kläderna. Något vi uppskattar är dessutom att den har ett inbyggt litet lås, på detta sätt slipper man ett klumpigt separat hänglås som tynger ner. Man kan vid köp välja storlek på ring så att den passar på just dig. Detta är en pålitlig och bra produkt som vi varmt kan rekommendera.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa premiumprodukt: CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular

Denna produkt tar kyskhetsleken upp flera nivåer och ända in i framtiden. Detta kyskhetsbälte kan bara öppnas med hjälp av en app. Appen är gratis att ladda ner och kan sättas i handen på din partner som då får full kontroll över din ädlaste del. Man kan i appen experimentera med flera olika spännande inställningar. Och även tidsinställa öppningen av buren. Denna produkt har en öppning i spetsen så att man kan tömma sig på urin utan att för den skull låsa upp produkten.

Detta är en produkt av hög kvalitet. Vi måste säga att det är väldigt spännande att låta sin partner få kontrollen, och det på distans dessutom. Enda nackdelen med denna produkt är att den kostar betydligt mer än mer analoga alternativ.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa mellanprisval: Cock Cage Black Silicone

Detta är den bästa produkten i den lite billigare prisklassen vi testat. Detta är ett relativt mjukt kyskhetsbälte i silikon som ändå är helt stabilt och inte tillåter en erektion att tillta där inne. Man kan bära denna konstruktion under sina vanliga kläder utan att det syns alls.

Något vi gillar med detta paket är att det medföljer en massa bra saker. Exempelvis får man med penisringar och både engångslås och ett hänglås. Eftersom buren har en öppning längst ner så kan man urinera utan att ta av bältet, något som öppnar upp för att låta sin partner bära den under en längre tid. Denna produkt är 10 cm lång och har en diameter på nästan 4 centimeter.

Med tanke på bra konstruktion och allt som ingår så tycker vi att detta är ett bra val och ett prisvärt paket.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

En extrema: Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Detta är en specialprodukt för de som vill leka med extrem kontroll och även smärta. I paketet ingår nämligen ett dilatorplugg som kan föras in i urinröret. Detta är så klart inte för alla men för dem som kan hantera obehaget kan detta vara en väldigt spännande produkt på flera sätt.

Tre basringar i olika storlekar medföljer, något som gör att denna produkt kan modifieras för att passa vem som helst. Vi gillar verkligen designen på denna kukbur, den är stilren och häftig i sin utformning i rostfritt stål. Tack vare designen kan man även se rätt in i buren ifall man vill ha total kontroll över vad som pågår därinne.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful