Bästa G-punkts staven 2020

Genom att stimulera g-punkten så kan man uppnå en kraftfull g-punktsorgasm. Det kan vara fullt möjligt att ge sig själv en g-punktsorgasm med hjälp av sina egna händer. Men att stimulera sin egen g-punkt med bara handen kan bli aningen jobbigt efter en stund. Som tur är så finns det stavar som är speciellt utformade för att stimulera g-punkten på bästa sätt. För den som inte fått G-punktsorgasm tidigare så ska man vara medveten om att det kan krävas lite tid och träning för att kunna uppnå den, även med bra hjälpmedel.

G-punktsstavar finns i många olika utföranden, med eller utan vibration, men de har alltid sin karakteristiska böjning längst upp för att komma åt på rätta stället. Stavarna som har inbyggd vibration går även att använda som klitoris-stimulatorer. Ofta kan de till och med kan vara skönare att hålla i än vibratorer som är designade för just det ändamålet (se exempelvis bulletvibratorn).

Bästa G-punktsvibratorn: G-spot rocket g-punkstimulator

G-spot vibrator
G-spot rocket

När man använder G-spot rocket g-punkstimulator så märker man att den är skapad av riktiga proffs som förstår den kvinnliga njutningen. Designen är helt perfekt handtaget är skönt att hålla i, och känslan av att ha den inuti sig är fantastisk. Formen är helt perfekt för att komma åt g-punkten och detta i kombination med de 10 olika valbara vibrationslägena gör att det lätt att hitta något som passar alla. Vibrationerna kan göras kraftfulla så att upplevelsen blir otroligt skön. För dig som har erfarenhet sedan tidigare av att komma genom stimulans av g-punkten så kommer denna stav att ta dig till himmelriket snabbare än du kan ana.

G-spot rocket är gjord av silikon och känns skön mot huden, den är också lätt att hålla ren. Sexleksaker i silikon kan förstöras av glidmedel baserade på olja eller just silikon. Så se till att skaffa ett vattenbaserat glidmedel när du ska ha det skönt med denna leksak.

Fördelar

Den ultimata designen för g-punktsstimulans

Uppladdningsbar

Vibratorn kan göras väldigt stark, vilket gör den supereffektiv om man klarar av den höga intensiteten

Nackdelar

Relativt högljudd när man kör fullt ut med vibratorfunktionerna


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på G-spot rocket hos Mshop

Bästa för nybörjaren: B Swish Bgee

Bgge G-punktsstav
B Swish Bgee

B Swish Bgee är en väldigt avlång och smal g-punktsvibrator. Det faktum att den är så smal gör att den passar utmärkt för nybörjaren. Det är alltid en risk att välja en vibrator som har för stor omkrets, smalheten hos denna produkt gör att den garanterat passar alla. Vi gillar att handtaget är så långt, detta göra att man, om man vill, kan få en bra ”hävstångseffekt” för att trycka på det rätt stället. Ytan på denna vibrator är väldigt len och känns skön mot huden. Vi rekommenderar att du skaffar att vattenbaserat glidmedel till denna för en behagligare upplevelse. I botten av skaftet finns en knapp för att växla mellan olika vibrationslägen samt intensitet, det går enkelt att smidigt att växla under tiden du använder den. Det finns fem olika vibrationslägen att välja mellan vilket gör att det är enkelt att hitta en inställning som passar.

Fördelar

Vinnande design för g-punktsstimulans

Lågt pris

Tystlåten

Valbara vibrationslägen

Nackdelar

Ej uppladdningsbar (dock lätt att sätta i nya AAA-batterier)


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på B Swish Bgee hos Sinful

Bästa budgetalternativ: Sinful Groove Glasdildo

Sinful Groove g-punkts glasdildo
Sinful Groove

Till bästa budgetalternativ utser vi Sinful Groove Glasdildo, detta för att den är billig, snygg och diskret, men framförallt därför att den är väldigt skön att använda. Designen består av sexglaskulor som ger en härligt kittlande känsla när man för den in eller ut ur slidan. Böjningen gör den också perfekt för stimulans av g-punkten, den hittar rätt varje gång! Ytan på dildon är len och med lite glidmedel blir den ännu smidigare att leka med. När man är klar är den superlätta att skölja av och rengöra, enklare är ibland bättre. Fördelen med en glasdildo är också att man kan experimentera men värme och kyla. Genom att lägga den i ett varmt vattenbad, alternativt i kylskåpet innan användning så kan man få en spännande varierande upplevelse.

Fördelar

Billig

Smart design med de sköna kulorna

Perfekt böjning för att komma åt g-punkten

Nackdelar

För liten om du söker en större stav

Inga vibrationer


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Sinful Groove Glasdildo

Fakta om G-punkten

G-punkten existerar, och den finns ca 3-5cm in i slidan. Man kan ofta känna den med fingret då ytan är lite ”knottrig”. Om du har svårt att känna din G-punkt så kan det vara en god ide att köra lite förspel fört då den blir lite svullen vid upphetsning och därmed lättare att lokalisera. Genom att lära sig stimulera G-punkten kan man uppnå orgasmer, som enligt många, är mer kraftfulla och varar längre än andra typer av orgasmer.