Elektrosex: Elektrosexleksaker bäst i test 2021

Intresset för elektrosex tycks bara öka. För de som testat vet att det kan vara både spännande och skönt. För den som knappt har hört uttrycket innan kan det låta främmande och till och med läskigt att blanda in elektrisk ström i sexlivet. Vi reder ut begreppet samt recenserar några av de bästa produkterna för elektrosex just nu.

Vad är elektrosex?

Elektrosex eller E-stim som det också kan kallas handlar om att stimulera kroppens erogena zoner med en elektrisk puls. Ofta handlar det om relativt lågintensiv elektrisk ström som snarare känns kittlande än smärtsam. Det finns dock även mer avancerade användare som tar elektrosexet än lite längre där man blandar njutningen med smärta.

Det finns många olika elektrosexleksaker på marknaden idag. Dessa leksaker kan se ut på en mängd olika sätt och ha olika metoder för att utdela de elektriska impulserna.

Hur fungerar en elektrosexleksak?

En elektrosexleksak sätts mot huden och skickar ut elektriska impulser som har som syfte att stimulera nervtrådarna i huden. När nervtrådarna stimuleras med en svag elektrisk ström upplever man en kittlande känsla från området. Om strömmen sedan görs starkare så kan den kittlande upplevelsen övergå till en mer värmande vibrerande känsla. Skruvar man upp intensiteten ytterligare kan man uppleva en lite mer smärtsam stickande känsla, något som man skulle kunna använda sig av i exempelvis BDSM.

För tjejer som har svårt att komma kan elektrosexet faktiskt göra att man blir mer avslappnad och mer mottaglig för njutning och göra att man lättare kommer till orgasm.

Bäst i test: Mystim Tension Lover Digital Electro Sex Box

Detta är en box som innehåller det mesta man behöver för att kunna ta del av lite mer avancerat elektrosex. Denna box har i vårt tycke en perfekt kombination av kvalitet och pris. Priset är faktiskt riktigt lågt om man ser vad man får för pengarna. För strax över tusenlappen så får man såklart inte på något sätt marknadens bästa utrustning. Det finns ännu vassare produkter, men de kostar många tusenlappar mer. I detta paket får man dock kvalitet som håller. Redan när man packar upp och känner på utrustningen så känner man att det är en rejäl och kvalitativ produkt man har att göra med.

Elektroplattor att fästa på kroppen ingår i paketet. Allt styrs enkelt och smidigt av kontrollen som har en digital skärm. Genom vreden styr man enkelt den elektriska strömmen precis som man vill ha den. Detta är en produkt som gör att vanliga amatörer kan ha professionellt och spännande elektrosex i hemmet. Självklart måste maskinen användas med försiktighet och inte på personer som är känsliga, gravida eller har hjärtsjukdom eller liknande.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

Denna produkt erbjuder en typ av sexuell stimulans som vi faktiskt tror att de flesta skulle kunna lära sig att älska. Denna stav utdelar milda elektriska impulser som nästan känns som sensuella kittlingar där man väljer att placera dem. Själva staven kommer med fyra olika munstycken i glas som alla ger olika sensationer när de berör mottagarens kropp. Vi måste säga att vi blev väldigt positivt överraskade när vi testade denna produkt. Detta är något utöver det vanliga, och vi kan varm rekommendera alla att testa. Kombinationen av den sköna smekningen av munstycket och den svaga elektriska stöten gör upplevelsen väldigt stimulerande och eggande. Om man har en bra partner som kontrollerar staven på precis rätt sätt så blir upplevelsen än mer magisk.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Billigast: Zeus Palm Powerbox Elektro Sex Set

Detta är ett löjligt billigt elektroset som har allt som behövs för att man ska kunna utdela små elektriska stötar på kroppen. Med tanke på att priset bara är strax över två hundralappar så kan man förstå att detta är något av en budgetmaskin. Vi tror kanske inte att denna produkt kommer hålla i längden om man fastnar för elektrosex. Dock är detta en helt fullgod produkt om man inte testat på elektrosex innan, och vill prova på vad det är. Om man sedan gillar det och vill testa på mer så blir det naturliga steget förmodligen att man skaffar sig en lite dyrare apparat.

Förutom att panelen känns lite plastig så har vi egentligen inget att klaga på. Produkten är extremt lättanvänd. Det är bara att klistra på elektroderna och börja experimentera. Det finns många variationsmöjligheter vad det gäller program och styrka så man får en hel del underhållning för den billiga penningen. Maxinställningarna är inte jättekraftfulla, men de bör räcka mer än väl till nybörjaren.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Rimba Elektro Sex Flexible Penis Straps

Detta är en specialprodukt för er som vill tänja på gränserna och testa nya spännande sexlekar. Detta är kanske inget för den absoluta nybörjaren. Vi rekommenderar att man testat elektrosex innan man börjar med en specifik produkt som denna. Elektrobältena på denna produkt är designade för att sättas kring pung, penis eller ollonet. När strömmen är igång så får man en stimulerande känsla i könsorganet. Genom att dra upp strömstyrkan kan man få en mer smärtsam upplevelse. De starkare inställningarna kan vara något man går igång på eller så passar de bra in i dominanslekar.

Elektrobältet, som är relativt långt när man vecklar ut det, går även att sätta på andra ställen på kroppen om man vill experimentera lite. Detta är en bra produkt för den som vill stimulera det manliga könsorganet med elektricitet och som idealiskt har erfarenhet av liknande lekar sedan innan.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful