Bästa rabbit-dildon 2020

Rabbit är namnet på en variant av en vibrator som är mycket välkänd och omtyckt av många kvinnor. En rabbit är som regel utrustad med två vibrationsmotorer, en för stimulans av g-punkten och en för stimulans av klitoris. Tack vare denna kraftfulla stimulans så upplever många kvinnor att de kan komma mycket snabbt med hjälp av sin rabbit.

Bäst i test: 50 Shades Freed Come to Bed

Come to Bed rabbitdildo

Den lyxiga 50 Shades Freed Come to Bed är den bästa rabbit-vibratorn just nu. 50-shades collectionen har kommit ut med en hel del sexleksaker. En del av dessa har varit medelmåttiga men de har även fått till en hel del fullträffar. Denna utmärkta vibrator är en av de fullträffarna. Denna rabbit både ser och känns riktigt lyxig ut, bara det i sig är sexigt och lite eggande.

Vibratorn innehåller en starkt motor både för g-punkten och en för klitoris. Det finns 8 olika vibrationsnivåer och 12 olika hastigheter att välja mellan. Du kan välja att bara ha klitorisstimulatorn på eller bara g-punkts vibratorn, eller båda samtidigt. Kombinationsmöjligheterna blir därför nästan oändliga. Man kan själv dirigera den perfekta stunden för sig själv eller sin partner.

Come to Bed är vattentät, vilket gör att man kan ha många sköna stunder med den i badrummet. Antingen med sin partner eller på tu man hand. Vibratorn är täckt med ett silkeslent lager silikon som känns väldigt skönt mot huden. Tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel känns den väldigt skön att ha inuti sig.

Fördelar

Testvinnande design och kvalitet

Uppladdningsbara

Vattentät

Nackdelar

Inga


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på 50 Shades Freed Come to Bed hos Joyland

Bästa billiga rabbit-vibratorn: Auto Rabbit Dubbelvibrator

Auto Rabbit Dubbelvibrator är en enkel men väldigt effektiv rabbit-dildo. Till skillnad från många andra rabbits har denna inte en roterande dildo-del. Istället har man satsat på enbart en vibrationsmotor även i dildo-delen. Vad man föredrar kan vara väldigt individuellt. Båda varianterna har sina fördelar respektive nackdelar. Vi som testat den på redaktionen tycker att vibrationerna är kraftfulla och sköna. Själva rotationsmomentet är inget man direkt tänker på att det saknas. Vi skulle särskilt rekommendera denna dildo till nybörjaren då den inte går så hårt fram. Det finns betydligt kraftfullare dildos som helt enkelt skulle vara för mycket för den som inte är van. Vissa rabbits som roterar kan man till och med känna sig lite avdomnad av efter en längre stunds användning.

Denna vibrator har 10 olika vibrationsmönster som man lätt och smidigt kan skifta mellan medan man använder den. Själva klitorisstimulatorn är även den alldeles utmärkt. Vi är övertygade att den kommer få även de allra flesta rabbit-nybörjare att komma på nolltid.

OBS Aftonbladet gav denna dildo 5 av 5 plus i betyg i sitt stora test!

Fördelar

Effektiv

Priset

Perfekt för nybörjaren

Nackdelar

Om man vill ha väldigt kraftfull stimulans bör man välja en annan modell


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på Auto Rabbit hos Sinful

Rabbitens ursprung

De första Rabbit-vibratorna tillverkades i Japan på 80-talet. Den japanska tillverkaren hade ett antal olika vibratorer som föreställde djur, men det var just kaninen (rabbit) som blev populär, kanske mycket tack vare kaninens redan etablerade ställning som sex-symbol. Men man kan nog säga att det var i slutet av 90-talet då rabbiten fick sitt stora genomslag i väst-världen tack vare ett avsnitt av den populära serien Sex and the City där Charlotte blir minst sagt fäst vid sin rabbit.

Så fungerar de

Det finns många olika versioner av rabbit-stavar men gemensamt för många av dem är att de har valbar intensitet och även olika mönster för vibrationerna. Många av dem har vibrationsmönster där vibrationerna mellan den inre (g-punkts stimulatorn) och den yttre (klitorisstimulatorn) samverkar för att ta dig till orgasm. Hos en del av de bättre produkterna kan du till och med välja intensitet och mönster på de två vibratorerna individuellt, vilket så klart är en fördel då alla kvinnor är olika. Vissa fördrar till exempel intensiv stimulans vid klitoris medan andra är väldigt känsliga där och därmed föredrar att kunna skruva ner effekten. Föredrar du kanske allra mest bara klitorisstimulansen? Överväg då att skaffa en bra lufttrycksvibrator istället.

Några saker att tänka på innan du gör ditt val

Här listar vi kort några faktorer du behöver ta i beaktning innan du väljer din rabbit.

Vattentät

Var ska du använda din rabbit? Om du vill ha möjligheten att ta med den in i duschen måste du se till att välja en som är vattentät!

Diskretion

Bor du nära inpå andra människor kan det vara bra att kolla upp ljudnivån på din sexleksak. De allra flesta är idag ganska tysta, åtminstone om man inte ställer in dem på de allra högsta nivåerna. Det finns dock även de som är designade för att vara näst intill ljudlösa. Själva designen på leksaken kan även vara något att ta i beaktande för den pryda. Det finns allt i från rabbits som ser ut som penisar både till form och färg, till de som ser mer kliniska ut eller till och med som konstnärliga inredningsdetaljer.

Valbarhet

Vi rekommenderar att du väljer en rabbit som har valmöjligheter vad det gäller styrka, intensitet och vibrationsmönster. Vilken typ av sex man gillar kan vara väldigt individuellt, så är det även med sexleksaker. Därför är det bra att kunna laborera men lite olika inställningar för att anpassa produkten till vad du tycker är skönast. Det är ju även härligt att kunna variera inställningarna på sin sexleksak ibland så att det inte blir tråkigt.

Rotation

Vissa rabbitar roterar 360 grader invändigt, detta är valet för dig som vill ha en riktigt rejäl stimulans ifrån insidan.