Bästa handbojorna för sex: Bäst i test 2024

Att leka med handbojor när man har sex är något som kan förhöja njutningen avsevärt. Kanske är man ett par som gillar fördelningen av att en part är dominant och den andra underdånig, eller så gillar man bara variation. Ett par handbojor är en relativt billig rekvisita som kan göra härliga fantasier lite mer verkliga. Handbojorna kan vara ett första steg om man är sugen på att testa olika BDSM-lekar.

Bäst i test: Metal Handcuffs

Om du vill ha ett par rejäla handbojor utan någon som helst lull lull så är detta bästa valet just nu. Många vill att handbojorna ska se och kännas äkta, detta är så nära man kan komma utan att behöva spendera en förmögenhet. Faktum är att Metal Handcuffs är billiga om man ser till den goda kvalitet man får för pengarna. Självklart vill man inte fängsla sin partner för alla evighet, men samtidigt vill man att det ska kännas rejält och äkta, och detta får man med denna produkt. Handbojorna går inte att ta sig ut mer ren handstyrka (om du inte är rejält stark i alla fall). Medföljande nyckel behövs för att ta sig ur sitt fängsel, så slarva inte bort dem! (Två nycklar medföljer).

De här handbojorna har ett klassiskt utseende, något som i alla fall vi går igång på. De är också silverfärgade, precis så som de ser ut i populärkulturen, och, förmodar vi, i verkligheten.

Denna produkt går att anpassa så att den passar vilka handleder som helst. Exakt hur hårt man vill att handbojorna ska sitta åt väljer man själv. Detta är en riktigt bra produkt som passar lika bra för den erfarne som för den som vill testa på för första gången.

Detta par handklovar är enkla att hantera. Man kan ta på och av klovarna smidigt och enkelt, utan något krångel som kan sabba stämningen.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Lyxvarianten: FF Gold Cuffs

Detta är också ett par helt vanliga handbojor i metall. Dessa har dock en lyxig känsla över sig tack vare dess guldfärg. Detta par handklovar är faktiskt lite extra spännande att leka med i sängkammaren tack vare dess styggt snygga utseende.

Metallen i detta par är lite tunnare än den i vårt toppval ovan. Trots att produkten känns lite mer tunn och lättviktig så tycker vi ändå att den känns hållbar. Förhoppningsvis kommer dessa handbojor kunna vara med om väldigt många heta leka innan de gjort sitt.

Denna produkt öppnas och låses med hjälp av medföljande nycklar. Inbyggt finns även en säkerhetsspärr som gör att handbojorna går att öppna även om man skulle tappa bort nyckeln. Vi tycker inte att säkerhetsspärren stör fantasin på något sätt då sannolikheten att man skulle råka komma åt den av misstag är minimal.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa mjuka: Toy Joy Furry Fun Cuffs Plush

Detta är ett fluffigt alternativ för dig som vill kunna begränsa din partner eller själv bli begränsad utan att han eller hon får ont i handlederna. Ett par handbojor av metall kan skava en del, särskilt om man har på dem länge. Med hjälp av ett överdrag av plysch så har tillverkaren Toy Joy löst detta problem. Handbojorna känns mjuka och sköna att bära samtidigt som de känns tåliga och begränsande precis som de ska.

Man kan använda dessa handbojor till att låsa fast båda händerna eller varför inte en eller två händer i kombination med något fast objekt som exempelvis en sängram. Denna produkt finns med flera olika färger på det mjuka överdraget.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

Bästa billiga valet: obaie Handbojor i Metall

Om du är nybörjare och vill testa handbojor för första gången så kan detta vara ett fullgott alternativ. Priset på denna produkt är riktigt billig, vilket så klart är en fördel om man inte vet om man kommer gilla denna typ av lek eller inte. Sitt låga pris till trots så känns dessa handbojor tåliga. När man väl låst fast dem på handlederna finns det inget sätt att med enkelhet ta sig ur, om man inte har nycklar eller använder säkerhetsknappen. Säkerhetsknappen är tillräckligt trög för att inte utlösas av misstag på på så sätt förstöra magin i leken.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful

Alternativet: obaie Premium Handledsmanschetter av Äkta Läder

Om man inte är helt säker på att det är just traditionella handbojor man vill ha så kan vi rekommendera att man tittar närmare på dessa kvalitativa handledsmanschetter från obaie. Känslan av att bära dessa är en helt annan än med handbojor. Denna produkt känns väldigt lyxig men samtidigt begränsande på en och samma gång. Eftersom det är äkta läder i dessa handledsmanschetter så är de mycket sköna att använda samtidigt som de är extremt slittåliga.

Denna produkt är väl vadderad, något som gör att man kan bära dem länge utan att handlederna tar skada. Denna produkt ger stora valmöjligheter eftersom den kan användas för att hålla händerna nära varandra, precis som med vanliga handbojor, men även knäppas loss för att kunna fästas i andra objekt. Detta är ett lyxigt alternativ för dem som är beredd att betala lite extra för att få det bästa.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt Sinful