Bästa analkulorna: Bäst i test 2024

Analkulor kan vara ett härligt sätt att piffa upp sexlivet på. Fler och fler upptäcker kulornas fantastiska förmåga att stimulera. Analkulorna kan användas som en spännande krydda som är stimulerande i sig. De kan också användas för att förstärka en redan härlig orgasm.

De 5 bästa analkulorna

Vi har testat ett antal olika analkulor. Nedan har vi valt ut fem produkter som vi tycker är väldigt bra. Vi har valt ut produkter både med och utan vibrator. Vilken av sexleksakerna som är rätt för just dig beror mycket på personligt tycke och smak. Samtliga av produkterna nedan håller en god kvalitet och finns att köpa till bra priser, se gärna länk till butik under respektive produkt.

1. Petite Sensations Bubbles Black

Detta är det perfekta verktyget för nybörjaren som vill testa analkulor med härlig vibration. Trots att produkten är bra för nybörjaren på det sätt att den är relativt liten, och inte så svår att föra in, så är den även mycket potent på det sättet att vibrationerna är väldigt kraftfulla, om man så vill.

De tre kulorna blir större allt eftersom du för in nästa kula, på så sätt får man möjlighet att vänja sig vid stimulansen de ger. Man kan stimulera sig själv både genom att sätta in och dra ut kulorna. Experimentera gärna därför på detta sätt för att se vad du gillar. Eftersom kulorna inte är allt för stora så kan de flesta få in dem utan att man ska behöva känna obehag.

Vibrationerna går att ställa in i hela 7 olika steg, det är därmed enkelt att hitta en inställning som känns ultimat. Detta är en kvalitativ och mycket stimulerande produkt som vi kan rekommendera varmt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

2. Dream Toys Cheeky Love Fjärrstyrda Analkulor

Detta är en kvalitetsprodukt med vibrerande analkulor av hög kvalitet. Positivt är även att vibrationerna kan fjärrstyras, av dig själv eller din partner. Kulorna i denna sexleksak ökar succesivt ju längre in mot basen man kommer. Det blir därför mer och mer stimulerande ju fler kulor man för in. Analkulorna är gjorda av ftalatfritt silikon, så man kan känna sig säker på att det är en kroppsäker produkt man använder.

Denna sexleksak har ett flexibelt skaft som är relativt lätt att föra in, bara man använder ett bra glidmedel. Vibrationerna går att ställa in i 6 olika vibrationsmönster och man kan ställa in vibrationsintensiteten i 3 olika steg. Det faktum att vibrationerna går att fjärrstyra gör att man kan leka spännande lekar tillsammans med sin partner. Eftersom både vibrator och fjärrkontroll är vattentäta så kan man ta med dem in i badrummet exempelvis. Positivt är även att batterierna är uppladdningsbara så man slipper byta ut dem hela tiden.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Sinful

3. Anal Adventures Large Anal Beads

Detta är ett väldigt fint et med analkulor i ökande storlek. Hur många av kulorna man klarar av att sätta in är förstås individuellt. Om man väljer att sätta in alla kulor så får man rejäl stimulans på djupet. Kulorna är relativt stora och stimulerande, så vi rekommenderar främst denna produkt till personer tidigare prövat på att använda analkulor.

Dessa kulor känns mycket sköna då de är tillverkade av kroppsäkert lent silikon. En fördel med kulor med silikon är att de aldrig känns speciellt kalla och att de snabbt värms upp till kroppstemperatur när man väl börjat använda dem. Längst upp finns en ögla som garanterar att man alltid kommer kunna få tag på, och kommer kunna dra ut kulorna enkelt och smidigt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

4. Master Series Dark Rattler Fjärrkontrollerade Vibrerande Analkulor

Detta är en unik produkt som har flertalet spännande kulor. Det som är intressant med kulorna är att de alla har olika form och textur. Eftersom alla kulor känns olika så är det en väldigt spännande upplevelse att stoppa in dem i analen.

Denna produkt har en tillhörande fjärrkontroll varifrån man kan styra de grymt sköna vibrationerna. Man kan välja mellan olika intensiteter och vibrationsmönster. Detta är en annorlunda produkt som vi är mycket exalterade över, helt klart värd vår rekommendation!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt hos Sinful

5. Toy Joy Anal Play Bottom Beads svart

Detta är en enkel men skön liten stav med analkulor på. Tack vare att kulorna börjar i litet format och blir större och större undan för undan så är det enkelt att sätta in dem även för nybörjaren. Allt eftersom kulorna ökar i storlek så ökar svårighetsgraden.

Denna sexleksak är gjord av flexibelt och silkeslent silikon, något som gör den mycket skön att använda. Denna produkt med analkulor finns att köpa till ett billigt pris, därför är den perfekt för alla som vill testa på att stimulera analen på detta sätt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

Äldre recension

Master Series Voodoo Beads Vibrerande Analkulor

Detta är en lite annorlunda produkt med analkulor som alla kan prova. Tack vare att kulorna är relativt små och inte växer så storlek så kan alla använda dem, även utan tidigare erfarenhet. Produkten blir heller inte på något sätt tråkig för den erfarne, eftersom dess vibrationsfunktion kan få vem som helst att stöna av välbehag.

Dessa analkulor har en trådansluten fjärrkontroll från vilken både du och din partner kan styra vibrationerna i tio olika steg. Vibrationerna är oerhört effektiva och kan användas för att få analorgasm. Vi gillar även det lilla handtaget som kan användas för att röra på kulorna och på så vis skapa mer stimulans. Detta är en mycket spännande och effektiv produkt som är väl värd sitt pris.

Läs gärna även om analkrok bäst i test.