Bästa analsmycket: Bäst i test 2021

Analsmycket är en sexleksak som stimulerar både sinnet och rent fysiskt. Analsmycket kommer oftast i form av en stimulerande buttplug eller analplugg som det också kallas. Vi hoppas de flesta vet vilka fördelar denna härliga sexleksak har. I annat fall rekommenderar vi att ni läsa vår artikel om Analplugg bäst i test.

Ett analsmycke kan fylla många funktioner i sexleken, framför allt är den väldigt fin och sexig att både bära och att titta på. Analsmycket är även något som ens partner kan ta tag i för att styra sexet lite grann, något som ofta är väldigt skönt och stimulerande för bäraren.

De 4 bästa analsmyckena 2021

Vi har testat en mängd olika analsmycket som finns på marknaden idag. Nedan har vi valt ut fyra favoriter som vi tycker väldigt mycket om. Vi har valt lite olika designer för variationens skull. Samtliga av smyckena nedan är sköna att bära, enkla att föra in och håller en hög kvalitet.

1. Easy Toys Fox Tail Plug

Detta är en sexig analplugg för oss som gillar rollspel. Bäraren ser extra sexig ut med sin svans. Svansen är dessutom väldigt skön att bära då den smeker huden ända ner till insidan på låren med sin mjuka yta av fuskpäls. Själva pluggen är förgylld och är avsmalnande på toppen. Avsmalningen gör att pluggen är extremt lätt att få på plats. Väl inne så stimulerar den bredare delen av pluggen genom att den fyller upp på insidan.

Eftersom denna plugg är av metall kan man även leka med värme och kyla när man använder den. Man kan exempelvis lägga metalldelen i varmt vatten eller i kylen innan användning för att få en annorlunda sensation. Fox tail plug finns i flera olika utförande med olika färger på själva svansen samt olika storlekar på själva pluggen. Detta är ett köp ni garanterat inte kommer ångra!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

2. Jewllery l gold/purple 4 cm

Detta är ett analsmycke som ger känsla av lyx och exklusivitet. Detta smycke är tillverkat i Italien och känns tidlöst vackert i sina detaljer. Själva buttplugen är en relativt stor plugg som fyller upp bra. Trots sin storlek så glider pluggen in väldigt smidigt tack vare sin avsmalnande design. Materialet är av helt slätt förgyllt stål. Pluggen är därför lätt att hålla ren och blir inte ofräsch med tiden.

Själva stoppet på detta analsmycke pryds av en mycket fin smaragdliknande cirkel. Total längd är 9 cm. Detta är ett fint smycke som gör att bäraren kan känna sig extra fin och sexig.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

3. Diogol Anni Black Cristal Analplugg

Denna elegant svarta analplugg som pryds av en Swarovskikristall kan man inte annat än älska. Detta är enligt oss en väldigt fin present att ge till sin partner. Det bästa av allt är ju att ni båda kommer får glädje av att introducera denna fina och sexiga lilla detalj i ert sexliv.

Diogols smycke finns i två olika storlekar, båda versionerna är dock relativt små. Smyckets nätta storlek gör att den är lämplig att ha i sig under längre tid utan att det gör ont eller blir besvärande. Smycket är tillverkat av lättviktigt aluminium. Trots sin lätta vikt så gör utformningen att man känner en skön stimulans med analpluggen insatt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris och fler bilder på denna produkt Sinful

4. Analsmycke med hjärta: Diamond Anal Plug

Vem har inte (kanske i hemlighet) fanatiserat om att få bära ett fint analsmycke som detta, eller kanske se sin partner bära det. Detta är ett relativt billigt analsmycke, men inte desto mindre fint. För en liten penning får man ett robust och väldigt vackert smycke som man kan få många härliga stunder med. Vi vet inte hur ni känner, men vi tycker i alla falla att det är något särskilt sexigt med denna kristall i form av ett blodrött hjärta. Denna produkt är extra tung för att ge mycket stimulans. Finns i olika storlekar så att den ska kunna passa alla.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland