Bästa gagball: Bäst i test 2024

En bra gagball kan verkligen ge krydda till sexlivet. Många tänder på den dynamik av dominans som bärandet av gagballen kan ge. Om man går med på att bära gagball så lämnar man på vissa sätt över kontrollen till sin partner eftersom man inte längre kan kommunicera verbalt. Många tänder även på att se sin partner med gagball på, utan kontroll över sitt eget saliv.

Om ni inte testat sexlekar med gagball tidigare så rekommenderar definitivt att ni provar! Nedan tipsar vi om några riktigt bra produkter som fungerar både för nybörjarna såväl som för de mer avancerade användarna.

De 5 bästa gagball 2024

Vi har testat en mängd olika gagballs som finns att köpa idag. Nedan har vi valt ut de fem produkter vi gillar allra bäst just nu. Vi har valt ut lite olika typer av produkter för variationens skull. Alla produkter har dock gemensamt att de är hållbara och kvalitativa samt att de är relativt prisvärda.

1. Sportsheets Saffron Gag med Andningshål

Detta är en av de bästa valen just nu vad det gäller gagballs. I och med denna produkt så har tillverkaren lyckats ta fram en modell som är både kvalitativ och jämförelsevis billig. Detta är en produkt som verkligen tål att användas utan att den riskerar att gå sönder, något som tyvärr är fallet bland många andra produkter på marknaden.

Denna gagball har andningshål, något som gör den bekväm för användaren att bära. Själva bollen är gjord av silikon, något som gör att den är skön att bita i. På detta sätt kan man sätta bollen långt in i munnen så att den håller tätt, något som ger en distinkt upplevelse för användaren.

Vi gillar verkligen hur denna produkt känns, läderimitation och silikon håller en mycket hög kvalitet och känns exklusivt mot huden. Själva bandet och spännena känns mycket robusta och slittåliga.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på produkt hos Sinful

2. Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

Detta är en mycket bra produkt för att tvinga bäraren att hålla munnen öppen. Eftersom denna typ av modell är lite mer extrem så kan det vara bra om man har lite erfarenhet av att bära gagball sedan tidigare. Tack vare att munnen hålls öppen oavsett vad så kan man stoppa in vad man vill i sin undergivna partners mun…

Även om själva konstruktionen kan vara någon påträngande i sin natur så är denna produkt i övrigt så skön att bära som den kan vara. Silikonremmarna är mjuka och behagliga och man kan spänna åt dem omkring huvudet utan att det gör ont. Denna gagball håller en hög standard och är tålig även för lite hårdare lekar.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på produkt hos Sinful

3. Rimba Silikongag med Dildo

Om man söker en riktigt bra silikongagball med inbyggd dildo så är detta det val vi skulle välja. Detta är en riktigt sexig dildogag som gör sexlivet riktigt spännande. Man kan själva bestämma åt vilket håll dildon ska vara riktad. Dildon kan alltså antingen gå rätt in i bärarens mun, men den kan också riktas utåt för att exempelvis kunna användas för att tillfredsställa sin partner med.

Detta är en justerbar produkt som går att få tight passform på, oavsett ansiktsform eller storlek. Både dildon och själva selen i övrigt känns mycket kvalitativ. Detta är en mycket sexig leksak som alla borde prova någon gång.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på produkt hos Sinful

4. Mister B Gag Bite

Detta är inte en vanlig gagball i traditionell bemärkelse då den snarare har en kolv att bita i istället för en boll. Detta är en produkt av väldigt hög kvalitet. Man känner att lädret och alla andra beståndsdelar är riktigt rejäla och hållbara. Om man är total nybörjare med gagballs så rekommenderar vi kanske att man börjar med en enkel produkt med boll för att se om man gillar det. Har man använt gagballs tidigare och vill testa något nytt så är detta en verkligt spännande leksak…


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på produkt hos Sinful

5. Pecker Gag Triple Ball Silicone Gag

Detta är perfekta produkten för dig som vill ta leken med gagballs till en ny nivå. Denna produkt har tre stycken bollar som fyller upp användarens mun rejält. Eftersom den fyller upp så mycket och eftersom det inte finns några lufthål i bollarna så tvingas användaren att andas endast genom näsan. Detta är en perfekt produkt för heta dominanslekar. Denna produkt är tillverkad av kroppsvänligt läder. Denna gagball känns stark och den är enkelt att justera för perfekt passform.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Joyland

Vad är en gagball?

Man kan säga att en gagball är en slags munkavel, i form av en boll (inte alltid men ofta) som fästs runt nacken med hjälp av en rem. Med en gagball i munnen blir bärare, relativt, eller helt begränsad från att kunna kommunicera verbalt. Detta är en del av den dominanslek som uppstår mellan dig som bär gagballen och din partner. Vissa gagballs gör det också väldigt svårt att andas på annat sätt än genom näsan. Många tänder på att på detta sätt få lämna över kontrollen till sin dominerande partner. Med en gagball i munnen får man svårt att svälja och därför kan saliven börja rinna ner från munnen, även detta är det många som går igång lite extra på.

För nybörjaren

Om du är nybörjare med dominanslekar i allmänhet och gagballs i synnerhet rekommenderar vi att ni börjar lätt och jobbar er fram. Som nybörjare bör man inte välja någon allt för avancerad produkt som kan kännas läskig. Vi rekommenderar att man köper en lite billigare gagball och testar sig fram. Om man gillar sin gagball så kan man alltid investera i lite mer avancerade produkter längre fram. Vi rekommenderar att man väljer en produkt med en mjukare boll som går att sätta tänderna i utan att man får ont. Det är även bra med mjuka remmar så att man inte får ont när man bär den. Vi rekommenderar också att man skaffar en boll med lufthål i, så att man känner att man kan andas utan någon större begränsning.

Olika typer av gagballs

Idag finns många olika typer av gagballs, vissa helt utan boll. Testa exempelvis gärna varianter som består av en dildo. Med en dildo fäst på andra sidan av bollen kan du tillfredsställa din partner samtidigt som du bär din gagball. Det är många som tänder på att sätta på sin partner denna typ av gagball samtidigt som man sedan gränslar ansiktet för att få njutning av dildon. Det finns även gagballs som inte alls har någon boll, utan om istället har en stor öppning som öppnar upp munnen för spännande lekar.

Äldre recensioner

Spartacus Handtillverkad Ball Gag i Läder

Detta är den bästa gagball vi testat, just eftersom att den är så bekväm att bära, även om leken pågår en längre stund. Denna produkt har en mjuk gummikula som går bra att sätta tänderna i. De fina läderremmarna är även de väldigt mjuka och stretchiga. Remmarna går även lätt att justera så att de passar användaren perfekt. Detta känns som en sexleksak som kommer kunna vara med under många år då den inte kommer gå sönder i första taget.

S&M Silicone Lips

Detta är en riktigt läcker sexleksak, istället för en boll så sätter man sina läppar runt runt produktens egna ”silicon lips”. Till skillnad från en vanlig gagball så blockeras inte munnen när man bär denna sexleksak, den gör istället så att munnen blir helt tillgänglig… Denna gagball hålls stabilt på plats tack vare den justerbara veganska läderremmen av högsta kvalitet.

Deluxe Ball Gag with Dildo

För er som tröttnat på den vanliga gagballen och vill ta lekarna till en ny nivå så är detta ett utmärkt alternativ. Denna gagball har nämligen en inbyggd dildo av bra kvalitet som man kan göra mycket roligt med. Bäraren av denna gagball biter själv i bollen. Den andra sidan, dildon, kan användas för att tillfredsställa sin partner med. Du som inte bär gagballen kan exempelvis gränsla din partners ansikte medan denna bär gagballen.