Bästa bondage-sexleksakerna: Bäst i test 2021

Bondage kan vara vara riktigt hett. Om man litar på varandra så kan bondage vara något som gör att ett par blir än mer sammansvetsat. För att ha bra bondage-sex gäller det att att man har bra utrustning att leka med. Vi har testat en mängd olika bondage-sexleksaker. Nedan recenserar vi några av de produkter vi gillar allra bäst just nu.

Bästa bondage-kitet: Sinful Kinky Goodiebox

Sinfull har satt ihop ett riktigt prisvärt bondage-kit med en massa sexleksaker som man kan ha roligt med. Detta kit hade kostat långt över dubbla priset om man hade köpt alla de olika sexleksakerna var och en för sig, så det är verkligen ett bra erbjudande. Dessutom är de olika leksakerna av bra kvalitet så man får väldigt mycket för pengarna. I kittet finns saker både för honom och för henne och alla kan man njuta av tillsammans när man använder dem gemensamt.

Detta kit-är perfekt både för nybörjarna och även för de som har lite mer erfarenhet av bondage-lekar. I kittet finns finns en mängd roliga leksaker såsom dildos, hand- och fotfängsel, kittlare, buttplug med mera.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa spanking-paddeln: Obaie Spanking Paddle i Konstläder

Lite spanking kan vara riktigt hett. Om man vill göra det ordentligt bör man skaffa sig en paddel som är avsedd för ändamålet. Detta är en riktigt bra och prisvärd paddel, som är bra att använda för att ge sin partner en sexig spanking.

Något vi gillar med denna paddel är att den ger ifrån sig ett rejält smack när den träffar sitt mål. Detta gör att man inte behöver ta i så att ens partner tar skada, samtidigt som ljudet gör att det känns som att man tar i rejält. Eftersom man själv kan avgöra hur mycket tryck man lägger i slaget passar denna produkt både för nybörjaren men även för de som vill ha rejält hårda tag. Ett plus för säkerhetsremmen som gör att paddeln inte tappas även om man vill ta i rejält. Det finns rejält mycket dyrare paddlar på marknaden men sammanvägt pris och funktion tycker vi att denna paddel är det bästa köpet.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa kittlaren: Baseks Feather Tickler

Att kittla sin partner kan vara både sensuellt och väldigt eggande. Detta är den i vårt tycke bästa ticklern då den har tusentals små mjuka fjun som ger en extremt kittlande känsla när man drar den längs huden. Man kan välja att styra känslan på behandlingen beroende hur hårt man trycker den längs huden. Vi har testat en del kittlare med lite större fjädrar som inte alls ger samma effekt. Denna kittlare är superstimulerande och väldigt intensiv, den blir en oförglömlig upplevelser för alla som testar den.

Detta är en väldigt rolig sexleksak som kan ge krydda till sexlivet. Med hjälp av kittlaren kan man utforska sin partners kropp, än mer spännande blir det om personen som utsätts för behandlingen har ögonbindel på sig.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa ögonbindeln: Spartacus Läder Blackout Ögonbindel

Detta är en kvalitativ ögonbindel av läder. Det finns en hel del väldigt billiga ögonbindlar där ute som inte ger den rätta känslan. Därför tycker vi att man ska satsa på en ögonbindel som denna, som känns exklusiv, och som gör sexlivet lite mer pirrande. Denna ögonbindel har ett hål för näsan, vilket gör att den sitter åt runt ögonen mycket bättre så att inget ljus släpps in. Detta är nämligen just problemet med många andra ögonbindlar att näsan, på grund av dess upphöjning, gör att själva bindel lyfter lite gran från övriga ansiktet. En stor fördel med denna produkt är att den är så skönt fodrad mot insidan vilket gör att man kan fokusera på sexet istället för eventuellt skavande av ögonbindeln.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa gagball: Blaze deluxe breathable ball gag

Detta är den gagball vi tycker allra bäst om just nu. Ett problem med en del gagballs är att det kan vara svårt för bäraren att andas. Detta kan göra leken väldigt obekväm och göra att den avbryts i förtid. Detta löser Blaze Deluxe smidigt med hjälp av sina lufthål. Med gagballen på känns det förtfarande spännande och förbjudet, samtidigt som man kan andas bekvämt. Detta är än gagball av bra kvalitet som känns väldigt hållbar även när man drar hårt i den. Vi gillar det faktum att denna produkt har ordentliga spännen. Det känns helt enkelt sexigare att spänna fast gagballen än att använda sig av elastiska remmar som vi vet att många andra tillverkare har börjat med. Denna gagball är svart med ett snyggt mönster i rött som gör att den känns lite lyxig och exklusiv. Och priset, ja det är faktiskt väldigt överkomligt.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop

Bästa handbojorna: Spartacus Starka Handbojor av Metall

De flesta handbojorna man kan hitta på marknaden håller relativt låg kvalitet. Detta innebär att de lätt går sönder, och att man ganska enkelt kan bryta upp dem eller lirka sig ur dem. Att man kan ta sig ur handbojorna har ju såklart även det sina fördelar, men vi tycker att det kan förta lite av känslan av bra bondage. Därför blev vi väldigt glada när vi testade dessa handbojor. Handbojorna är av riktigt bra kvalitet och gjorda av tjockt stål. Har man väl satt på dessa handbojor går de inte att ta sig ur utan att använda medföljande nycklar, därför gäller det så klart att använda dem ansvarsfullt. Ska man använda handbojor så tycker i alla fall vi att man ska göra det på riktigt, därför får denna produkt toppbetyg av oss!


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Sinful

Bästa hand och fotfängsel: BK wrist/ankle cuffs

Detta är en produkt av god kvalitet till ett förvånande lågt pris. Att lämna över kontrollen till sin partner kan vara riktigt sexigt när man har en intim stund med varandra. Detta är är ett väldigt bra kit där man kan binda fast både hand- och fotleder. Man kan sedan ha sex i flera olika positioner beroende på hur man använder fängslet. Eftersom remmen som binder samman de över och undre fängslen kan justeras i längdled så är möjligheterna många. Detta tror vi är en bra produkt främst för de som inte har allt för stor erfarenhet av bondage ännu.


TIPS: Klicka här för att se bästa pris på denna produkt hos Mshop