Om oss

Vår redaktion består av ett glatt gäng tjejer och killar (Petra, Sara, Niklas och Fredrik). Niklas kom på iden om att starta denna sida och kunde göra sin idé till verklighet när han lyckades få med de andra på tåget. Sidan drivs helt på vår fritid då vi alla har andra jobb till vardags. Trots att sidan drivs som ett sidoprojekt så är vi väldigt seriösa i vår ambition att göra Lovetime.se till den bästa informationskällan för den som letar efter de bästa sexleksakerna. Om du vill komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail till oss på admin@lovetime.se.

Aktuell information är av största vikt för oss

För oss är det viktigt att sidan innehåller aktuell information om de senaste produkterna. Därför ser vi regelbundet till att publicera nya artiklar på sidan. Vi genomför också ett arbete i att löpande uppdaterar de artiklar vi redan skrivit. Vårt uppdateringsarbete kan till exempel bestå i att vi att vi omvärderar våra topplistor allt eftersom vi får mer erfarenhet av att använda de produkter vi skriver om. Det kan också bestå i att vi lägger till nya recensioner i befintliga artiklar allt eftersom vi testar nya produkter. Som besökare vill vi att du ska känna att innehållet känns fräscht och up to date.

Annonser

För att finansiera driften av sidan använder vi oss av reklam i form av annonslänkar. Dessa länkar kan länka till butiker som säljer de produkter vi skriver om här på sidan. Vi länkar bara till butiker vi själva gillar att handla ifrån. De olika företag vi länkar till har ingen som helst inflytande över vad vi skriver om här på sidan. Om du som besökare klickar på en annonslänk och sedan väljer att handla från butiken så bidrar du till vår verksamhet genom att butiken betalar ut en provision till oss. Som kund är detta inte något du märker av, och det kostar dig inget extra. Tack vare de intäkter vi får kan vi fortsätta utveckla vår sida.

Våra tester

Vi försöker testa så många produkter som bara möjligt för att ge våra läsare nyttig information och bra tips. Självklart är det svårt att testa alla produkter som kommer ut, därför tar vi även hjälp av andra för att ha uppdaterad information kring vilka produkter som är bäst just nu. Vi håller oss uppdaterade genom att läsa tester och recensioner hos kända medier såsom tidningar och webbsidor både i Sverige och internationellt. Ofta har våra svenska dagstidningar exempelvis återkommande tester av de senaste sexleksakerna. Ibland behöver vi även tillfråga experter när vi behöver mer detaljkunskap om mer specialiserade produkter.